30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ETA 4320 90000

Termékkatalógus
ETA 4320 90000
4,6 49 értékelés
Hajszárító ETA 4320 hatékony hajszárító fehér-fekete kivitelben 2 sebességel, összesen 3 hőmérséklet fokozattal, ionizáló funkcióval és diffúzorral a tökéletes frizuráért.
Kód:  EAT6102a Termékszám:  ETA432090000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 4320 90000

A fehér-fekete kivitelű  ETA 4320 hajszárító mindennel rendelkezik, ami egy hajszárítótól elvárható és még egy kicsit többel is.

3 hőmérséklet és 2 levegő sebesség állítható be rajta,  a frizura rögzítéséhez hideg levegő funkcióval felszerelt és a tökéletes styling érdekében pedig szűkítő fejjel láttuk el, úgyhogy a frizurával el lehet játszadozni. Nagyon hasznos az ionizátor funkciója, amely a statikus elektromosság szintjét csökkeni és simogatja, kisimítja a frizurát, így sokkal jobb  eredményt érhet el a vártnál.

A hajszárító biztonságos használatát a túlmelegedés elleni védelem biztosítja. A készülék levehető, hajat felfogó szűrővel van ellátva.

Nagyon praktikus az akasztó füle, aminek köszönhetően a hajszárító mindig könnyen elérhető. Tápkábele elég hosszú – 1,7 m, aminek köszönhetően nem kell a hálózati konnektornál állni.

Black and White hajszárító

* Ionizáló funkció, amely a statikus elektromosságot megszünteti, kiigazítja és kisimítja a frizurát
* Hideg levegő funkció a frizura rögzítéséhez
* 3 hőmérséklet fokozat és 2 légáramlási sebesség, amely a hajszárító optimális beállítását biztosítja
* 2 független kapcsoló a hőmérséklet és légáramlás beállításához  
* Diffuzor, amely a haj struktúráját növeli  
* Szűkítő fej a professzionális haj styling létrehozásához
* Túlmelegedés elleni védelem a biztonságos működés érdekében
* Praktikus akasztó fül
* Levehető szűrő a felfogott haj eltávolításához
* Akusztikus zajszint 73 dB (A)
* Tápkábel hossza 1,7 m
* Teljesítmény felvétel  2000 W

Paraméterek

Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 4320 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 4320 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 4320.90000.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ