A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Elgato Wave XLR

Termékkatalógus
Elgato Wave XLR
5 3 értékelés
Külső hangkártya - USB-C kapcsolat, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, mintavételi frekvencia 96 kHz, bit mélység 24 bit, bemenet 1× XLR, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
71 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ELGHK3a10a Termékszám:  10MAG9901

Elgato Wave XLR

Az Elgato Wave XLR az XLR mikrofonodnak ad egy kis plusz erőt. Ezzel az egyetlen kompakt külső eszközzel számos más olyan eszközt helyettesíthetsz, amelyre egyébként szükséged lenne a hangzás javításához. Ha XLR-mikrofont csatlakoztatsz ehhez az eszközhöz, kristálytiszta hangzást kapsz, nulla késleltetéssel és nagyon alacsony zajjal, így a mikrofon hangja csúcsminőségű lesz. A fantomtáp támogatása biztosítja a kondenzátormikrofon teljesítményét, és lehetővé teszi, hogy teljes potenciálját kiaknázd

Az Elgato Wave XLR külső hangkártya legfontosabb jellemzői

  • Magas hangminőség, 48/96 kHz
  • Dinamikus tartomány akár 120 dB
  • Elegáns kialakítás levehető panellel
  • Intuitív Wave Link szoftver a tökéletes streamhez
  • Az Elgato Wave XLR USB-C portot és fejhallgató-csatlakozót tartalmaz
  • Fejlett technológia a nem kívánt torzítás elnyomására

Elegáns és intuitív kialakítás

Az Elgato Wave XLR-t nemcsak a kiváló minőségű hangzás jellemzi, hanem az elegáns dizájn is, amelyet a levehető panelnek köszönhetően tetszőlegesen megváltoztathatsz, és a megjelenést saját ízlésedre szabhatod. Az előlapon mindent megtalálsz, amire a hang gyors és kényelmes vezérléséhez szükséged van. A többfunkciós vezérlőkeréknek köszönhetően beállíthatod a kívánt erősítést, hangerőt, engedélyezheted a keverő és a PC közötti keverést, és van egy gomb a fantomtáp be- és kikapcsolására is. Az Elgato Wave XLR-t egyszerűen elnémíthatod a készülék tetején található kapacitív érzékelő egyszerű megérintésével.

Az Elgato Wave XLR minden helyzetben biztosítja a minőségi hangzást

A ClipGuard technológiának köszönhetően az Elgato Wave XLR képes megakadályozni a jel meghatározott maximális határon túli erősítését, és megelőzni a hangtorzulást és a hangminőség csökkenését, ami például hangos sikoltozáskor jellemző.

Tökéletesítsd műsorodat a Wave Link szoftverrel

A intuitív Wave Link keverőszoftver segít a minőségi tartalom létrehozásában, így podcastjaid vagy streaming videóid tökéletesek lesznek. A szoftver valós időben képes különböző hangcsatornákat keverni, akár több mikrofonról is. Videóstreaming esetén a zene szerzői jogi okokból történő elnémításának képessége mindenképpen jól jön. Az Elgato Wave XLR és maga a szoftver kíméletes a számítógép hardveréhez, és nem terheli a processzort, így minden zökkenőmentesen fog futni, és semmi sem fog összeomlani.


Paraméterek

Típus
Külső Kész!
Csatlakozás
USB-C Kész!
XLR
1 × Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző, Fantom tápegység + 48V, Potenciométer Kész!
Mintavételi frekvencia
96 kHz Kész!

Típus

Típus
Külső Kész!
Csatlakozás
USB-C Kész!

Analóg bemenetek

XLR
1 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
LED-jelző, Fantom tápegység + 48V, Potenciométer Kész!
Mintavételi frekvencia
96 kHz Kész!
Bit mélység
24 bit Kész!

Csomagolás

Csomag része
Software Kész!
Mellékelt kábel interfész
USB-A Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elgato Wave XLR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Wave XLR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elgato Wave XLR.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ