AlzaBoxy CZ, SK,HU Alza days HU

Érintőképernyős mobiltelefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Telefon márka/model
Rendszermemória (RAM)
16 GB ≥
(23)
12 GB
(134)
8 GB
(360)
6 GB
(125)
4 GB
(213)
Belső tárhely mérete
1 TB
(12)
512 GB
(94)
256 GB
(353)
128 GB
(413)
64 GB
(111)
32 GB
(45)
16 GB ≤
(24)
Kártya konfiguráció
Hibrid
(199)
Dual SIM + memóriakártya
(293)
Dual SIM
(221)
Single SIM
(5)
Single + eSIM
(288)
Megjelenés éve
2023
(537)
2022
(301)
2021
(123)
2020
(37)
2019
(9)
2017
(1)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(939)
Vezeték nélküli töltés
(419)
Gyors vezeték nélküli töltés
(339)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(441)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn
(232)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
0,08 Mpx
200 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
800 mAh
22000 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(892)
WiFi
(1043)
Bluetooth
(1045)
GPS
(1015)
Infraport
(52)

Az érintőképernyős telefonok általában az okostelefonok kategóriájába is beletartoznak. Az operációs rendszernek köszönhetően szörfözhetsz az interneten, e-mailezhetsz, videókat nézhetsz, zenét hallgathatsz, további alkalmazásokat telepíthetsz fel, használhatod a navigációt, játszhatsz vagy fényképezhetsz. De hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet?

Tovább

Az érintőképernyős telefonok előnyei és hátrányai

A nyomógombos telefonokhoz képest az érintőképernyős mobiltelefonok néhány előnnyel rendelkeznek, de néhány hátrányuk is lehet.

 • Minőségi kamera.
 • Sok további funkció.
 • Internetkapcsolat.
 • Nagy, áttekinthető kijelző.
 • Kevésbé ellenálló.
 • Nagyobb méret.
 • Rövidebb akkumulátor-üzemidő.
 • Magasabb ár.

i

Érintőképernyős telefon olcsón?

Az érintős telefonok általában drágábbak, mint a nyomógombos modellek. Ez azért van, mert általában sokkal több funkciót kínálnak, valamint összetettebbek és nehezebb a gyártásuk is. De még így is kaphatók olcsóbb telefonok, bár ezek kevesebb funkciót és rosszabb teljesítményt kínálnak.

Android vs. iPhone?

Manapság az érintős telefon típusok két fő operációs rendszert használnak - az Android OS-t és az iOS-t.

 1. Az Android könnyen testre szabható, és sok alkalmazás ingyenesen letölthető. Az Androidot használó érintőképernyős telefonok között óriási a választék, és olcsóbbak is, de egy idő után előfordulhat, hogy már nem működnek zökkenőmentesen.
 2. Az iOS rendszert az apple Apple iPhone használja. Ez egy rendkívül jól hangolt, megbízható, kifinomult és egyszerű rendszer. Viszont az iOS rendszerű készülékek általában drágábbak, nem rendelkeznek SD-kártya foglalattal, és az Apple Store kevesebb alkalmazást kínál.

Ha nem vagy biztos az operációs rendszer kiválasztását illetően, készítettünk egy részletes összehasonlítást.

Érintőképernyős telefon kiválasztása a használata alapján

Egyes mobiltelefonok testre szabhatók speciális célokra. Egy érintőképernyős telefon így az egyszerű kezelésben vagy a nagyszerű fényképek készítésében is jeleskedhet.

A kamerás érintőképernyős telefonok helyettesíthetik a fényképezőgépeket is

A kamerás mobilok segítségével készíthetők a legjobb minőségű fényképek. Nem nélkülözhetik az autofókuszt, az optikai stabilizációt vagy a manuális üzemmódot. Az objektív rekesznyílásának f/1-2 között kell lennie. A felbontás gyakran félrevezető, például egy 12MPx-es kamerával jobb fotóminőség érhető el, mint egy 20MPx-es kamerával.

Gamer érintőképernyős telefon a legnagyobb játékosoknak

A gamer éritőképernyős telefonokat a kompromisszumok nélküli teljesítmény jellemzi, és a piacon kapható legmagasabb igényeket támasztó játékokkal is megbirkóznak. Minimum 4 GB RAM-mal, 8-magos processzorokkal, nagy kapacitású akkumulátorokkal és nagyméretű, teljes részletességű kijelzővel rendelkeznek. A legerősebb gamer érintőképernyős telefonok még a nagy igénybevételt jelentő VR-játékokkal is megbirkóznak.

i

A strapabíró érintőképernyős mobiltelefonok olyan kialakítással büszkélkedhetnek, amelynek köszönhetően ellenállnak az ütésnek, a nedvességnek vagy az idegen tárgyak okozta sérüléseknek.

Egyszerű érintőképernyős telefonok idősek számára

Az időseknek való érintőképernyős telefon az idősebb korosztályt szem előtt tartva lett tervezve. Kevésbé összetett funkciókat kínálnak, és a felhasználói felületet gyakran nagyméretű csempékre egyszerűsítik a könnyű és intuitív kezelés érdekében. Az időseknek szánt érintőképernyős telefonok általában egyedi SOS-gombbal is rendelkeznek, amellyel vészhelyzetben segítséget hívhatnak.

Érintőképernyős telefonok gyerekeknek

A gyermekeknek szánt érintőképernyős telefonok esetén fontos, hogy megfeleljenek mind a gyermekek, mind a szülők igényeinek. Míg a gyerekek szívesen néznek videókat és játszanak, a szülőknek megbízható kommunikációra van szükségük csemetéikkel. A gyermekeknek szánt készülékeknek mindezen követelményeknek meg kell felelnie. Természetesen nem árt, ha az adott érintőképernyős telefon típushoz elérhető tartozékokat is megnézed, például olyan tokokat érdemes választani, amelyek meghosszabbíthatják az élettartamát.

A céges érintőképernyős telefon hatékony munkakörnyezetet biztosít

A céges érintősképernyős telefonok részben felváltják a számítógépeket, és kiválasztott funkciókkal és technológiákkal növelik az alkalmazottak hatékonyságát. Emellett motivációs előnyként is szolgálhatnak a legszorgalmasabb alkalmazottak számára. Javasoljuk, hogy a céges érintőképernyős telefon modelleket a szükséges funkciók szerint válaszd ki, amelyek hasznosak lesznek a munka során.


i

Nincs szükséged a legújabb funkciókra, vagy már jó tapasztalataid vannak egy régebbi modellel? Nézz körül kifutó érintőképernyős telefonok kategóriánkban.

Érintőképernyős telefonok különleges kialakítással

Az érintőképernyős telefon speciális kivitelben is kapható, ami befolyásolja a használatát.

Érintőképernyős telefon és tablet egyben? Ezek a phabletek

A phabletek 5,5″ vagy annál nagyobb kijelzővel rendelkező érintőképernyős telefonok. Ez tehát a mobiltelefonok és a táblagépek közötti szintet jelenti. A nagyobb kijelzőnek köszönhetően alkalmasak e-könyvek olvasására, multimédia megtekintésére, fényképek megtekintésére és szerkesztésére, internetezésre vagy játékra. Hátrányuk viszont, hogy kevésbé alkalmasak egykezes használatra és a zsebben való hordozásra.

Hajlítható vagy modern érintőképernyős telefon

A hajlítható érintőképernyős telefonok a mobil világ egyik legfrissebb újításai. Ez a típus rugalmas gerinccel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a mobilt félbehajtsák, és a kijelzőnek csak a felét használják. A hajlítható érintőképernyős telefonok így kompromisszumot kínálnak a kompakt és a nagy kijelzők között. A hajlítás típusa szerint két alcsoportra oszthatók.

 1. A vízszintesen hajlítható telefon a vízszintes tengely mentén hajlik, és kinyitott állapotban egy telefonnak felel meg.
 2. A függőlegesen hajlítható telefon függőlegesen összecsukható, és kinyitva nagyméretű, táblagépszerű kijelzőt kínál.

 Érintőképernyős telefon
Vízszintesen hajlítható telefon

 Samsung érintőképernyős telefon
Függőlegesen hajlítható telefon

Nem szereted a nagy kijelzőjű készülékeket? A kisebb, legfeljebb 4,7″-es érintőképernyős telefonok még mindig kényelmesen kezelhetők egy kézzel. A nagyobb kijelzőt könnyebb ugyan látni, de nehezebben fér el a zsebben.

Különleges funkcióval rendelkező érintőképernyős telefon típust keresel?

Egyes érintőképernyős telefonok speciális funkciókkal is rendelkezhetnek.

 • Az 5G érintőképernyős mobiltelefonok a legmodernebb antennákkal csatlakoznak a leggyorsabb internetkapcsolathoz.
 • Az ujjlenyomat-olvasóval ellátott érintőképernyős telefonok villámgyorsan feloldódnak, ha az ujjadat az olvasóra teszed.
 • A Dual SIM-es érintőképernyős telefonok két telefonszám összekapcsolására szolgálnak (pl. magán és üzleti).
 • A gyorstöltésre képes érintős telefon akár tíz perc alatt képes az akkumulátort teljes kapacitásig feltölteni.
 • Az értesítési LED-es érintős telefonok értesítenek például a bejövő üzenetekről, e-mailekről vagy az alacsony akkumulátor töltöttségi szintről.
 • Az NFC érintőképernyős telefonok lehetővé teszik az érintés nélküli fizetést és a különböző tartozékok érintéssel történő párosítását.
 • Az érintőképernyős telefon hőkamerával használható például otthonod hatékonyabb szigetelésének kialakításához.

Hogyan válasszunk érintőképernyős telefon típust?

Érintős telefon kiválasztásakor a következő paramétereket érdemes figyelembe venni.

Számít a méret - érintőképernyős telefonok kijelzőméret szerint

A kijelző minden érintőképernyős telefon alfája és omegája, és csak rajtad múlik, hogy a nagy, jól olvasható változatot vagy a kisebb, de kompakt típust részesíted-e előnyben. A képernyőn megjelenő részleteket a felbontás is befolyásolja - minél nagyobb a kijelző, annál nagyobb felbontást válassz, hogy elkerüld az elmosódott képeket. A kijelző típusa szintén hatással van a képminőségre:

 • Az IPS a legelterjedtebb típus, szilárd színvisszaadással és a legjobb betekintési szögekkel.
 • Az AMOLED nagyszerű színes kijelző, széles betekintési szöggel, alacsony energiafogyasztással és magasabb válaszidővel.

Milyen telefont vegyek 2023-ban? című cikkünkben egy teljes kézikönyvet találsz, amely tele van a telefon kiválasztásának részleteivel.

Az érintőképernyős telefonok processzor és RAM mérete

Egy érintőképernyős telefon csak annyira erős, amennyire a processzor és a RAM mérete. Mindkét paraméterre egy egyszerű szabály érvényes - minél több, annál erősebb. Egy egyszerű érintőképernyős telefon 2-4 magot és 2 GB RAM-ot kínál, míg a legerősebbek akár 8 maggal és 16 GB RAM-mal is büszkélkedhetnek. A teljesítmény az operációs rendszertől is függ.

 1. Az érintőképernyős telefonok Androiddal legalább 4-magos processzorral és 3GB RAM-mal rendelkeznek.
 2. Az Apple iPhone érintőképernyős telefonok mindig tökéletesen be vannak hangolva, így nem kell aggódnod a CPU és a RAM teljesítménye miatt. Ehelyett más paraméterekre összpontosíthatsz.

i

Olcsó érintős telefon érdekelne? Nézz körül outletünkben

A legolcsóbb érintőképernyős telefonok érdekelnek? Ebben az esetben nézz körül outletünkben, ahol rendkívül kedvező árú, kedvezményes használt darabokat találsz.

Mennyi tárhellyel rendelkezik egy érintős telefon?

Az érintőképernyős telefonok leggyakrabban képeket, alkalmazásokat, játékokat vagy zenét tárolnak a tárhelyükön. Az akár 32 GB-os kapacitás elegendő a magasabb igényekkel rendelkező felhasználók számára, és több alkalmazás, körülbelül 6 000 dal vagy 8 000 fénykép tárolására alkalmas. A 128 GB-os és ennél nagyobb kapacitású érintőképernyős telefonok különösen a magas igényű felhasználók vagy a fotósok számára ideálisak.

i

Ne felejtsd el kiválasztani a szükséges tartozékokat sem- ezek az érintőképernyős telefon védelme és funkcionalitásának bővítése érdekében fontosak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB grafit Szállításra kész > 5 db
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátsó kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
127 990 Ft

2.
Samsung Galaxy A23 5G 4GB/128GB fekete Szállításra kész > 5 db
Mobiltelefon - 6,6"-es PLS kijelző 2408 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
94 400 Ft

3.
Samsung Galaxy A14 4GB/128GB fekete Szállításra kész > 5 db
Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, Mediatek Helio G80 8-magos processzor, RAM 4 GB, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 50 Mpx (f/1.8) + 5 Mpx (f/2.2) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
69 900 Ft

Még több
1 051 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 59×
Samsung Galaxy A23 5G 4GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 6,6"-es PLS kijelző 2408 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
Szuper ár
94 400 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0242c2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Samsung Galaxy S23 5G 128GB fantomfekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 105×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB fantomfekete
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
332 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b5
Arany középút Kiváló ár/érték arány
iPhone 13 128 GB fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 581×
iPhone 13 128 GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 3240 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, iOS operációs rendszer
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRI036b2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
iPhone 15 Pro 256GB natúr titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 85×
iPhone 15 Pro 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c4
4,5 152×
Samsung Galaxy A14 4GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, Mediatek Helio G80 8-magos processzor, RAM 4 GB, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 50 Mpx (f/1.8) + 5 Mpx (f/2.2) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
69 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0247c2
4,5 59×
Samsung Galaxy A23 5G 4GB/128GB fehér
Mobiltelefon - 6,6"-es PLS kijelző 2408 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
Szuper ár
94 400 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0242c3
4,8 93×
iPhone SE 128 GB Csillagfény 2022
Mobiltelefon - 4,7"-es IPS kijelző 1334 × 750 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8), 7Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
Szuper ár
229 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI040c1
4,3 91×
Samsung Galaxy S22 5G 128 GB Zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
242 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0228b4
4,7 208×
Samsung Galaxy A54 5G 8 GB/128 GB fehér
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b4
4,5 152×
Samsung Galaxy A14 4GB/64GB fekete
Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, Mediatek Helio G80 8-magos processzor, RAM 4 GB, 64 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 5 Mpx (f/2.2) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, feloldva, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
62 200 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0247b2
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB fantomfekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 181×
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB fantomfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0244c5
Asus ROG Phone 6D 12GB/256GB szürke - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Asus ROG Phone 6D 12GB/256GB szürke
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2448 × 1080 felbontással (165Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 9000+ processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 65W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
369 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST054b1
4,7 91×
Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB grafit
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátsó kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
127 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0249b3
4,7 208×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB grafit
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
154 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b3
4,3 91×
Samsung Galaxy S22 5G 128 GB Fantomfekete
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
242 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0228b2
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 19×
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0104b1
4,4 17×
Motorola Moto E22 4 GB/64 GB fekete
Mobiltelefon - 6,5"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G37 processzor, kameramodul: 16Mpx (f/2,2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 10W, 4020 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR515c1
HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 30×
HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 zöld
Mobiltelefon - 6,81"-es OLED kijelző 2848 × 1312 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 66W, vezeték nélküli töltés 50W, 5100 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM322b2
4,5 152×
Samsung Galaxy A14 4GB/64GB ezüst
Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, Mediatek Helio G80 8-magos processzor, RAM 4 GB, 64 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 5 Mpx (f/2.2) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, feloldva, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
62 200 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0247b3
4,7 208×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB grafit
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
177 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250c3
4,5 59×
Samsung Galaxy A23 5G 4GB/128GB kék
Mobiltelefon - 6,6"-es PLS kijelző 2408 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
94 400 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0242c1
4,6 65×
Xiaomi Redmi 12 4 GB/128 GB Sky Blue
Mobiltelefon - 6,79"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G88 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI269b2
4,4 157×
Xiaomi Redmi Note 12 4 GB/128 GB Onyx Gray
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI263c1
HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 fekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 30×
HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 fekete
Mobiltelefon - 6,81"-es OLED kijelző 2848 × 1312 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 66W, vezeték nélküli töltés 50W, 5100 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Alza.hu 10% kedvezmény az AlzaGuard és AlzaPower kiegészítőkre (2023. január 25-ig érvényes) melynek értéke 10 Ft
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM322b1

Érintőképernyős mobiltelefonok

SmartphoneA várva várt Honor 100 és 100 Pro nem szokványos dizájnnal és egyéb aduászokkal érkezik, beleértve az árat is A vadonatúj Honor 100 és Honor 100 Pro nem kíván elveszni az egyéb márkájú telefonok áradatában. Megjelenésük szemet gyönyörködtető. De a páros a képességeit is bizonyítani szeretné, amelyek egyáltalán nem néznek ki rosszul.
A OnePlus az elmúlt néhány évben határozottan sok rajongót szerzett magának. Legyen szó a hosszú szoftvertámogatásról, a letisztult operációs rendszer felépítményéről vagy a mechanikus hangprofil-váltóról, minden téren fel tud mutatni valamit. Mi már alig várjuk, hogy a...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
értékelésiPhone 15 (TESZT): 48 Mpx-es kamera és Dynamic Island. Az idei modell több újdonságot kínál, mint az elődje A mobiltelefonok áradatában megtalálni a megfelelő kedvencet nem könnyű, ráadásul az Apple úgy döntött, hogy még jobban megnehezíti a dolgunkat. A sokat vitatott és már-már értelmetlennek tűnő iPhone 14-et maga mögött hagyta, és bemutatta az iPhone 15-öt. Szokásunkhoz...
A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk.
A legolcsóbb okostelefonok kategóriájában a Poco már komoly hírnévre tett szert. Az új C65-tel is ezt szeretné megerősíteni. A Poco telefonok felszereltsége az árukhoz képest általában egyáltalán nem rossz. Mennyibe fog kerülni a Poco C65 és vajon kapható lesz hazánkban...
További cikkek Összes cikk

Érintőképernyős mobiltelefonok

A Érintőképernyős mobiltelefonok kategóriában összesen 1056 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó érintőképernyős mobiltelefonok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább érintőképernyős mobiltelefonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb érintőképernyős mobiltelefonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: érintőképernyős mobiltelefonok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ