AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

ETA 1478 90010 Sabine

Termékkatalógus
ETA 1478 90010 Sabine
4,5 204 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 400 W-os szívóerő, 2 l-es portartály, HEPA szűrő, elektronikus szívóerő szabályozás, 83 dB-es zajszint, fém teleszkópos cső, univerzális és turbó-szívófej, résszívó- és kárpittisztító fej
Kód:  EAD1007d2 Termékszám:  ETA147890010 Gyártó honlapja:

ETA 1478 90010 Sabine


Záruka 3 roky

Maximális teljesítmény és felszereltség

A sok tartozéknak olyan háztartásokba is alkalmas, ahol négylábú kedvencek is élnek. A harmadik generációs ciklonhatás hatékonyan kiválasztja a port a levegőből, így kíméli a szűrőt, amely ennek köszönhetően a megszokottnál tovább használható.

Ráadásul nincs szükség folyamatos porzsák vásárlásra. A méretek, beleértve a tömeget is, a kisebbek közé tartoznak, amely hozzájárul a porszívózás kényelméhez és a porszívó jobb tárolásához. A praktikus méretek és az alacsony tömeg megkönnyítik a tárolás és a kezelést.


Gazdaságos „Soft start“

A porszívó motorát „Soft start“ funkcióval szerelték fel, amely óvja magát a motort, de az elektromos hálózatot is a motor. A porszívó további felszerelései a lágyabb kerekek, amelyek nem karcolják meg a padlót (pl. fa, hajópadló, PVC, vinil, linóleum, marmoleum és hasonlók.), a portartály telítettségének kijelzője, a minőségi HEPA szűrő, vagy a motor aktív védelme a túlmelegedés ellen.

Természetesen van egy praktikus fogantyúja és a vezetéket automatikusan feltekeri. 360°-ban elforduló első kerék a porszívó könnyű mozgatásához. A tápkábel automatikus feltekerése. A tartozék rögzítési átmérője 35 mm. 5 méteres vezetékhosszúsággal a porszívó akár 8 m-es hatótávolsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kitakaríthass egy nagy területet anélkül, hogy konnektort kellene keresned.

Vysavač ETA 1478.90010 Sabine

Záruka

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Bízunk a minőségben!

Az ETA bízik a termékeiben, ezért ad meghosszabbított garanciát a motorra, méghozzá 3 évre! A garancia megszerzéséhez elég regisztrálnod az Eta honlapján.


Příslušenství vysavače Sabine

ETA Sabine tartozékokkal

Sok tartozék

  • Univerzális szívófej visszahúzható kefével
  • Turbószívófej a szőnyegek hatékonyabb porszívózásához, hatékonyan összegyűjti a hajat és az állati szőrt
  • Szívócsövek (fém teleszkópos)
  • A fém teleszkópos cső ideális magasság-beállítást tesz lehetővé a felhasználó számára
  • Kárpittisztító szívófej - óvatosan kiporszívózza a puha textilfelületeket, pl. a kárpitokat vagy a párnákat.
  • Réstisztító szívófej - alkalmas szűk és nehezen elérhető helyek kiporszívózására (pl. a radiátorok bordái között, a bútorok mögött, stb.)
  • A finom sörtékkel ellátott kefe segít az olyan helyek tisztításban, amelyeket óvatosan szeretnél megtisztítani a portól vagy a pókhálóktól (bútorok, falak vagy festmények).

Megvásárolható tartozékok:

  • ETA147800090 Hepa szűrő
  • ETA147800040 bemeneti mikroszűrő
  • ETA147800050 kimeneti mikroszűrő

További információk:

Hatótávolság:
Akár 8 m

A tápkábel hossza:
5 m

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
1 500 W Kész!

Zaj

Zajszint
83 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
38 cm Kész!
Magasság
25 cm Kész!
Mélység
28 cm Kész!
Tömeg
6,8 kg Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 1478 90010 Sabine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1478 90010 Sabine. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 1478 90010 Sabine.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ