A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ETA 7284 90000 Digi Viento

Termékkatalógus
ETA 7284 90000 Digi Viento
4,4 8 értékelés
Vasaló Digi Viento vasaló egyedülálló elektronikus termosztáttal, amely a beállított hőmérsékletet pontosan megtartja.7 nyelven kommunikál és 8 program használható.
Kód:  EAD2121n Élettartam: 12 hónap Termékszám:  ETA728490000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 7284 90000 Digi Viento

VIENTO – VASALÓ AZ ÖN IDEJÉHEZ IGAZODVA!


A Viento vasaló egy tökéletes termék, amelyet az Ön háztartása számára terveztünk. Fő előnye az, hogy több szabad időt és könnyebb vasalást biztosít Önnek. Az ETA itt is fontosnak tartotta a cseh dizájnt.

A Digi Viento egy innovatív, okos cseh vasaló nagy vasalási teljesítménnyel. OLED kijelzője lehetővé teszi az ideális vasalási program beállítását, 8 program közül választhat. Egyedülálló, ETA márkájú elektronikus termosztátja maximálisan stabilan megtartja a hőmérsékletet és megakadályozza annak változásait, ami az általános vasalóknál nem szokványos. A beállított hőmérséklet elérését egy hangjelzés jelzi, így a vasaló figyelmezteti Önt, ha folytathatja a vasalást. A Digi Viento vasaló  7 nyelven kommunikál, a magyar nyelvet is beleértve, így több európai országból szármozó hölggyel megérteti magát.  

Zdeněk Veverka fő dizájnerrel együtt az ETA tervezők az ETA Viento vasalót új, okos tulajdonságokkal látták el. A Digi Viento vasaló digitális OLED kijelzőjével, elektronikus hőmérséklet szabályozásával egyszerű program beállítást biztosít, valamint megtartja a stabil vasalási hőmérsékletet. Dupla kamrás gőzrendszerével együtt kényelmes és gyors vasalást biztosít. Automatikus kikapcsolási funkciója biztonságos időben kapcsolja ki a fűtőelemet, akár vízszintes, akár függőleges pozícióban is.

Nagy csúszóssággal, erős gőzlövéssel, függőleges vasalási lehetőséggel, egyenletes vasalási felület terheléssel felszerelt Eloxium felületének köszönhetően nem csak effektívebb a vasalás, hanem gyorsabb is. Tökéletes dizájnja egyszerű és természetes fogást biztosít, valamint optimális a vasaló súlya is. A Digi Viento a biztonsággal is foglalkozik. Ha nem használja azt, akkor automatikusan kikapcsol az AUTO shut off funkciójának köszönhetően. Több funkciója is megtalálható még, mint például az öntisztítási Self clean funkció, vagy a Drip stop rendszer, amely a víz csöpögését akadályozza meg. A kényelmes használat érdekében a vasaló  extra 3 m hosszú tápkábellel felszerelt.

HOGY MŰKÖDIK A DUPLA KAMRÁS GŐZRENDSZER:


Az ETA okos cseh vasaló dupla kamrás gőzrendszere megkönnyíti a vasalást és minimumra rövidíti annak idejét. Több gőz a könnyebb és tökéletesebb vasalás érdekében. Mindkét kamra független egymástól, egyiknek a használata nem befolyásolja a másikat. A valóságban ez úgy jelentkezik, hogy a gőzlövés mindig maximálisan erős lesz. Az első kamra az egész felületen történő gőz kibocsátását biztosítja, amivel minden gőzölős vasaló fel van szerelve.

A második kamra pedig egyedülálló funkciójának köszönhetően nagyon erős gőzlövést produkál a vasaló első részén, amivel a túl száraz ruha vasalása is megoldott. A rendszer konstrukciója a vasalási felület legmelegebb részét használja ki. Az eredmény a tökéletesen kivasalt ruha.

DIGI VIENTO gőzölős vasaló

 

* ELOXIUM vasaló felület – az egyedülálló vasalási felület szabályozott alumínium oxidációval jön létre. Ezzel azon új tulajdonságait lehet kihasználni, hogy karcolás álló, tökéletesen csúszik és hőtulajdonságainak köszönhetően gyorsan melegít fel, ez a vasaló az egyik legtakarékosabb a piacon
* Elektronikus termosztátja maximálisan stabilan megtartja a hőméréklet és megakadályozza annak változásait, így energiát spóról
* DUPLA KAMRÁS GŐZRENDSZER az erős és folyamatos gőzöléshez. A gőzlövés nem  befolyásolja a folyamatos gőzölést:
  - a) az első kamra az egész felületen történő folyamatos gőzölést biztosítja
  - b) a második kamra a vasaló első részen lévő gőz lövést teszi lehetővé
* TELJESÍTMÉNY FELVÉTEL 2400 W – az átlagon kívüli teljesítmény felvétel a működési hőmérséklet gyors elérését, jobb gőz létrehozását és vasalás közben történő hőmérséklet változásainak minimálizását biztosítja
* Víz TARTÁLY KAPACITÁSA 300 ml – elegendő víz mennyiség és optimális a vasaló  súlya  
* Jól látható OLED kijező
* 8 előre beállított program (szilon, akril, selyem, gyapjú, pamut, farmer, len, stand-by)
* Választható HŐMÉRSÉKLET és GŐZ – folyamatos hőmérséklet szabályozásnak és választható gőz intenzitásának köszönhetően többféle ruha vasalható a ruha aktuális állapota alapján  
* Gőz lövés max. 170 g/perc
* Variábilis gőz kimenet  0-45 g/perc

Többféle funkció:


* AUTO - SHUT OFF biztonsági elektronika  - kiszámolja a vasaló pozícióját és ha nem használja hosszabb ideig, vagy a vasaló leesik, annak automatikus kikapcsolását biztosítja; ezzel védi a háztartást tűz ellen és energiát spórolni
* VERTICAL STEAM a függőleges gőzölés érdekében, a vasaló felülettel való érintkezés nélkül
* DRIP STOP a nem kívánt víz csöpögését akadályozza meg, amivel a finom ruhákat védi
* ANTI CALC a vízkő lerakodását akadályozza meg, amivel a vasaló élettartamát meghosszabbítja
* SELF CLEAN rendszer a vasaló belső konstrukciójának egyszerű és komplex tisztítása érdekében  
* SPRICCELÉS a nehezen vasalható és gyűrött ruhák vasalásához
* Extra hosszú 3 m tápkábel a könnyű használat érdekében
* Gőz kikapcsolási lehetőségének köszönhetően lehet a vasalót, mint száraz vasaló is használni   
* Ergonomikus gumírozott fogantyú  
* Könnyű és gyors víz töltés a kiöntőben lévő praktikus töltő lyuknak köszönhetően  
* Működési és hőmérséklet fényjelző
* Hangjelzés
* Vasaló felületen lévő barázda a gombok körüli könnyű vasaláshoz  
* Stabil állvány a vasaló kényelmes tárolásához  
* Tápkábelének vasalóra való rátekerési lehetősége a praktikus tárolás érdekében  
* Forgatható tápkábel csatlakozás a vasaló könnyű használata érdekében
* Modern és elegáns dizájn

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
45 g/perc Kész!
Gőzlövet
170 g/perc Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 7284 90000 Digi Viento Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 7284 90000 Digi Viento. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 7284.90000 Digi Viento.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ