Shop roku Akvizice ApF HU

ETA 2430 90013 Sting

Termékkatalógus
ETA 2430 90013 Sting
5 3 értékelés
Porzsákos porszívó - álló, 1,1 literes porzsák, 2 mikroszűrő, elektronikusan szabályozott szívóteljesítmény, tárolás függőleges helyzetben, univerzális szívófej visszahúzható kefével, műanyag, meghosszabbítható szívócső, kárpit- és réstisztító szívófej
Kód:  EAD1012a Termékszám:  ETA243090013 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 2430 90013 Sting

Vysavač ETA 2430 90013 Sting tyčový
Elegáns design

Elegáns design

Tápellátás 800 W

Tápellátás 800 W

Energia vezérlés

Energia vezérlés

2 mikroszűrő

2 mikroszűrő

Vysavač ETA 2430 90013 Sting tyčový

ETA porszívó hagyományos minőséggel

Az ETA Sting egy kiváló minőségű porszívó, amely elsősorban kiváló szívóteljesítményével és továbbfejlesztett szűrőrendszerével emelkedik ki. Egy elegáns, piros-ezüst házában, amely 800 watt teljesítményű, 200 wattos maximális szívóteljesítmény rejtőzik. Erejét egyszerűen és fokozatmentesen szabályozhatod az elektronikus szabályozással. Praktikus méreteinek köszönhetően könnyen elhelyezheted egy kamrába vagy szekrénybe, méghozzá függőleges vagy vízszintes helyzetben is.

Porzsák és dupla mikroszűrő

A Sting két mikroszűrőt tartalmaz a nemkívánatos mikroorganizmusok leghatékonyabb kiszűrésére. A biztonsági kapcsoló megakadályozza a porszívó véletlen használatát behelyezett porzsák nélkül. A porszívó fontos része a gazdag felszereltség, elsősorban az univerzális szívófej visszahúzható kefével és a műanyag hosszabbító szívócső, amelynek köszönhetően a magasabb növésű személyeknek sem kell görnyedezniük porszívózás közben. A kárpit- és a réstisztító szívófejek szép bónuszt jelentenek a kiegészítők sorában. Velük játszva és higiénikusan szabadíthatod meg a legkülönfélébb felületeket az atkáktól és a portól.

Dva mikrofiltry
Záruka

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Bízunk a minőségben!

Az ETA bízik a termékeiben, ezért ad meghosszabbított garanciát a motorra, méghozzá 3 évre! A garancia megszerzéséhez elég regisztrálnod az Eta honlapján.

Nízká hmotnost a vysoký rozsah

Minden elérhető

A porszívó sokakat meglep nagyon alacsony tömegével. Mindössze 4,3 kg-os tömege nagy előnyt jelent. Ugyanolyan könnyedén elvégzi ugyanazt a munkát, mint a sokkal nagyobb és nehezebb porszívók, te viszont nem fáradsz el annyira. Akár 7 méteres hatótávolságával még nagyobb helyiségekben is mindent könnyedén elérhetsz. Az ergonomikus alakú nyél tökéletesen illik a kezedbe, így kényelmesen porszívózhatsz. Vitathatatlan előnyt jelent a 6 m hosszú tápkábel, így a szoba bármelyik sarkába egyszerűen eljuthatsz.

Kiegészítők

  • Univerzális szívófej visszahúzható kefével
  • Hosszabbító szívócső
  • Kárpittisztító szívófej
  • Réstisztító szívófej
Bohaté příslušenství
Intelligens megoldások

Okos megoldások

Termékeink tervezésénél igyekszünk a magyar háztartásokra odafigyelni, a részletekre is odafigyelve.

Hagyomány

Tradíció

Az ETA márka története 1943-ban kezdődött, amikor az elektromos készülékek gyártásának alapjait Hlinskóban, Csehországban  lefektetették.

Minőség

Minőség

Az ETA az egyetlen olyan csehországi cég, amely saját állami próbateremmell rendelkezik, ezzel biztosítva a termékek és a szerviz kiváló minőségét.

Tervezés

Design

Termékeink tervezésekor fontosnak tartjuk a barátságos és vonzó megjelenést. Híres cseh dizájnerekkel működünk együtt.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!
Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
26 cm Kész!
Magasság
121 cm Kész!
Mélység
18 cm Kész!
Tömeg
4,3 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 2430 90013 Sting Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 2430 90013 Sting. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 2430 90013 Sting.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ