A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Epson WorkForce AL-M200DW

Termékkatalógus
Epson WorkForce AL-M200DW
4,9 9 értékelés
LED nyomtató - fekete-fehér LED nyomtató, A4, 30 lap/perc, 1200x1200 dpi, 128MB, 250 lapos tálca, kétoldalas nyomtatás, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PE020w1 Termékszám:  C11CC71011 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson WorkForce AL-M200DW

Újdonság az Epson WorkForce AL-M200DN formájában, amely egy fekete-fehér LED nyomtatót takar kisebb vállalkozások számára magas haszonértékkel. A gyártó által ajánlott maximális havi megterhelés 30 000 oldal. A nagy mennyiségű nyomtatást végző cégek bizonyára értékelni fogják a kétoldalas nyomtatás lehetőségét, amelyre a nyomtató kiváltképp alkalmas.

A nyomtató maximális hatékonyságra és festékkazetta hozamra van optimalizálva, és mindezek ellenére nem jelent problémát az akár 30 A4 oldal percenkénti kinyomtatása sem. Az üres lapok tárolásáról a bemeneti 250 lap kapacitású lapadagoló tálca gondoskodik és a kinyomtatott dokumentumok a 150 lap kapacitású kimeneti tároló tálcában kapnak helyet.


A nyomtatási feladatok gyors lebonyolításáról a 295 Mhz-es processzor és a 128 MB memória gondoskodik, amelyek akár a legterjedelmesebb projektekkel is könnyűszerrel megbirkóznak. A nyomtató processzora gondoskodik a vállalati nyomtatási szabványokról és protokollokról, például: Port 9100, WSD, NDS Printserver, PCL6 protokoll emuláció és PostScript3. A csatlakozásról a klasszikus USB 2.0 port gondoskodik és a hálózati kapcsolatról a Wifi egység és a Gigabit Ethernet interfész gondoskodnak, amelyek támogatják az IPv6, HTTP és DHCP protokollokat.

Mobil eszközök és tabletek felhasználói értékelni fogják az egyszerű nyomtatást az Epson iPrint alkalmazás segítségével.

Műszaki adatok:

  • Kétoldalas nyomtatás
  • Nyomtatás mobil eszközökről
  • Akár 30 oldal nyomtatása percenként
  • Wifi csatlakozás lehetősége
  • Akár 1200 dpi felbontású nyomtatás

Első lap kinyomtatása:
7 másodperc

Bemelegedési idő:
26 másodperc

Nyomtatási felbontás:
1200 dpi

Nyomtatási sebesség:
30 oldal percenként


Csatlakozás:
USB 2.0, Ethernet, WiFi

Hálózati protokollok nyomtatáshoz:
Port 9100, WSD, NDS Printserver

Papír méretek:
A4, A5, B5, C5, DL, LT, LGL, H,

Papírtálca kapacitása:
250 lap

Méretek:
385 x 356 x 225 mm

Tömeg:
6,8 kg

Kompatibilis operációs rendszerek:
Mac OS 10.58 vagy újabb, Mac OS 10.6 vagy újabb, Windows 7, Windows 7 x64, Windows Server 2003 (32 / 64bit), Windows Server 2008 (32 / 64bit), Windows Server 2008 R2, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows XP, Windows XP x64

A csomag tartalma:
Nyomtató, tápkábel, használati útmutató

Processzor sebessége:
295 MHz

Memória:
128 MB

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
LED Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
LED Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
30 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
6,86 s Kész!
Maximális havi kapacitás
30 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
150 lap Kész!

Méret

Magasság
225 mm Kész!
Mélység
356 mm Kész!
Szélesség
385 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kompatibilis operációs rendszerek között nem szerepel a Windows 10. Ha mégis windows 10-em van, akkor a biztos, hogy egy másik nyomtatót vásárlok?

Tisztelt Alza ! A nyomtató tartalmaz tonert vagy toner nélküli az ár? Válaszukat előre is köszönöm. Fekete László

Tisztelt Alza.hu! Szeretném megkérdezni, hogy a csomag tartalmaz adatkábelt és tonert? Ennek függvényében adnám le a megrendelésemet. Válaszukat előre is köszönöm.

Kérdések és válaszok: Epson WorkForce AL-M200DW
Kiegészítők: Epson WorkForce AL-M200DW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce AL-M200DW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson WorkForce AL-M200DW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson WorkForce AL-M200DW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson WorkForce AL-M200DW.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ