ApF HU Shop roku

ETA

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
ETA

ETA - ez itt az otthon

A hagyományőrző cseh ETA márka, amely több mint 70 éve pótolhatatlan helyet foglal el a piacon, olyan háztartási gépeket gyárt, amelyeknél a minőségre, az intelligens megoldásokra és a formatervezésre egyaránt helyezik a hangsúlyt. Az alapvető és nagyon népszerű kategóriák közé tartoznak az ETA porszívók, amelyek koncepciója sokéves tapasztalaton alapul, ugyanakkor lépést tart a legújabb trendekkel. Továbbá az ETA konyhai robotgépek és a Gratus név egy erős és teljesen fémből készült segédeszköz szinonimájává vált, amely a különböző tartozékoknak köszönhetően egyenesen több készülék munkáját is képes ellátni. Az utóbbi években az ETA egyre inkább az otthoni kávéfőző gépek kínálatára is összpontosít, ahol automata és karos kávéfőző gépeket, valamint kávédarálókat és egyéb kiegészítők széles választékát találod meg. Ezeket és sok más készüléket az ETA például kiterjesztett garanciával vagy prémium szervizszolgáltatással kínálja, köszönhetően a szigorú termékminőségi követelményeknek és a Hlinskóban található tesztüzemnek, ahol a készülékek működését valós körülmények között tesztelik.

konyhai robot ETA

Konyhai segédeszközök

Az ETA multifunkciós konyhai robotgépekkel akár a legigényesebb ételeket is elkészítheted. A tartozékok széles választékának köszönhetően könnyedén darálhatsz húst, reszelhetsz zöldségeket, készíthetsz házi kolbászt vagy friss tésztát. Az édességek szerelmesei imádni fogják a házi fagylalt vagy a friss turmixok elkészítését, az élesztős kelt tészta gyúrását vagy a tejszínhab felverésének lehetőségét. Egy másik konyhai kiegészítő a nyaralóba vagy otthonra az ETA sütőedény, amelyet biztosan értékelni fogsz. Egy univerzális készülékről beszélünk, amelyben főzni, párolni és sütni is tudsz. Ráadásul a hagyományos sütőhöz képest akár 80% energiát is megtakarítasz, és ebben az ételek elkészítése is valóban nagyon gyors! Szeretnél otthon pékárut sütni, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Az ETA otthoni kenyérsütőgép segítségedre lesz ebben. A tészta gyúrásától a sütésig minden előkészítési lépést elvégez helyetted. A turmixok szerelmeseinek pedig semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyniuk az ETA nagy teljesítményű multifunkciós turmixgépeit.

Takarítás egyetlen mozdulattal

Az ETA porszívók már régóta az ETA márka szerves részét képezik. Bár a technológia és a teljesítmény folyamatosan fejlődik, a jól bevált minőség továbbra is megmarad. Az ETA nagy teljesítményű porzsákos porszívói erős motorjukkal és minden felülethez alkalmas, hatékony alkalmazkodásukkal tűnnek ki. A porzsák nélküli porszívók is egyre népszerűbbek, és a kiváló minőségű szűrésnek köszönhetően különösen alkalmasak az allergiás családok számára. A nagy szívóteljesítmény és a porzsákok vásárlásának szükségtelensége miatt minden háztartásban közkedvelt segítőtársak. Az ETA rúdporszívók megszabadítanak a zsinórok kényelmetlen húzogatásától, és készen állnak a gyors és kényelmes takarításra. A legtöbbjük kézi egységgel is rendelkezik a kisebb szennyeződések tisztításához, például a konyhaasztalon vagy az autóban. A teljesen erőfeszítés nélküli porszívózás érdekében válogass a robotporszívók közül.

Porszívó ETA
Karos kávéfőző ETA

A finom kávé egyszerű elkészítése

Élvezd kedvenc cappuccinódat vagy eszpresszódat otthonod kényelmében az ETA kávéfőzőkkel. Az ETA Nero automata kávéfőzővel mindössze egyetlen gombnyomással készíthetsz kávét. Az ínyencek számára, akik nem tudnak betelni egyetlen eszpresszóval, az ETA Artista karos kávéfőző ideális választás. És a hozzá tartozó ETA Experto kávédaráló, hogy a kávé mindig frissen őrölt legyen. Nincs elég hely otthon mindkét készüléknek? A megoldás az ETA Artista PRO karos kávégép, amely beépített kávédarálóval van felszerelve. A retro stílus kedvelői is megtalálják a kedvükre valót a kompakt ETA Storio karos kávéfőzővel.

Tiszta levegő az otthonodban

Az ETA légtisztító készülékek nagy segítséget jelentenek az allergének, pollenek és egyéb mikrorészecskék elleni küzdelemben. Ezenkívül a nem kívánt szagokat is eltávolítják és csökkentik az általános pormennyiséget, és jótékony hatással vannak az emberre. A nemkívánatos szagokat is képesek eltávolítani, és az ionizációs funkciónak köszönhetően, amely egészségvédő negatív töltésű ionokat termel, javítják a levegő általános minőségét. Az allergiások vagy a kisgyermekes családok különösen értékelni fogják ezeket a készülékeket. Túl száraz a levegő otthonodban? Az ETA ultrahangos technológiával működő párásító készülékek hatékonyan megoldják ezt a problémát is, és biztosítják a jobb légzést. A forró nyári napokon kétségtelenül értékelni fogod az ETA mobil légkondicionálót, amely gondoskodik arról, hogy mindig kellemesen hűvös maradjon.

Légtisztítók ETA
Elektromos fogkefék ETA

Ragyogó mosoly és egészséges fogak

Egészséges fogak nélkül nem lehet szép és ragyogó a mosolyod. Az ETA elektromos fogkefék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítenek a fogak hatékony és kíméletes ápolásában. Az ETA elektromos fogkefék nnovatív technológiával jeleskednek, és könnyen elérik azokat a helyeket, ahol a hagyományos fogkeféknek esélyük sincs. A microBUBBLES technológia segít a fogak közti helyek tisztításában is. A MOVE+ vibrációs technológiának köszönhetően a lepedék eltávolítása rendkívül hatékony és akár 10-szer gyorsabb, mint a rotációs kefék esetében. A cserefejek széles választékának köszönhetően a szónikus fogkefét a saját egyedi igényeidhez igazíthatod.

ETA Fenité kollekció

Az ETA Fenité kollekció dizájnos készülékei professzionális technológiát és teljesítményt képviselnek. A kínálatban nagy teljesítményű hajszárítók, hajgöndörítők, hajvasalók, test- és arcápolási készülékek, valamint személymérlegek találhatók. A termékcsalád innovatív újdonsága például az  ETA Fenité Exclusive hajszárító, amely nagy teljesítményű digitális motorral és intelligens technológiákkal rendelkezik a haj exkluzív ápolásának elérése érdekében. Kényeztesd bőrödet is, és próbáld ki a népszerű szónikus arckeféket, amelyek mélyen megtisztítják a bőrödet, és megszabadítják az elhalt hámsejtektől.

ETA Fenité
Hűtőszekrények és mosógépek ETA

Nagyméretű háztartási készülékek

Az ETA márka már régóta nem számít újoncnak a nagyméretű háztartási gépek kínálatában. A hűtőszekrényekkel évek óta a konyhák szerves részét képezi, az ETA mosógépek a fürdőszobákban szereznek pontokat, a boros szekrényekkel pedig a nappalikban teremtenek nyugodt hangulatot. Az ETA hűtőszekrény nemcsak friss élelmiszereket biztosít minden egyes nap, hanem elegáns formatervezésével is tökéletesen illeszkedik minden konyhába. Az ETA hűtő-fagyasztó kombinációk széles választékát kiegészítik az amerikai ETA hűtőszekrények, amelyek különösen alkalmasak a többszemélyes háztartások számára. A retro formatervezés kedvelőit lenyűgözik a három színkombinációban kapható ETA hűtőszekrények a retro STORIO kollekcióból. Az ETA mosógépeket úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbbé, leghatékonyabbá és gondtalanabbá tegyék a mosás folyamatát. A magyar nyelvű, 15 előre beállított programot tartalmazó kezelőpanel és az olyan funkciók, mint a késleltetett indítás és az automatikus féltöltet-érzékelés, lehetővé teszik, hogy búcsút mondj a bonyolult beállításoknak, valamint a magas víz- és villanyszámláknak. Az ETA szárítógép felbecsülhetetlen értékű segítő, amely időt és helyet takarít meg, amely a ruhaneműk szabadon száradásához lenne szükséges. Megkönnyíti az életet, különösen a gyermekes családok számára, ahol a mosás a mindennapok velejárója.

Meghosszabbított garancia

A garancia meghosszabbítása egy egyedülálló szolgáltatás, amely az ETA termékek minőségébe vetett bizalomból született. Mivel az ETA márka határozottan kiáll e mellett, a törvényes garanciális időszakon túl meghoszabbított 3, 5 vagy 10 év garanciát kínál a felhasználóknak. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes és nagyon könnyen aktiválható - csak regisztrálj ingyenesen az ETA gyártójának weboldalán. A nagyméretű háztartási készülékek kategóriájában igénybe veheted ezt a prémiumszolgáltatást, amelybe például az ETA mosógépek és hűtőszekrények tartoznak. Az 5 vagy 10 éves kiterjesztett garancia mellett a hét minden egyes napján elérhető ügyfélszolgálati vonalat vagy gyorsított szervizt kínál. 

ETA meghosszabbított garancia

620 termék
4,6 263×
ETA Sorento 3151 90010
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 900 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 11,5 × 30 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD1012b4
4,8 35×
ETA Gratussino Bravo II 0023 90070
Konyhai robotgép Eta Gratussino - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, turmix feltét és húsdaráló, 4 szeletelő korong, tömege 9,5 kg, mérete 37 × 19 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAGR003
4,7 27×
ETA Gratussino Maxo II 0023 90080
Konyhai robotgép Eta Gratussino - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, turmix feltét, húsdaráló és mákdaráló , 4 szeletelő korong, tömege 10,06 kg, mérete 34,5 × 39,5 × 27,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
129 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAGR002
4,6 140×
Eta ActivMix Premium 2103 90000
Turmixgép - 350 W teljesítmény, maximum sebesség 19000 ford/perc, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz és jégtörésre, hordozható palack és üveg tartály a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1952
4,8 55×
ETA 3174 Inesto
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra és irodába, 900 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,5 l, akár 12 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, időzítő, Anti-Drip rendszer, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása, a felszerelés része víztartály, kijelző, vízszint jelző, fűtőlap, őrölt kávé tartó, mérete 22 × 33 × 26,5 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,6 kg
20 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3271a
4,6 76×
ETA 4598 90000 Agáta
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD1152g8
4,6 61×
ETA Stellar 1221 90000
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 79 dB, műanyag gyűjtőtartály 1,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 35 × 42 × 26,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5 kg, kék kivitel
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETABV533
4,7 253×
ETA AAAA 1519 90000 Avanto
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 68 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, megtelt tartály kijelzés és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 24,5 × 31,5 × 47,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,2 kg, fekete kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASV632
4,8 59×
ETA Fenité 7320 90010 Ajándékkészlet - hajszárító + tartozékok
Hajszárító - 2200 W teljesítményfelvétel, ionizátor, hideg levegő, 3 hőfokozat és 2 légáram sebesség, 360 fokban forgó koncentrátor, levehető szűrő a felfogott hajszálak eltávolításához, akasztóhurok, tápkábel hossza 1,7 m, TARTOZÉKOK: koncentrátor, diffúzor, hajkefe, két hajcsipesz és ajándéktok, SZÍNE: fehér
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAFV139
4,6 263×
ETA Sorento Plus 5151 90000
Szendvicssütő - 6 cserélhető sütőlap, tapadásmentes felületkezelés, bemeneti teljesítmény 900 W, rozsdamentes acél és műanyag kombinációja, működésjelző lámpák, csúszásmentes lábak, automatikus hőmérséklet-szabályozás, 6in1 (pirítós és háromszög szendvics, gofrisütő, grill/panini, palacsinta, gyereksütik)
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETATO221
4,6 20×
ETA Gratussino Smart 0023 90090
Konyhai robotgép Eta Gratussino - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, ballon habverő és húsdaráló, tömege 5,5 kg, mérete 34 × 39 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
67 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: ETAKR991
4,7 25×
ETA Sento 2634 90000
Aroma diffúzor - 100 ml-es tartály, funkció: automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, ultrahang és párásító, 2 színű megvilágítás, 8 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, fehér színű, anyaga üveg és bambusz
18 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAAD844
4,6 124×
ETA 0491 90010 Rubio
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 850 W teljesítmény, zajszint 80 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 2 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 8 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, parkolási helyzet a padlószívófejhez, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, gégecsővel, mérete 21 × 26 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, piros kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVS001
4,2 77×
ETA Verto 7,2 V Li-ion 1442 90000 WET&DRY
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, tisztítási mód felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 15 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, 78 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 12 × 41,5 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,03 kg, fehér és kék kivitel
Szuper ár
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARV472
ETA Gratus Storio Retro 0028 90062 - Konyhai robotgép Típusok
4,8 29×
ETA Gratus Storio Retro 0028 90062
Konyhai robotgép Eta Gratus - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5,5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, 5 szeletelő korong, tömege 11,8 kg, mérete 35,5 × 38,5 × 28,5 cm (Ma×Sz×Mé), bézs kivitel
208 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ETAKR908
4,8 22×
ETA Shaggy 4325 90000
Melegítő takaró - 120 W teljesítmény, 9 hőfokozat, távirányító, mosható és időzítő, kábel hossza: 2,1 m, mélység: 160 cm, szélesség: 130 cm
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVD806
4,6 29×
ETA Holiday 6188 90010
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 0,5 l, fekete és ezüst kivitel, 1000 W energiafogyasztás, utazó szett és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem
Leárazás -8 %
8 890 Ft 9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARK713
4,8 70×
ETA Tiara II 0269 90000
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2200 W teljesítmény, spriccelés, 450 ml-es tartály, 40 g/perc gőzkibocsátás, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 2 m, türkiz kivitel
10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZN0269
4,6 25×
ETA Farmer konyhai mérleg 4777 90000
Konyhai mérleg - digitális, sima felülettel, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 20 kg, mérési pontosság 1 g, választható mértékegységek gramm, uncia, folyékony uncia és milliliter, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, szürke kivitel, mérete 2 × 21 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), 1 CR2032 elem, elem/akkumulátor a csomag része
8 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAKV488
4,7 76×
ETA 6153 90000 Crystela
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, 2200 W energiafogyasztás, szűrő és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
16 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETHR001lm
4,7 194×
ETA 4156 90000 Tampo
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, fehér kivitel, mérete 11 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé)
19 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1262d
4,7 14×
ETA Gratus Max III 0028 90061
Konyhai robotgép Eta Gratus - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga műanyag, 5,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, dagasztószár, turmix feltét és húsdaráló, 3 szeletelő korong, tömege 9,11 kg, mérete 35,5 × 39 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Szuper ár
181 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETHR001n
4,7 253×
ETA 0519 90000 Avanto
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, EPA E12 szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 69 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, teleszkópos cső, mérete 24,5 × 31,5 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,63 kg, fehér és zöld kivitel
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVS0519
4,8 60×
ETA Delicca mini 8149 90000
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 1000 g, 600 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, sütőprogram megállítása és héj színének beállítása, 12 program, kijelző és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, kampó és sütőforma a csomag része, fehér kivitel
29 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPE001

ETA

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ