AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

ETA 1510 90000 Silentino

Termékkatalógus
ETA 1510 90000 Silentino
Porzsákos porszívó - 700 W, 5 l-es porzsák,13-as HEPA szűrő, jelzi a porzsák telítettségét, puhított kerekek, teleszkópos fémcső, univerzális padlószívófej, turbókefe, parkettaszívó fej, rés- és párnaszívó fej, kefés szívófej
Kód:  EAD1012k Termékszám:  ETA151090000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 1510 90000 Silentino

Vysavač ETA 1510 90000 Silentino
Szuper csendes futás

Szuper csendes futás

Energia vezérlés

Energia vezérlés

Hatékony HEPA szűrő

Hatékony HEPA szűrő

Gazdag tartozékok

Gazdag tartozékok

Vysavač ETA 1510 90000 Silentino

A legcsendesebb porszívó a piacon

Ezt az érzés minden ember ismeri- izgalmas filmet vagy hihetetlenül drámai sporteseményt nézel éppen, és valaki elindít egy porszívót. A figyelmed elveszik, és a mutató másodpercek alatt változhat. Vagy egy másik helyzet - éppen sikerült elaltatni a babát, és gyorsan fel kell porszívóznod a snacket a gyerek után, anélkül, hogy felébredne. Nehéz feladat? Nem Silentino számára! Ezekben a helyzetekben imádni fogod. A háromszintű motortartó és a szendvics zajszűrő jóvoltából az egyetlen zaj, amit hallani fogsz a porszívózás közben, az a mindent átható csend.

Rendkívül hatékony szűrés

A 13-as HEPA szűrő rendkívüli teljesítményt nyújt. Éppen ezért ez a modell a legalkalmasabb az allergiában szenvedő családok számára. A 4 mikroszűrő és porzsák szintén hozzájárul a tökéletes szűréshez.

Rendkívül hatékony szűrés
Vysoký sací výkon

Intelligens szépség a gyakorlatiasság érzésével

A Silentino megmondja, mennyi energiát használ a kiválasztott padlófelülethez. A világító panelen egy egyszerűen érthető ikon jelenik meg. A szívóerő folyamatosan szabályozható a világítópanel + és - gombjaival. A gumírozott markolat kényelmes tartást és ergonómiájának köszönhetően a porszívó kiváló kezelhetőségét biztosítja. A porszívó kábelét egy nyomógomb vezérli, és a nagyon nagy 11 méteres sugarának köszönhetően nem kell az egyik hálózati aljzatról a másikra váltani. Kezelése során értékelni fogod a nagy, puhább kerekeket és a 360°-ban elfordítható görgőt is.

Több, mint a szokásos kiegészítők

Egy univerzális kétpozíciós padlófúvóka, turbókefe, hatékony parketta-, párna- és nyíláskefe, valamint ecset finom sörtékkel. Ezekkel a tartozékokkal minden por és piszok eltávolítható minden felületről.

Gazdag tartozékok
Bezpečný provoz

A biztonság természetesen magától értetődő

A porszívó túlmelegedés ellen védett. Ha a csövek nagy tárgyak hatására eltömődnek, a motor automatikusan kikapcsol. Az cső szabaddá tétele és a hűtés után a Silentino ismét használatra kész. A szívóteljesítmény szabályozás, az Unibag porzsák telítettsége és a hiányzó porzsák a biztonsági funkciók részét képezik.

A minőség megéri!

Az ETA biztos a termékeiben, ezért ad kiterjesztett garanciát minden motorra 5 évig! A garancia biztosításához csak regisztrálj az Ety-n.

Záruka

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Intelligens megoldások

Intelligens megoldások

Arra törekszünk, hogy termékeinket a cseh és a szlovák háztartások számára a legnagyobb részletességgel tervezzük meg.

Hagyomány

Hagyomány

Az ETA története 1943-ban nyúlik vissza, amikor a Hlinsko villamos készülékek alapjait lefektetették.

Minőség

Minőség

Az ETA mint egyetlen csehországi vállalat saját szakmai vizsgálóhelyiséggel rendelkezik, amely magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat biztosít.

Tervezés

Tervezés

Termékeink barátságos és vonzó kialakításán alapulunk. A vezető cseh tervezőkkel dolgozunk.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
62 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
46 cm Kész!
Magasság
32 cm Kész!
Mélység
36 cm Kész!
Tömeg
8,8 kg Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 1510 90000 Silentino Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1510 90000 Silentino. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 1510 90000 Silentino.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ