A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

ESI UDJ 6

Termékkatalógus
ESI UDJ 6
4,0 1 értékelés
Hangkártya - USB hangkártya 6 független kimenettel (2 fejhallgató kimenet 1/4" TRS csatlakozókkal és 4 RCA kimenettel). 24bit/96kHz D/A átalakító, fém burkolat. Tartalmazza a licenszet a Deckadance LE szoftverhez az Image Line Software-től - 14 095 Ft/db
Kód:  ESI009 Termékszám:  UDJ 6 Gyártó honlapja:

ESI UDJ 6

Külső USB hangkártya az ESI cégtől, amely elsősorban az egyszerűségével nyűgöz le, de nagyon kompakt és hatékony megoldás a DJ-k számára. A kártya 6 független kimeneti csatornát biztosít, 24-bit/96kHz minőségben. Az első két csatorna fejhallgatóhoz való, és ennek érdekében 6,3 mm-es sztereó jack kimenet formájában van kivezetve az előlapon. A fennmaradó kimenetek a hátlapon találhatóak cinch kivitelezésben.

Minden csatornát függetlenül hozzá lehet rendelni mindenféle modern DJ szoftverhez Mac OS X és Windows platformokon. A Windows XP/Vista/7 - 32/64 bit számára a kompatibilitást az ASIO 2.0 illesztőprogram biztosítja, és Max OS X számára pedig a CoreAudio illesztőprogram.

A méretének és a merev alumínium kivitelezésének köszönhetően a kártya alkalmas utazásokhoz is. A tápellátás USB-n keresztül történik. Az Image Line Software-től származó Deckadance LE szoftver lincenszével együtt kapható, amely egy hatékony, DJ-k által közvetlenül létrehozott DJ szoftver.

További információk:

Átalakító:
24-bit/96kHz D/A

Kimenetek:
2x 6.3 mm TRS sztereó jack
4x RCA cinch

Kompatibilitás:
Windows XP, Vista, 7 - ASIO 2.0, WDM, MME (EWDM technológia az ESI-től)
Mac OS X - CoreAudio natív támogatása

Méretek:
7 x 6 x 2 cm

Dj szoftverek:
Deckadance LE

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ESI UDJ 6
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESI UDJ 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ESI UDJ 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ESI UDJ 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ESI UDJ 6.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ