Shop roku Siguro kuchyňský robot

ETA 0028 96010

Termékkatalógus
ETA 0028 96010
Daráló Gabonafélék, hüvelyesek és rizs darálására alkalmas ETA daráló, mely az otthoni egészséges ételek előállítását teszi lehetővé, teljes kiőrlésű, vagy gluténmentes lisztből.
Kód:  EAV9176 Termékszám:  ETA002896010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 0028 96010

Az ETA002896010 daráló egy kompatibilis tartozék a Gratus (ETA 0028) és Gustus (ETA 0128) konyhai robotokhoz. Segítségével a gabonafélékből és hüvelyesekből gyorsan minőségi lisztet állíthat elő. Könnyen darálhat gabonát, rozst, árpát, hajdinát, de akár lencsét, borsót, csicseriborsót, babot, rizst és kölest is. A lisztérzékeny emberek számára ez nagyon hasznos lehet. Gluténmentes lisztet is  bármikor készíthet vele. 

Az alacsony fordulatszámú darálás technológiája


Ez a technológia maximálisan alkalmazkodik a gabonafélékhez, hüvelyesekhez és rizshez. Megakadályozza, hogy a liszt túlságosan felmelegedjen és ezzel megtartja annak optimális minőségét és frissességét. Nem veszíti el az enzimeket, olajakat és vitaminokat. A frissen darált liszt nem csak tápanyagokban gazdag és a telítetlen zsírsavakat tartalmazza, amelyek nagyon egészségesek, hanem nagyon jó az illata és íze is.  

A liszt durvaságát szabályozhatja. Ennek eredményeként finom lisztet, durvább, vagy nagyon finom konzisztenciájú lisztet készíthet. Az általános, köveket használó darálókkal szemben nem annyira hangos. A beöntő kapacitása 1 kg.
A daráló könnyen és egyszerűen összeszerelhető. A tisztítás érdekében teljesen szétszerelhető, aminek köszönhetően megkönnyíti a munkáját. 

Igazi malomkövek


85 mm átmérőjű daráló kövei nagyon kemények és strapabírók a korund és kerámia keveréknek köszönhetően, amelyből a köveket gyártották. Nagyon magas hőmérsékletben égetőkemencében készültek. Így levegős zsebek jöttek létre, amelyeknek köszönhetően a felület durva marad, kopás nélkül. A megfelelő funkcionalitás és durvaság megtartása érdekében ne érintkezzenek a kövek vízzel. Tisztítsa a köveket a csomagolásban található kefével!

Gabonafélékre, hüvelyesekre és rizsre való kő daráló

 

* Konyhai robotokhoz való tartozékok: Gratus (ETA 0028), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128), Meno/Mezo (ETA 0030/0033)
* Mindenféle gabonafélék és hüvelyesek gyors és minőségi darálásához (pl. búza, rozs, zab, hántolt árpa, köles, hajdina, lencse különböző borsó fajta, csicseriborsó, bab, kukorica, rizs, köles, tönkölybúza) 
* Lehetővé teszi az alternatív, gluténmentes liszt készítését rizsből, hajdinából, kölesből, vagy csicseriborsóból az olyan emberek számára, akik lisztérzékenyek.  
* Biztonságos működés
* Takarmány növények darálására is alkalmas, pl. házi állatok számára. 
* Alacsony fordulatszám technológiájának köszönhetően: 

  •  Darált liszt túlmelegedését akadályozza meg 
  •  Maximálisan alkalmazkodik a gabonafélékhez, hüvelyesekhez és rizshez 
  •  Megtartja a liszt optimális minőségét és frisseségét 
  •  Darálás közben megtartja az alacsony hőmérsékletet, amivel az enzimeket, olajokat és vitaminokat védi 
  •  Jó minőségű liszt finomsága biztosított 
  •  Képes darálni akár a durva granulátumtól a nagyon finom lisztig 
  •  A darált liszt nagyon illatos, tökéletes az íze, megtart minden fontos tápanyagot és a minőségi telítetlen zsírsavat 

* Durvaság szabályozása egyenletes darálási eredménnyel 
* 2 nagy daráló kő durvaszemcsés korund-kerámiás anyagból, 85 mm átmérővel 
* Beöntő kapacitása 1 kg hozzávalóra 
* Egyszerű és gyors összeszerelés 
* Teljesen szétszerelhető mechanizmus a könnyű karbantartás és tisztítás érdekében 
* Tisztító kefe 
* Kioldó kulcs 
* Nem fémes részei mosogatógépben moshatók 
* Nagy előnye más kő típusú darálókkal szemben alacsony zajszinte és egyszerű használata

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 0028 96010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 0028 96010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 0028 96010.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ