A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ETA Canto II 2492 90000

Termékkatalógus
ETA Canto II 2492 90000
4,0 1 értékelés
Porzsákos porszívó - 700W-os motor, LED panel, működési sugár 11 m, 4 literes porzsák, szívóerő szabályozás, porzsák telítettség jelző, kábel hossza 8 méter, csatlakozó tartozékok átmérője 35mm, zajszint 69 dB (a)-re csökkentett, ami 1PW-nek felel meg, tartozékok: szívófej egy kihúzható kefével, turbó kefe, szívófej parkettához, réstisztító és kárpittisztító szívófej, kefe, hosszú résszívó, fém teleszkópos cső (90 cm), porzsák (ETA antibakteriális)
Kód:  ETACA249 Termékszám:  ETA249290000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Canto II 2492 90000

Az ETA Canto II 2492 90000 porszívó praktikus segédeszköz minden otthon számára, számos tartozékkal a különféle padlók és a kevésbé hozzáférhető területek porszívózásához. A porszívó rendelkezik egy HEPA 13 szűrővel és egy ETA ANTIBACTERIAL porzsákkal. Számos okos tulajdonsággal büszkélkedhet - többek között a motor túlmelegedése elleni védelemmel, a porzsák telítettségének kijelzésével vagy a szívóteljesítmény szabályozásával.

Az ETA Canto II 2492 90000 porszívó legfontosabb jellemzői

  • Porzsákos vákuumos porszívó padlókhoz és szőnyegekhez
  • Energiatakarékos ECO motorral rendelkezik
  • Számos tartozékkal érkezik
  • A porszívó LED világítással jelzi a teljesítményszintet
  • Ergonomikusan kialakított fogantyú a fokozott kényelem érdekében
  • Az ETA Canto kiváló minőségű HEPA 13 szűrővel és egy ETA ANTIBACTERIAL porzsákkal érkezik
  • Elegáns, lágy kerekek a padló karcolódásának elkerülése érdekében
  • Tárolás függőleges és vízszintes helyzetben, praktikus fogantyúval
  • Működési sugár: 11 méter

Szűrési rendszer

Az ETA Canto II porszívó rendkívül hatékony szűrő rendszerrel rendelkezik. A minőségi HEPA 13 szűrőn kívül, amely a legkisebb por mikrorészecskéket is megragadja, két további mikroszűrőt és egy 4 literes antibakteriális bevonatú ETA ANTIBACTERIAL porzsákot is tartalmaz. A tartós porzsák higiénikus záródású, így kiküszöböli a baktériumok terjedését és maximalizálja a szívóerőt. Ezenkívül aktív széntartalma segít a kellemetlen szagok semlegesítésében.

Egyszerű kezelés

A 360 ° -os forgókerekeknek köszönhetően az ETA Canto II 2492 porszívó minden irányba mozgatható. A kerekek lágyak, ezért nem szükséges aggódnod a padló felsértése miatt. A porszívó két állásban is tárolható (függőleges és vízszintes) a padlófúvóka könnyed elhelyezésének lehetőségével. A nyolc méteres tápkábel segítségével a készülék működési sugara akár 11 méterre is elér.

Tartozékok :
Univerzális padlószívófej kihúzható kefével, turbókefe, fém teleszkópos szívófej, szívófej parkettához, résszívófej, kárpittisztítófej és kefe finom sörtékkel.

A minőség megéri!

Az ETA bizonyos termékeinek motorjára kibővített, 5 éves garanciát biztosít! A garancia érvényesítéséhez csupán regisztrálj az Ety-n.

Paraméterek

Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
69 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
46 cm Kész!
Magasság
23,5 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Tömeg
8,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Canto II 2492 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Canto II 2492 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Canto II 2492 90000.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ