AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

ETA 3320 90000 Liliana

Termékkatalógus
ETA 3320 90000 Liliana
4,5 17 értékelés
Hajszárító Minőségi és hatékony hajszárító, mellyel olyan frizurát varázsolhat, mintha fodrász szalonból lépett volna ki.
Kód:  EAT6102h Termékszám:  ETA332090000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 3320 90000 Liliana

Az ETA Liliana 3320 90000  egy elegáns fekete-rózsa színű dizájnnal és dönthető, ergonomikus fogantyúval megjelenő hajszárító. 1800 W teljesítmény felvétele és 3 hőmérséklet fokozata optimális hatékonyságot biztosítanak, ionizáló funkciója a statikus elektromosságot és a haj gyűrődését akadályozzák meg. Két tartozéka – a diffuzor és a szűkítő csőve, 360°-al forgatható. A biztonság érdekében túlmelegedés elleni biztosítékkal felszerelt. Hasznos a praktikus utazási tokja és az akasztó füle, aminek köszönhetően mindig könnyen elérhető.

A további hajápolás érdekében lehet még hozzá egy ETA Liliana hajsütővasat is vásárolni, amely két opcióban érhető el- sima–és kúpos.

Liliana hajszárító

 

* Ergonomikus dönthető fogantyú a kényelmes tároláshoz
* Ionizáló funkció, amely a statikus elektromosságot megszünteti, kiigazítja és kisimítja a frizurát
* Hideg levegő funkció a frizura rögzítéséhez
* 3 hőmérséklet fokozat a hajszárító optimális beállításához
* Diffuzor, amely növeli a haj struktúráját
* Szűkítő fej a professzionális haj styling létrehozásához
* Túlmelegedés elleni védelem a biztonságos használat érdekében
* Praktikus akasztó fül
* Csomagolása egy praktikus tokot tartalmaz
* Akusztikus zajszint 68 dB (A)
* Tápkábel hossza 1,65 m
* Teljesítmény felvétel  1800 W

Paraméterek

Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 3320 90000 Liliana Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 3320 90000 Liliana. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 3320 90000 Liliana.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ