Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

EMOS BEN-9016C LTE

Termékkatalógus
EMOS BEN-9016C LTE
4,6 81 értékelés
TV antenna - kültéri, DVB-T, DVB-T2, DAB, DAB+ és FM, 20 dBi nyereség, 360° vételi szög, vízszintes és függőleges polarizáció, F csatlakozó, LTE szűrő és Erősítő, vétel több adővevőről, USB
Kód:  EMO001b Termékszám:  2702016000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EMOS BEN-9016C LTE


Az EMOS EM-9016C televíziós antenna megbízható megoldás a DVB-T és a DVB-T2 digitális televíziós adás jelének vételére. Az antennát könnyedén telepítheted a falra vagy az erkélyre, kompakt kialakításával és megjelenésével biztosan nem lesz zavaró az otthonod számára a hagyományos antennákkal ellentétben. A készletben a kiegészítők egész tárháza megtalálható. A minden-irányú állítható szerkezete remekel a városi felhasználással illetve azolyan mobileszközökön, mint például a hajók vagy lakókocsik. Az antenna jelerősítője az ellenálló házán található, az LTE szűrővel pedig garantáltan nem zavarnak majd a mobilszolgáltatók jelei. Az antenna képes egyszerre több adó jelének vételére, csak úgy, mint a Full HD adás és a távoli jelek fogadására is.


Az EMOS EM-9016C LTE DVB-T2 kültéri TV antenna főbb jellemzői

  • FM, DAB, DVB-T és DVBT2 jelvétel
  • Pozíció beállítása függőleges és vízszintes polarizációval
  • A vételi szög 360°
  • Az antenna beépített LTE szűrője kiküszöböli a mobilszolgáltatók zavaró jeleit
  • Az EMOS EM-9016C TV antenna képes több adó jelének fogadására nagyobb távolságban is (akár 80 kilométerig).
  • Ugyanolyan megbízhatóan rögzíti a Full HD adásokat
  • Frekvenciatartomány: 47-790 MHz
  • Az EMOS EM-9016C kültéri antenna mérete 40 × 300 mm
  • Fehér színű
  • A klasszikus 230 V-os aljzaton kívül az EMOS EM- 9016C TV antenna USB forráson keresztül is táplálható, amelyet a csomagban található az USB kábellel együtt.
  • A készlet része még az 5 méteres koaxiális kábel is csatlakozókkal

A tökéletesen tiszta jel és az elegáns megjelenés kombinációja

Az EMOS EM-9016C kültéri antenna tökéletesen tisztán veszi az FM, DAB, DVB-T és a DVBT2 jeleket. Képességeihez mérten igazán kompakt és ellenáll a nedvességnek és az UV sugárzásnak is. Stílusos megjelenésének hála remek kiegészítése lehet az otthonodnak vagy a házadnak.

Az EMOS EM-9016C antennát bárhova elhelyezheted

Az EMOS EM-9016C antenna vételi szöge 360°, éppen ezért alkalmas a lakóépületekre illetve az út közbeni felhasználásra, ahol ugyanolyan remekül teljesít, mint otthon. Mivel könnyen telepíthető, az EMOS EM-9016C antennát gond nélkül használhatod például az erkélyen, a lakókocsin és a parkotthonon. Az antenna pozícióját a vízszintes és függőleges polarizációval állíthatod be. Az EMOS EM-9016C készletével minden telepítéshez szükséges kiegészítőt megtalálsz.

Az EMOS EM-9016C antennával nincs több interferencia

Valószínűleg számtalanszor megtapasztalhattad a mobilszolgáltatók zavaró jeleit, amelyek nagyon bosszantóak tudnak lenni a kedvenc műsoraid megtekintése közben. Az EMOS EM-9016C antennával nem szükséges aggódnod az ilyen kellemetlenségek miatt, hiszen beépített LTE szűrővel rendelkezik, amely gondoskodik a zavaró behatások nélküli csendes pihenésről. Továbbá az EMOS EM-9016C antenna beépített jelerősítővel is büszkélkedhet.

A legjobb minőségű jelvétel több adóból egyszerre

A 40 × 300 mm-es, kis méretű EMOS EM-9016C antenna nagyszerű dolgokra képes. Nem okoz számára problémát több adó jelének fogadása még nagyobb távolság esetén sem, sőt képes a Full HD jelek vételére is. Az EMOS EM-9016C TV antenna akár 80 kilométeres távolságban is képes a jelek fogadására, amely azt jelenti, hogy még a vidéki házban is élvezheted a megszakítás nélküli tévéműsort.

Az EMOS EM-9016C antenna táplálható USB kábellel is

Legyél akár a lakókocsiban vagy nyaraláson a hajón, az EMOS EM-9016C antenna mindenhol tökéletesen kiszolgál. Akkor sincs baj, ha nincs hozzáférésed a klasszikus 230 V-os aljzathoz, hiszen egy USB adapter segítségével is táplálhatod. Ez az USB adapter az USB kábellel együtt az EMOS EM-9016C kültéri antenna készletének része. Neked csak annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod az USB portot a televízió vagy a set-top box készülékéhez. A készlet tartalmazza még az 5 méteres koaxiális kábelt csatlakozókkal, amellyel az antenna telepítése még a laikusok számára is gyerekjátéklesz.



Paraméterek

Használat
Kültéri Kész!
Tulajdonságok
Vétel több adővevőről, Lakókocsiba, Távvétel Kész!
Felszereltség
LTE szűrő, Erősítő Kész!
Bemenetek/kimenetek
F csatlakozó Kész!
Tápellátás
USB Kész!

Használat és tulajdonságok

Használat
Kültéri Kész!
Tulajdonságok
Vétel több adővevőről, Lakókocsiba, Távvétel Kész!

Felszereltség

Felszereltség
LTE szűrő, Erősítő Kész!
Bemenetek/kimenetek
F csatlakozó Kész!
Tápellátás
USB Kész!

Jelvétel

Jelvétel
DVB-T, DVB-T2, DAB, DAB+, FM Kész!

További paraméterek

Nyereség
20 dBi Kész!
Vételi szög
360 ° Kész!
Polarizáció
Vízszintes, Függőleges Kész!

Méret

Magasság
4 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Mélység
30 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szép napot! Van a jel annyira erős, hogy elosztóval 2 db TV-t tudjunk használni akár egy időben is?

Üdvözlöm! Az antenna bármilyen set-top box-szal/beltéri egységgel használható? Mire kell figyelni a vásárláskor? Régebbi típusú mindigTV-s beltérivel is működik vajon? Köszönöm a választ

Szép napot! Jár hozzá kábel? Ha pedig jár hozzá, akkor milyen méretű?

Kérdések és válaszok: EMOS BEN-9016C LTE
Kiegészítők: EMOS BEN-9016C LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS EN-9016C LTE DVB-T2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS BEN-9016C LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS BEN-9016C LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS BEN-9016C LTE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ