Akvizice ApF HU Shop roku

ETA 1263 90000 Aquasim

Termékkatalógus
ETA 1263 90000 Aquasim
4,1 33 értékelés
Gőztisztító - Kézi gőztisztító, automatikusan szabályozott és ellenőrzött gőzkibocsáltás, forgatható fúvóka, gyors gőztermelés: kb. 3 perc, tartály kapacitása: kb. 220 ml = akár 10 perces gőzölés, biztonsági szelep a nem kívánt gőz kibocsátás ellen, biztonsági szelep leforrázás ellen, működési nyomás: 3 bar
Kód:  EAZ3101d Termékszám:  ETA126390000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 1263 90000 Aquasim

Kézi ETA Aquasim gőztisztítónak minden háziasszony hasznát veszi, aki hatékonyan szeretne takarítani felesleges vegyszerek nélkül. Csak fel kell tölteni vízzel, körülbelül 3 percig várni, és már takaríthatunk is a gőztisztítóval. Nincs szükség vegyszerekre. A forró gőz fertőtlenít, eltávolítja a piszkot, a makacs szennyeződéseket és a zsírt. Gőzképzés szabályozott és automatikusan ellenőrzött. A felfűtést lámpa jelzi. A tartály szigetelt, és így nem áll fenn a forrázás veszélye. A biztonságot tovább növeli a véletlen gőzkibocsátás megakadályozó szelep és a nyomáscsökkentő szelep.

Főbb jellemzők 

  • kézi gőztisztító
  • hatékony tisztítás felesleges vegyszerek nélkül
  • csak víz szükséges
  • egyszerű kezelhetőség
  • biztonsági szelep és a nyomáscsökkentő szelep
  • automatikus szabályozás és gőz ellenőrzés 
  • sok kiegészítő

Sokoldalú használatra

A hosszú kábelnek és a kiegészítők széles választékának köszönhetően az ETA Aquasim gőztisztítóval kitakaríthatjuk a fürdőszobát, konyhát, WC-t. Hatékonyan tisztíthatjuk az ablakokat tükröket és a főzőlapot is. A textil kendővel kárpitozott bútorokat és ruhákat gőzölhetünk át. Megbirkózik a grill és  az autókerék tisztításával is.

Tartozékok

  • Flexibilis cső
  • Kúpos fúvóka
  • Íves gőzfúvóka
  • Nylon körkefe
  • Széles ablaktörlő sík felületekhez
  • Lapos fej textil kendővel
  • Átlátszó víztartály
  • Tölcsér

További fontos információk 

Gyors gőzképzés:
kb. 3 perc

Gőzölés egy tartály vízzel:
akár 10 perc

Tápkábel:
5 m

Méret:
27 × 12 × 22 cm

Tömeg:
1,6 kg

Csomag mérete:
23 x 25 x 14 cm

Csomag tömege:
1,8 kg

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Tartály térfogata
0,22 l Kész!
Gőznyomás
3 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Tartály térfogata
0,22 l Kész!
Gőznyomás
3 bar Kész!

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 1263 90000 Aquasim Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1263 90000 Aquasim. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parní čistič ETA 1263 90000 Aquasim.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ