Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Hangkártyák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A hangkártyák hangot generálnak, amelyet fejhallgatón vagy hangszórón keresztül érzékelhetünk. Egy hangkártya lehet a számítógép alaplapjának része vagy akár különálló alkatrész. Ezt figyelembe véve megkülönböztetünk integrált, belső és külső hangkártya típusokat. Mi a különbség a fent említett modellek között, és melyik hangkártyák alkalmazhatóak laptophoz, melyik verziók ideálisak PC-hez? Az alábbi sorokban ezekről olvashatsz bővebben.

Tovább

Integrált hangkártyák - a megfelelő választás kevésbé igényes felhasználóknak

Minden alaplap tartalmaz egy integrált hangkártya komponenst. Ezek a beépített hangkártyák megfelelő hangminőséget biztosítanak mindenféle multimédiás szórakozáshoz. Az integrált hangkártyák hátrányai közé tartozik az alacsonyabb fokú erősítési lehetőség és a korlátozott számú csatlakozó.

Milyen lehetőségeket kínálnak a külső és belső hangkártyák?

Ha az integrált hangkártyák lehetőségei nem elegendőek számodra, és úgy döntöttél, hogy külső vagy belső hangkártyát szeretnél beszerezni? Nézd meg, milyen előnyökkel és lehetőségekkel rendelkeznek ezek a hangkártyák az integrált verziókhoz képest.

  • A belső és külső kártya jobb hangminőséget, valamint fokozott interferencia- és zajvédelmi képességeket biztosít.
  • A belső hangkártya a külsőhöz hasonlóan jobb minőségű erősítővel rendelkezik a hangosabb produkció érdekében.
  • Az integrált modellekhez képest a belső és külső hangkártyák a csatlakozási lehetőségek szélesebb skáláját kínálják.

Belső hangkártya - egy tuti tipp a kiváló minőségű hangzás szerelmeseinek

belső hangkártyák nagyon jó hangminőséget biztosítanak, és magukban hordozzák a többcsatornás lejátszás minden előnyét. A hangkártya gyártók nagyon gyakran speciális szoftvert is kínálnak a részletes hangbeállításokhoz és számos fejlett funkciót a térhatású hangzás, a zajszűrés vagy a zavartalan, valósághű reprodukció érdekében.

A belső és külső hangkártya pro / kontra

  • A belső hangkártya csak a számítógépházban foglal helyet.
  • A belső hangkártyák általában kisebb késleltetéssel rendelkeznek.
  • A belső hangkártyák esetében kevesebb csatlakozó áll rendelkezésünkre.

i

A belső hangkártyák a számítógépházban lévő alaplaphoz csatlakoznak egy PCIe-sloton keresztül.

A külső hangkártya (USB-vel csatlakoztatható) illeszkedik a laptophoz és a számítógéphez egyaránt, ha az integrált hangkártya nem elegendő

A külső hangkártyák (USB) a belső hangkártya típusokhoz hasonlóan nagyon jó minőségű hangzást kínálnak a beállítások széles skálájával egyetemben, valamint magas szintű interferencia-elnyomással vagy kiváló minőségű erősítővel rendelkeznek. A számítógéphez azonban USB-csatlakozón keresztül csatlakoznak, és a PC házán kívül helyezkednek el. Ezt laikusok gyakran nevezik úgy is, hogy laptop hangkártya, mivel USB-n keresztül csatlakoznak.

USB külső hangkártya vs. belső hangkártya

  • Széles körű csatlakozási lehetőségek.
  • Szinte nincs jelinterferencia.
  • Könnyen telepíthető és több eszközzel használható - csatlakoztasd egy USB-porthoz.
  • Magasabb késleltetés és beszerzési ár.

Külső hangkártya - a zenész legjobb barátja

A külső hangkártya rengeteg előnnyel jár a belsőhöz képest, ahol különösen nagy szerepet játszik a kibővített csatlakoztathatóság. Nagyobb méretüknek köszönhetően a külső hangkártyák csatlakozókkal rendelkezhetnek a MIDI-vezérlők, a mikrofonok és a hangszerek számára.

A mini külső hangkártyák egyszerű USB audio adapterként szolgálnak 3,5 mm-es csatlakozóval.

Külső HiFi hangkártya

A HiFi külső hangkártyák típusait a legmagasabb minőségű DAC-kal szerelik, és maximális pontosságú - mélységű hangzást biztosítanak, amelyet különösen a hangminőséggel szemben támasztott legmagasabb igényű felhasználók fognak értékelni.

Gaming hangkártyák

A gaming hangkártyák a játékrajongók számára az alap setup részét képezik. Ezek a hangkártyák különösen jól kihasználhatóak a térhatású hangzásban, a jobb tájékozódásban vagy a játékban való elmélyüléskor. Ezek a hangkártyák minimális késleltetéssel bírnak és az összes hangot rendkívül pontosan reprodukálják.

Milyen paramétereket kell figyelembe venni, ha hangkártya vásárlását tervezed?

A PC-s hangkártyák kiválasztásakor - akár belső, akár külső - számos fontos paramétert kell figyelembe vennünk.

  • A bitmélység azt jelzi, hogy az eredeti analóg jelet a hangkártya hány bit digitális formában ábrázolja. A nagyobb bitmélység közelebb hozza a minőséget az analóg felvételhez.
  • A mintavételi gyakoriság azt jelzi, hogy a hangkártya másodpercenként hány mintát rögzít a megfigyelt jelből. A több minta jobb hangminőséget ad.
  • A többcsatornás hangzás lehetővé teszi a térhatású hangvisszaadást (sztereó).

i

Az 5.1-es és a 7.1-es hangkártya is ma már szabványnak számítanak. Segítségükkel akár már a nyolccsatornás térhatású hangzást belső, külső és integrált hangkártyákkal élvezheted.

Olyan hangkártyát vettél, amelyet nem tudsz egyedül üzembe helyezni?

Megtaláltad, hogy melyik belső vagy külső hangkártya a számodra legmegfelelőbb, és most a telepítés miatt aggódsz? Ne ess kétségbe, bárki, aki legalább egyszer kinyitott már egy számítógépházat, képes hangkártyát telepíteni.

Belső hangkártya telepítésének lépései:

  1. Kapcsold ki a számítógépet, húzd ki a tápegységet, majd nyisd ki a számítógép házát.
  2. Keresd meg a PC alaplapján a PCIe foglalatot, és helyezd bele a hangkártyát.
  3. Zárd be a PC házat, és kapcsold be a számítógépet.
  4. Telepítsd a kártyának megfelelő illesztőprogramokat a mellékelt lemezről vagy a gyártó weboldaláról.

Az USB hangkártya nem igényli a számítógép leállítását vagy a számítógépház kinyitását. Csak csatlakoztasd a laptop vagy a számítógép USB-portjához, és telepítsd az illesztőprogramokat.

Hogyan boldogulnak a hangkártyák a Windows 10 és a Windows 8.1 rendszerrel?

A hangkártyához gyakran mellékelnek egy telepítőlemezt a megfelelő illesztőprogramokkal. Ha azonban az operációs rendszered Windows 10 vagy 8.1, akkor az illesztőprogramok telepítését kihagyhatod, mivel sok hangkártya modellt azonnal felismer a rendszer, ha USB-csatlakozóra csatlakoztatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, kimenet 2× Jack 3,5 mm
1 990 Ft

2.
Külső hangkártya - kompatibilitás: Windows, Mac OS, Linux, PS4, portok: 1× USB 2.0, 2× 3,5 mm-es jack, kábel hossza: 15 cm, Plug & Play
2 490 Ft

3.
M-Audio M-Track DUO Szállításra kész > 5 db
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Combo XLR, 2× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 55 × 191 × 111 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 360 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
20 590 Ft

Még több
136 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 25×
AlzaPower External Sound Card X250 matt fekete
Külső hangkártya - kétcsatornás, 2× 3,5 mm-es Jack, USB-C csatlakozó, Realtek chipkészle ALC4030t, ellenálló fém test, nejlon kábelburkolat, Plug & Play és Hot Plug funkció támogatása
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWSDCE105b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,2 12×
M-Audio M-Track DUO
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Combo XLR, 2× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 55 × 191 × 111 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 360 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA60a6
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3
Creative Sound Blaster AE-7
Hangkártya - 32 bites, 384 kHz, 127db DNR, 7.1 / 5.1, Dolby Digital Live / DTS, 1x Toslink optikai kimenet, 5 × 3,5 mm jack, audió vezérlő modul, PCIe
70 290 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HC143t3
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
RODE Streamer X
Külső hangkártya - USB-C kapcsolat, rendeltetése gaming, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, mikrofon előerősítők, potenciométer, hangerő beállítása és érzékenység beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 Hz, bit mélység 24 bit, 1 csatorna, bemenet 1× Jack 3,5 mm, 1× Combo XLR, 1× Hi-Z, kimenet 1× Jack 6,3 mm, mérete 5,1 × 14,4 × 12,2 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 380 g, USB-A és USB-C kábel mellékelve
118 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROD060g
4,8
MAONO AU-AM200
DJ rendszer - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, 12 beépített effektus, kimenetek: 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 6× 3,5 mm-es sztereó Jack, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet, Bluetooth
31 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAON003
4,6 85×
PremiumCord SCART to HDMI 1080P átalakító + tápegység, 230V
Átalakító HDMI és SCART - maximális áram 1 A, LED indikátor, egyenes végződés
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV203a2
Tascam DR-60DMKII
Hangrögzítő professzionális, alkalmas DSLR fényképezőgépekhez, SD/SDHC-kártyára történő rögzítés, 4 csatorna (2x sztereó), XLR bemenet, 6,3 mm-es jack bemenet, 3,5 mm-es jack bemenet és kamerakimenet, 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenet, USB Mini-B, USB 2.0, 4xAA vagy USB tápegységről működtethető, USB kábel mellékelve
90 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TSC001s
5,0 12×
Creative Sound Blaster AUDIGY FX V2 - int. hangkártya
Hangkártya Hi-res 5.1 PCI-e SmartComms Kit frissítési lehetőséggel
20 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC137c
Ugreen USB-A To 3,5mm External Stereo Sound Adaptor - USB Adapter Típusok
4,5 20×
Ugreen USB-A To 3,5mm External Stereo Sound Adaptor
USB Adapter - kompatibilitás: Windows, Mac OS, Linux, PS4, portok: 1× USB 2.0, 2× 3,5 mm-es jack, kábel hossza: 15 cm, Plug & Play
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre21
4,2 31×
Vention USB External Sound Card Black
Külső hangkártya - USB porton keresztül csatlakoztatható hangkártya PC-hez, fejhallgató csatlakoztatása 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL4
4,7 26×
Vention 2-port USB External Sound Card 0.15M Black
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, kimenet 2× Jack 3,5 mm
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTh83
4,3 21×
M-Audio M-Track SOLO
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× Combo XLR, 1× Hi-Z, kimenet, 2× RCA, mérete 55 × 164 × 144 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 300 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA60a5
3,6 10×
PremiumCord HDMI to SCART átalakító + tápegység, 230V
Átalakító HDMI és SCART - maximális áram 1 A, LED indikátor, egyenes végződés
11 550 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV203a3
Tascam DR-60DMKII
Hangrögzítő professzionális, alkalmas DSLR fényképezőgépekhez, SD/SDHC-kártyára történő rögzítés, 4 csatorna (2x sztereó), XLR bemenet, 6,3 mm-es jack bemenet, 3,5 mm-es jack bemenet és kamerakimenet, 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenet, USB Mini-B, USB 2.0, 4xAA vagy USB tápegységről működtethető, USB kábel mellékelve
86 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TSC001s
4,5 76×
Creative Sound Blaster Audigy RX
Hangkártya - 24 bites, 7.1-es térhang, PCIe x1, 3,5 mm-es jack bemenet és kimenet, optikai Toslink kimenettel, EAX Studio, Sound Blaster Audigy Rx Vezérlőpanel
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC137b
4,6 37×
Vention USB External Sound Card Gray Metal Type (OMTP-CTIA)
Külső hangkártya - USB porton keresztül csatlakoztatható hangkártya PC-hez, fejhallgató csatlakoztatása 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL2
4,7 112×
Vention USB External Sound Card Black Metal Type
Külső hangkártya - USB porton keresztül csatlakoztatható hangkártya PC-hez, fejhallgató és mikrofon csatlakoztatása 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL3
4,5 65×
Creative SOUND BLASTER Play! 3
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, rendeltetése gaming, mintavételi frekvencia 96 kHz, bit mélység 24 bit, bemenet 1× Jack 3,5 mm, mérete 22 × 138 × 9 mm (Ma×Sz×Mé), software a csomag része
8 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC163e3
4,6 29×
Creative Sound BlasterX G6
Külső hangkártya - Micro USB kapcsolat, rendeltetése gaming, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása és mute funkció, mintavételi frekvencia 384 kHz, bit mélység 32 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Jack 3,5 mm, kimenet 1× Jack 3,5 mm, USB-A kábel mellékelve, software és effekt egység a csomag része
53 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC163i10
4,6 21×
Ugreen USB External Stereo Sound Adapter
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, hangerő beállítása és mute funkció, bemenet 1× Jack 3,5 mm
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre81
4,7 141×
AXAGON ADA-17 MINI HQ külső hangkártya
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, rendeltetése gaming, zenefelvétel, streaming és podcasting, LED-jelző, mintavételi frekvencia 96 kHz, bit mélység 24 bit, 4 csatorna, bemenet 1× Jack 3,5 mm, kimenet 1× Jack 3,5 mm, mérete 39 × 24 × 12 mm (Ma×Sz×Mé), használati utasítás
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a46d
4,8
Focusrite Scarlett Solo 4th Gen
Külső hangkártya - USB-C kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, fantom táp +48 V, LED-jelző, mikrofon előerősítők, potenciométer, hangerő beállítása és érzékenység beállítása funkció, mintavételi frekvencia 192, bit mélység 24, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× XLR, 1× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 174 × 144 × 6 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 500 g, USB-A és USB-C kábel mellékelve
58 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FSR002d1
4,3 95×
AXAGON ADA-71 SOUNDbox
Külső hangkártya - Mini USB kapcsolat, rendeltetése gaming, streaming és podcasting, LED-jelző, hangerő beállítása és mute funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 8 csatorna, bemenet 3× Jack 3,5 mm, 1× Digital - Toslink, 1× Digital - Coaxial, kimenet 5× Jack 3,5 mm, 1× Jack 6,3 mm, 1× Digital - Toslink, 1× Digital - Coaxial, mérete 92,5 × 142 × 28,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 158 g, USB-A kábel mellékelve, használati utasítás
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a49
5,0
Vention 1-port USB External Sound Card 0.15M Black(OMTP-CTIA)
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, bemenet 1× Jack 3,5 mm
2 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTh84

Hangkártyák

cikkKvantumszámítógép (minden, amit tudni kell róla) A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e...

Hangkártyák

A Hangkártyák kategóriában összesen 136 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangkártyák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangkártyák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangkártyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangkártyák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ