AP+ nový vizuál ApF HU

Illóolajok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Használat
Aroma lámpák
(167)
Infraszaunák
(67)
Párásítók
(110)
Fürdő
(90)
Masszázs
(89)
Aromadiffúzor
(69)

Az illóolajok használata nem csak azért terjedt el, mert trendinek számít. Javíthatják az egészségi állapotunkat és jó közérzetet teremthetnek. Akár relaxációra, akár élénkítésre, akár egészségmegőrzésre vágysz, van olyan illóolaj, amelyik pont a te számodra alkalmas. Válaszd ki a megfelelőt, és fedezd fel, mennyire gazdagíthatja az életedet.

Tovább

Miért jó az illóolajok használata?

Az illóolajok sok háztartás részévé váltak. Természetes esszenciájuk számos előnnyel jár, a hangulat javításától az immunrendszer erősítéséig. Viszont hátrányt jelenthet egyes márkák magas ára és a helyes adagolás ismeretének szükségessége.

  • Egészségi állapot javítása: Sok illóolaj rendelkezik olyan terápiás tulajdonságokkal, amelyek segíthetnek például fejfájás, szorongás vagy emésztési problémák esetén.
  • Természetes illatok az otthonodban: Az illóolajok használata aroma diffúzorban vagy aromalámpában a szintetikus légfrissítők természetes alternatívája.
  • Természetes fertőtlenítés: Az olyan illóolajok, mint a teafa, antibakteriális és vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hasznosak lehetnek a tisztításhoz és a fertőtlenítéshez.
  • Személyre szabás: Az aroma diffúzorban több különböző illóolaj is használható egyszerre, így saját egyedi keverékeket hozhatsz létre az igényeidnek és a preferenciáidnak megfelelően.
  • Alvás segítése: Egyes illóolajok, például a levendula, nyugtató tulajdonságaikról ismertek, és elősegíthetik a minőségi alvást.
  • Felszabadult légzés: Az eukaliptusz illóolajok elősegítik a felszabadult légzést, különösen megfázás vagy allergia esetén.
  • Kozmetikai felhasználás: Az illóolajok bőr-, haj- vagy testápoló kozmetikai termékek összetevőiként is használatosak.
  • A hangulat javítása: Az olyan illóolajok, mint a levendula vagy a citrusfélék serkentik az elmét és javítják a hangulatot.

teafa illóolaj
Teafaolaj

Energetizáló illóolaj aroma diffúzorhoz
Energetizáló illóolaj

Air Wick rózsa illóolaj
Rózsaolaj

Yankee Candle illóolaj
Illóolaj a pihentető alváshoz

Az aroma diffúzorok nemcsak illatokat, hanem más érzékszervre ható élményeket is kínálnak, például beépített hangszórókkal rendelkeznek zene és hangok lejátszásához vagy LED fényekkel a vizuális stimulációhoz.

Az illóolajok kiválasztása

Az illóolajok kiválasztásakor fontos, hogy a termék minőségére, tisztaságára és eredetére összpontosíts. A jó minőségű illóolaj olyan megbízható márkák terméke, amelyek elkötelezettek az etikus gyakorlat és az átláthatóság mellett. Célszerű figyelembe venni a személyes preferenciákat és igényeket is, mint például az adott illat vagy felhasználási cél (pl. relaxáció, élénkítés).

i

A legjobb illóolajok a leghatékonyabb aromaterápiához

Melyek a legjobb illóolajok? Az illóolajok minőségének számos fokozata létezik, az olyan minősítések, mint a bio vagy a terápiás minőségű, bizonyíthatják tisztaságukat és hatékonyságukat.

Mesterséges vagy természetes illóolaj?

A természetes illóolajok tiszták, és olyan növényi forrásokból származnak, mint a virágok szirma, a termések, levelek és gyökerek. Ezek a kiváló minőségű illóolajok számos terápiás előnyt kínálnak, és megőrzik azokat a természetes esszenciákat, amelyekből származnak. A szintetikus illóolajok vegyi úton készülnek, és mesterséges összetevőket tartalmaznak. Ezek az olajok kellemes illatúak lehetnek, általában olcsóbbak is, de nem rendelkeznek ugyanazokkal a gyógyító és terápiás tulajdonságokkal.

A tiszta illóolaj elősegítheti a relaxációt, javíthatja a közérzetet, támogathatja az immunrendszert és még sok minden más jótékony hatása lehet.

Illóolajok választása a hangulatodnak megfelelően

Az illóolajok bőséges választékot kínálnak minden alkalomra. Akár frissítő citrus illatot, akár nyugtató levendula esszenciát keresel, minden helyzetre van megfelelő illóolaj. Az illatok a virágos, citrusos, fás és egzotikus illatokon belül még igen különbözőek lehetnek. Íme néhány gyakran használt illóolaj, amelyek nem hiányozhatnak a te otthonodból sem.

  • A levendula illóolaj nyugtató tulajdonságairól ismert, és gyakran használják az alvás elősegítésére és a szorongás csökkentésére.
  • Az eukaliptuszt gyakran használják a légzés könnyítésére, különösen a hidegebb hónapokban vagy megfázás esetén.
  • A teafaolaj erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és használható bőrproblémák kezelésére és az immunitás támogatására.
  • A borsmenta illóolaj népszerű a szellemi éberséget fokozó képessége miatt, és segíthet az emésztésben is.
  • A citrusfélék (mint a narancs vagy a citrom illóolaj) serkentheti az elmét, friss és energizáló illatot teremthet.
  • A rózsa illóolaj romantikus és luxust sugárzó illatáról ismert, és elősegítheti az érzelmi jólétet.

Illóolajok különböző kiszerelésben

Az illóolajok mennyisége széles skálán, 5 és 250 ml között, mozog. Ez nemcsak azt teszi lehetővé, hogy az igényeidnek megfelelő ideális mennyiséget válaszd, hanem az illóolajok árát is tükrözi. Egyes illóolajok, különösen a ritka vagy egzotikus növényekből nyertek, nagyon drágák lehetnek, ezért általában kisebb kiszerelésben kerülnek forgalomba.

Nagyobb mennyiséget készletben is vehetsz - így többféle illatban és hosszabb ideig élvezheted az illóolajok jótékony hatását, általában alacsonyabb áron.

i

Illóolaj szett

Az illóolaj készlet lehetővé teszi, hogy minden kéznél legyen, például a jó közérzetet támogató illóolajok. Kifejezetten gyerekek számára összeállított illóolaj szettet is találhatsz. Érdemes észben tartani, ha gyermekek számára veszel olajat, mindig olyat válassz, amely biztosan alkalmas gyerekeknek.

Hogyan használhatók még az illóolajok?

Az illóolajok adják az aroma diffúzor lelkét, emellett aromalámpában, infraszaunában, párásítóban, fürdővízhez és masszázshoz is használhatók. A lehetőségek száma szinte végtelen, és mindegyiknek megvannak a maga egyedi előnyei. Ez a széleskörű felhasználás mutatja az illóolajok egyetemes vonzerejét. Ezek beillesztése a mindennapi életedbe számos pozitív hatással járhat, és lehetővé teszi, hogy új utakat fedezz fel az életmódod és az ápolási szokásaid gazdagítására.

  1. Az illóolajok hozzáadása a párásító készülékhez illatos és friss környezetet teremthet, ami jótékony hatással lehet a légzőrendszerre.
  2. Az illóolajok krémek, samponok és más kozmetikai termékek összetevőjeként is megtalálhatók, hogy azokat különleges terápiás tulajdonságokkal vagy egyedi illattal vértezzék fel.
  3. Az aromalámpa illóolaj hozzáadásával kellemes légkört teremthet, eloszlathatja a nem kívánt szagokat és terápiás előnyöket biztosíthat.
  4. A fürdővízbe csepegtetett illóolajok a test és a lélek számára egyaránt nagyszerű wellness-élményt nyújthatnak az otthonodban.
  5. A masszázshoz használt illóolaj mély relaxációt és terápiás kezelést kínál, ami az egyedi igényekhez és kívánságokhoz igazítható.
  6. Az élelmiszeriparban használatos illóolajok az ízek gazdagítására és a receptek színesítésére szolgálnak.
  7. Az infraszaunához adott illóolajok elősegíthetik a relaxációt, javíthatják a vérkeringést és segíthetnek a szervezet méregtelenítésében.
  8. Egyes illóolajok természetes fertőtlenítőszerként használhatók a lakás takarításakor. Vannak olyan gőzfelmosók, amelyek lehetővé teszik illóolaj hozzáadását.

Nem tudod, melyiket válaszd a bőséges illóolaj kínálatból? A felhasználói vélemények segítségedre lehetnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Saloos Megfázás & Immunrendszer 10 ml Szállításra kész > 20 db
Illóolaj - eukaliptusz illatú, aromalámpába használható, űrtartalma 10 ml
2 090 Ft

2.
Saloos Borsmenta 10 ml Szállításra kész > 20 db
Illóolaj - menta illatú, fürdőben, aromalámpába, infraszaunába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml
1 690 Ft

3.
Illóolaj - aromalámpába használható űrtartalma 20 ml
1 990 Ft

Még több
227 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 45×
Saloos Megfázás & Immunrendszer 10 ml
Illóolaj - eukaliptusz illatú, aromalámpába használható, űrtartalma 10 ml - 209 000 Ft/1 l
2 090 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO923
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 38×
MILLEFIORI MILANO White Musk 15 ml
Illóolaj - virágok és vanília illatú, aromalámpába használható, űrtartalma 15 ml - 232 666,67 Ft/1 l
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV790
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Millefiori MILANO Nero Difuzer Moveo 15 ml
Illóolaj - űrtartalma 15 ml - 266 000 Ft/1 l
3 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV2071
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 32×
Saloos Az aromaterápia varázsa
Illóolaj szett - eukaliptusz, menta, citrombalzsam és narancs illatú, fürdőben, aromalámpába, masszázshoz használható, űrtartalma 50 ml
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO6289
AIR WICK Aroma mist diffúzor utántöltő - Boldog pillanatok 20 ml - Illóolaj
Típusok
4,9 49×
AIR WICK Aroma mist diffúzor utántöltő - Boldog pillanatok 20 ml
Illóolaj - aromalámpába használható űrtartalma 20 ml - 99 500 Ft/1 l
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1390
AIR WICK Aroma diffúzor utántöltő Édes álmok 20 ml - Illóolaj
Típusok
4,9 49×
AIR WICK Aroma diffúzor utántöltő Édes álmok 20 ml
Illóolaj - cédrus, boróka és levendula illatú, párásítóba használható, űrtartalma 20 ml - 99 500 Ft/1 l
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1998
YANKEE CANDLE Ultrasonic Aroma Pink Sands 10 ml - Illóolaj
Típusok
4,7 22×
YANKEE CANDLE Ultrasonic Aroma Pink Sands 10 ml
Illóolaj - fás tónus, pézsma és vanília illatú, párásítóba használható, űrtartalma 10 ml - 279 000 Ft/1 l
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1786
4,7 28×
Saloos otthoni aroma patika
Illóolaj szett - fedezd fel a testre és lélekre gyakorolt kivételes hatásokat, a természettől származó gondosan válogatott 100%-os illóolajokat a gyors megkönnyebbülésért
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO6227
YANKEE CANDLE Ultrasonic Aroma Lemon Lavender 10 ml - Illóolaj
Típusok
4,7 22×
YANKEE CANDLE Ultrasonic Aroma Lemon Lavender 10 ml
Illóolaj - levendula illatú, párásítóba használható, űrtartalma 10 ml - 269 000 Ft/1 l
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1788
4,7 1092×
Saloos Levendula 10 ml
Illóolaj - levendula illatú, fürdőben, aromalámpába, infraszaunába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml - Ár több darab vásárlása esetén 221 816 Ft/1 l
2 220 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO373
4,7 1092×
Saloos Borsmenta 10 ml
Illóolaj - menta illatú, fürdőben, aromalámpába, infraszaunába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml - 169 000 Ft/1 l
1 690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO380
4,7 1092×
Saloos Citromfű 10 ml
Illóolaj - citrom és citrombalzsam illatú, aromalámpába, infraszaunába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml - 169 000 Ft/1 l
1 690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO378
4,4 298×
RENTEX Illóolaj - Narancs 10 ml
Illóolaj - narancs illatú, aromalámpába használható, űrtartalma 10 ml - 89 000 Ft/1 l
890 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1100
4,7 1092×
Saloos Vérnarancs 10 ml
Illóolaj - narancs illatú, fürdőben, aromalámpába, infraszaunába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml - Ár több darab vásárlása esetén 129 645 Ft/1 l
1 300 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO376
4,7 1092×
Saloos Tea Tree 10 ml
Illóolaj - teafa illatú, fürdőben, aromalámpába, infraszaunába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml - 189 000 Ft/1 l
1 890 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO375
1 690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO266
4,7 1092×
Saloos Lavandin super 10 ml
Illóolaj - levendula illatú, fürdőben, aromalámpába, infraszaunába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml - 179 000 Ft/1 l
1 790 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO319
4,4 298×
RENTEX Illóolaj - Levendula 10 ml
Illóolaj - levendula illatú, aromalámpába használható, űrtartalma 10 ml - 89 000 Ft/1 l
890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1097
4,7 1092×
Saloos Eucalyptus citriodora 10 ml
Illóolaj - eukaliptusz illatú, fürdőben, aromalámpába, infraszaunába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml - 149 000 Ft/1 l
1 490 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO227
4,4 298×
RENTEX Illóolaj - Citrom 10 ml
Illóolaj - citrom illatú, aromalámpába használható, űrtartalma 10 ml - 89 000 Ft/1 l
890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1092
1 690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO159
4,7 1092×
Saloos Citrom 10 ml
Illóolaj - citrom illatú, fürdőben, aromalámpába, infraszaunába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml - 149 000 Ft/1 l
1 490 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO374
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO047
4,7 1092×
Saloos Fahéj 10 ml
Illóolaj - fahéj illatú, fürdőben, aromalámpába, párásítóba, masszázshoz használható, űrtartalma 10 ml - 169 000 Ft/1 l
1 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALEO562
cikkLégtisztítók: megelőzés a vírus ellen? A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan lehet hatékonyan védekezni a fertőzések ellen. A kormány által elrendelt intézkedések betartása mellett az alapos személyes higiénia is nagyon fontos. De ha valami...

Illóolajok

A Illóolajok kategóriában összesen 227 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó illóolajok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább illóolajok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb illóolajok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: illóolajok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ