Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Szivárgás érzékelők és detektorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A különféle érzékelők és detektorok segítenek az otthonodat teljes körűen biztonságba helyezni. A detektorok hangjelzéssel figyelmeztetnek a hívatlan vendégekre, a terjedő tűzre, a szivárgó vízre, valamint mindenféle veszélyes gázra. A fémdetektor megbízhatóan érzékeli a falba épített kábeleket, hogy fúrás közben ne ütközz beléjük. Milyen más érzékelőket és detektorokat találhatsz kínálatban?

Tovább

Mi alapján válasszuk ki az érzékelőket / detektorokat?

A különböző kategóriákba tartozó detektorok természetesen eltérő paraméterekkel rendelkeznek. De bármilyen célra is választod a detektort, mindig nézd meg a tápellátás és a csatlakozás módját.

  • Az elemmel működő detektor nagyobb szabadságot biztosít a beszerelésében. Szükséges azonban, hogy rendelkezzen akkumulátor állapotjelzővel.
  • Az aljzatban lévő detektor nem fog lemerülni. Jó, ha áramkimaradás esetén tartalék akkumulátorokkal rendelkezik.
  • Az önálló érzékelő teljesen függetlenül működik.
  • A központi egységhez tartozó detektor vezetékes vagy vezeték nélküli módon csatlakoztatható a házriasztóhoz.

i

A különféle érzékelők okosotthonhoz együttműködnek más intelligens eszközökkel és érzékelőkkel, és a telefon mobilalkalmazásából vezérelhetők. De mindig tartsd szemmel az egyes detektorok kompatibilitás.

A fémdetektor egy nélkülözhetetlen eszköz

A kábelkeresőt minden gondos barkácsoló használja ha a fallal dolgozik. Ha falba fúrunk és előtte nem használtunk detektort előfordulhat, hogy egy kábelre bukkanunk, ami a fúrás hatására megsérül, ami nagy problémát okozhat. Ha el szeretnéd kerülni ezeket a bonyodalmakat, akkor mindenképpen szerezz be egy fali fémdetektort, amely feltárja a falban rejlő kábeleket. Elengedhetetlenek az ilyen típusú detektorok az otthoni barkácsoláshoz. Amennyiben hódolni szeretnél a kincskeresésnek, vagy csak szeretnéd tudni mi rejtőzik a földben, akkor szerezz be egy fémdetektort és már kezdődhet is a vadászat.

?

Fémdetektor kiválasztása? Vegyük figyelembe ezeket a detektor paramétereket

A legjobb fémdetektorok automatikus kalibrációt kínálnak, amelyek automatikusan beállítják magukat. Ez biztosítja a legpontosabb mérést. A detektorok kiemelten foglalkoznak az észlelt anyagokkal, az észlelési mélységgel és a pontossággal is.

Hogyan használjunk fémdetektort a falnál?

A fali fémdetektor nagyon intuitív vezérléssel rendelkezik. Kapcsold be a detektort, tedd a falhoz, és a detektor megmondja, mi rejtőzik a falban. Az összes adat, beleértve az egyes anyagok tulajdonságait is, megjelenik a fali fémdetektor kijelzőjén.

Detektor kovu

A fémdetektor praktikus, hordozható és pótolhatatlan. A detektor használata is nagyon egyszerű.

Füstérzékelő és hőérzékelő detektorok a tűz elleni védelem érdekében

A füstérzékelő megóvja a házát a tűztől. Többféleképpen is képes biztosítani: vagy érzékeli a füstöt, vagy olyan érzékelővel rendelkezik, amely reagál a hőmérséklet emelkedésére. Mindegyik típusú detektor más-más környezetbe való. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a füstérzékelő minden egyes cigarettára bekapcsol. Egy megfelelően beállított érzékelő figyelmen kívül hagyja az ilyen kis forrást.

Olyan detektorok is találhatóak kínálatunkban, amelyek hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel is rendelkeznek. Ezek a detektorok inkább a kényelmes és egészséges légkör fenntartására szolgálnak.

A gázérzékelő megakadályozza a veszélyes szivárgásokat

A CO, CO₂, földgáz és más vegyületek mérésére szolgáló különböző típusú detektorokat gázérzékelőknek nevezhetjük.

Ne csak a kazánhoz szerezzünk be CO-érzékelőt!

CO (szén-monoxid) érzékelők nemcsak a háztartásokban fontos detektorok, hanem minden olyan termelési területen, ahol tökéletlen égés fordulhat elő. Ezeknek az égéseknek a hatására életveszélyes szén-monoxidot keletkezhet, amelyet sem látni, sem érezni nem lehet. Ezért a detektorok használata életmentő lehet.

i

A szén-monoxid-érzékelő biztonságérzetet ad

Bár a törvény nem írja elő a szén-monoxid-érzékelő felszerelésének kötelezettségét az új épületekben, minden tapasztalt fűtésmérnök ajánlja a detektor felszerelését. Bár a CO-szivárgás kockázata egy szabályszerűen beállított kazán esetében csekély, azért a biztonság az biztonság.

Többfunkciós érzékelőt is lehet kapni, amely például ellenőrzi az átfolyós fűtőberendezés gázszivárgását, valamint a szén-monoxid szintjét.

A vízszivárgás érzékelők megakadályozzál a lakás elárasztását

A vízszivárgás érzékelő megmenthet az árvíztől. A mosógépek, a mosogatógépek, a fűtőtestek vagy ablakok, illetve a tetőablakok közelében helyezzük el. A páratartalom-érzékelő a helyiség relatív páratartalmát méri. Ez nem haladhatja meg az optimális 60%-os szintet. A detektor szükség esetén ventilátorhoz vagy légkezelő egységhez csatlakoztathatók a szellőztetéshez.

i

Találhatók a kinálatunkban fémdetektorok és kábelkereső detektorok is. Ezek a detektorok segítenek a kábelek, fémcsövek és távvezetékek megtalálásában.

A mozgásérzékelő detektorok szemmel tartják az ingatlanodat

A mozgásérzékelő ( kül- és beltéri) egy nélkülözhetetlen detektor a vagyonvédelem területén. Csatlakoztathatod a detektort otthoni riasztórendszeréhez. A mozgásérzékelést lézer- vagy mikrohullámú érzékelők biztosítják.

i

Nem akarsz fúrni az érzékelő felszereléséhez? Próbálj ki egy elemmel működő mozgásérzékelőt

Ha nem szeretnél sok időt tölteni a detektor telepítésével, választhatsz elemmel működő mozgásérzékelőt. Vannak azonban vezetékes vagy napelemes megoldású detektorok is. A napelemes mozgásérzékelő például mind megfigyelésre, mind kerti világításra is használható.

Hogyan működik a mozgásérzékelő?

A mozgásérzékelő többféle elven működhet. A legelterjedtebb az úgynevezett PIR-érzékelő (passzív infravörös érzékelő), amely mellett léteznek mikrohullámú érzékelők és ultrahangos érzékelők is.

  • A PIR érzékelő a látómezejében lévő tárgyak hőmérsékletét méri.
  • A Mikrohullámú érzékelő reagál az elektromágneses mező változásaira.
  • Az ultrahangos érzékelő a szonárhoz hasonlóan működik.

A mennyezeti érzékelők előnye, hogy 360°-ban érzékelik a mozgást. Itt is egy mozgásérzékelőről van szó, amely az érzékelési mező megzavarásakor bekapcsolja a csatlakoztatott készüléket.

Kombináld a mozgásérzékelőt a világítással. Spórolj a villanyszámlákon

Egyes helyiségekben érdemes a mozgásérzékelőt a lámpához csatlakoztatni. A detektorokat olyan helyiségekben helyezzük el, ahol nem töltünk túl sok időt (pl. kamra és éléskamra), vagy ahol csak áthaladunk (folyosó, lépcsőház). A detektorok segítségével nem kell majd a sötétben keresgélned a kapcsolót, és pénzt takaríthatsz meg az áramköltségeken.

i

A mozgásérzékelős lámpa várja hazatérésedet

Mozgásérzékelőt lámpához általában a bejárati ajtó és a garázs fölé szoknak felszerelni. A detektor automatikusan világít, amikor hazaérsz, és segít elriasztani a hívatlan vendégeket is.

Miféle érzékelőkkel teheted még biztonságosabbá otthonodat?

Vannak más érzékelők és detektorok is, amelyekkel megvédheted otthonodat a betörésektől.

  • rezgésérzékelők ha rázkódást észlelnek riasztást indítanak el. A detektorok reagálnak a betört ablakokra és ajtókra vagy mozgó tárgyakra.
  • Az ajtó/ablak nyitásérzékelő olyan detektorok amelyek figyelmeztetnek ha illetéktelen behatolás történik.

Hogyan takaríthatunk meg pénzt az érzékelők és detektorok vásárlása esetén? Az outlet felbontott, használt vagy újszerű darabokat kínál.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Detektor - elemmel működő szén-monoxid-érzékelő
14 690 Ft

2.
EVOLVEO Defender D5 Szállításra kész > 5 db
Gázérzékelő - CO érzékelés, akkumulátoros tápellátás, riasztás hangerőssége 85 dB, önállóan is működő egység
12 190 Ft

3.
24 390 Ft

Még több
269 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNW22_07
Arany középút Kiváló ár/érték arány
2,6
Netatmo Smart AC Controller
Távirányító - légkondicionálóhoz, okos, WiFi 2,4 GHz, iOS, Android alkalmazások, kompatibilitás: Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa
48 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Neta23_01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Airthings Corentium Home (224 B/m3) - digitális radon érzékelő
Levegőminőség mérő - asztalra helyezhető, mért értékek radon, felszerelés része kijelző és adatrögzítés, 3 AAA elem (mellékelve), szürke kivitel, mérete 119 × 69 × 26 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 227 g
72 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Air21TNG4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5
Airthings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás érzékelő
Levegőminőség mérő - falra helyezhető, mért értékek CO₂, radon, illékony szerves vegyületek (VOC), hőmérséklet és páratartalom, csatlakozás mobilalkalmazással funkció, felszerelés része LED jelzés, 2 AA elem (mellékelve), fehér kivitel, mérete 120 × 120 × 36 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 200 g
91 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Air21TNG2
4,0 16×
AQARA Presence Sensor FP2
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, zárt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, Google Home kompatibilis, kihasználhatóság - világítás és biztonsági rendszer - angol, cseh és szlovák nyelvű alkalmazás, tápegység: hálózati és USB-s,
30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_002
4,7 20×
Honeywell Home R200C-2, Szén-monoxid érzékelő és riasztó, CO Alarm
Detektor - elemmel működő szén-monoxid-érzékelő
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNW22_01
4,0
Honeywell Home R200ST-N2 Összekapcsolható tűzérzékelő riasztó - füst (optikai) és hőmérséklet elv
Detektor - füstérzékelő, kölcsönösen összekapcsolható riasztó, elemes tápellátás
Leárazás -6 %
15 890 Ft 16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNW22_06
4,4 10×
Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm
Detektor - szén-monoxid érzékelő 85 dB hangerejű riasztóval és okostelefonra küldött valós idejű riasztásokkal, WiFi, Bluetooth, töltöttségjelzés, Apple HomeKit kompatibilis, önállóan működő egység, elem élettartama: 10 év, cseh és angol nyelvű Android és iOS alkalmazás, webes alkalmazás
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NetA_21_01
4,4 36×
EVOLVEO Defender D5
Gázérzékelő - CO érzékelés, akkumulátoros tápellátás, riasztás hangerőssége 85 dB, önállóan is működő egység
12 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RY211
4,4 14×
AQARA Water Leak Sensor T1
Vízszivárgás-érzékelő - elemes, Samsung SmartThings és IFTTT kompatibilitás, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, működéséhez központi egység szükséges, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS támogatással
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_005
3,4 17×
AQARA TVOC Air Quality Monitor
Detektor - asztalra helyezhető, mért értékek illékony szerves vegyületek (VOC), hőmérséklet és páratartalom, csatlakozás mobilalkalmazással funkció, felszerelés része kijelző, 2 elem (mellékelve), fehér kivitel, mérete 41,6 × 76 × 14 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA21023
4,8 129×
Philips Hue Motion Sensor
Mozgásérzékelő - világításhoz, beltéri, akkumulátoros, 5m hatótávolság, magyar nyelvű alkalmazás, magyar és angol nyelvű alkalmazás, Android, Windows és iOS támogatása
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521g15
4,1 73×
BOSCH GMS 120 Professional
Faldetektor - detektálási mélység 120 mm, feszültség alatt lévő vezetékek érzékelési hatótávja 50 mm, optikai jelzés, áram alatt levő tárgyak észlelése, jelölés és automatikus kikapcsolás, jelölőnyílással, 1 db 9 V 6LR61 elem, méretek 200 × 85 mm (H×Sz)
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC123f
4,6 19×
Netatmo Smart Smoke Alarm
Füstérzékelő -, riasztás hangerőssége 85 dB, WiFi 2,4 GHz kapcsolat, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, önállóan is működő egység, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS operációs rendszerhez
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NET007f
4,7 17×
Emos GS536
Füstérzékelő -, riasztás hangerőssége 85 dB(A), önállóan is működő egység
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMDET0001
AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02) - Mozgásérzékelő
Típusok
4,6 15×
AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02)
Mozgásérzékelő - zárt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh és szlovák nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, - zigbee mozgásérzékelő fényérzékeléssel
8 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqa22_05
3,3
SwitchBot Contact Sensor
Nyitásérzékelő - vezeték nélküli, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, csatlakozási mód: WiFi 2,4 GHz, állatok mozgásának érzékelése nélkül, téves riasztásokkal szembeni ellenállás, ajtóra vagy ablakra szerelhető, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, önállóan működő egység, működéséhez központi egység szükséges, támogatott operációs rendszer: Android és iOS,
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_13
4,0
gyúlékony gázok szivárgásérzékelője. Félvezető érzékelő, 85 dB-es sziréna, akkumulátoros támogatás
Gázérzékelő - földgáz, propán-bután és LPG érzékelés, hálózati + akkumulátoros tápellátás, riasztás hangerőssége 85 dB(A), állatok mozgásának érzékelése nélkül, önállóan is működő egység
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Solight22_24
5,0
Honeywell Home R200C-N2, Csatlakoztatható szén-monoxid érzékelő és riasztó, CO Alarm
Detektor - kölcsönösen csatlakoztatható szén-monoxid riasztó, elemmel működő
22 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNW22_02
5,0
SwitchBot Motion Sensor
Mozgásérzékelő - világításhoz, beltéri, akkumulátoros, WiFi 2,4 GHz, értesítések a mobilra, működés központi egységgel,
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_12
4,1 26×
Tesla Smart Sensor Motion
Mozgásérzékelő - világításhoz és riasztóhoz, beltéri, akkumulátoros, 7m hatótávolság, Tuya és Google Home kompatibilis, működés központi egységgel, angol nyelvű alkalmazás, Android és iOS támogatása
8 030 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tslpt2115
4,9 10×
Tesla Smart Sensor Water
Érzékelő - vízszivárgás érzékelő, elemtöltöttség jelző, alacsony energiafogyasztás, IP66 vízállóság, smart csatlakozás
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_29
3,9
AQARA rezgésérzékelő
Rezgésérzékelő - elemes, ajtóra vagy ablakra szerelhető, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, működéséhez központi egység szükséges, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS támogatással
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA_0003
4,8 22×
iGET SECURITY M3P1 - vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - riasztóhoz, beltéri, akkumulátoros, 3 V bemeneti feszültség, 9m hatótávolság, csatlakoztatás rádióhullámok segítségével, téves riasztásokkal szembeni ellenállás és töltöttségjelző, működés központi egységgel,
7 080 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NU106b

Szivárgás érzékelők és detektorok

Szivárgás érzékelők és detektorok

A Szivárgás érzékelők és detektorok kategóriában összesen 269 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szivárgás érzékelők és detektorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szivárgás érzékelők és detektorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szivárgás érzékelők és detektorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szivárgás érzékelők és detektorok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ