Shop roku Shop roku

ETA Fenité Swarovski 7336 90010

Termékkatalógus
ETA Fenité Swarovski 7336 90010
4,0 2 értékelés
Hajvasaló kefe - ideális természetes kinézetű, egyenes hajhoz, beállítható hőmérséklet 140–220 °C (10 °C-os lépésekben), ionizációs funkció, PTC fűtőelemek a gyors felmelegedésért, a biztonságos használat érdekében a kefe csúcsai hideg műanyaggal vannak ellátva, LED-es kijelző, túlmelegedés elleni védelem, automatikus kikapcsolás 30 perc inkativitás után, elfordítható tápkábel, akasztó hurok, tápkábel hossza 1,8 m, energiafogyasztás 53W, védő utazó táska, Swarovski kristály nyaklánc, amely a csomag részét képezi
Kód:  ETAZK455 Termékszám:  ETA733690010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Fenité Swarovski 7336 90010

ETA Fenité Swarovski 7336 90010 vasaló fésű mosott és szárított vagy enyhén nedves hajhoz, LED kijelzővel. Ideális természetes megjelenésű egyenes hajhoz. Az 53 W-os teljesítménynek és a PTC-melegítőknek köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik. Ionizáló funkcióval rendelkezik, amely csökkenti a haj statikus töltését, lágyságot és fényt adva a frizurának. Akefe csúcsai hűvös műanyag bevonattal rendelkeznek, hogy megakadályozzák az égési sérülést. A készülék 30 perc inkativitás után kikapcsol, valamint túlmelegedés elleni védelemmel és gomb záró funkcióval is rendelkezik, hogy megakadályozza a véletlenszerű működést. A hőmérsékletet 140 °C-tól 220 ° C-ig állíthatod be. A 100 - 240 V univerzális feszültség lehetővéteszi, hogy a fésűt szinte bárhol a világon használhasd. A csomag egy karcsú, hőálló utazó táskát is tartalmaz, amelyben kényelmesen tárolhatod a készüléket, és bárhol használhatod. Az 1,8 m-es elforgatható tápkábel nem zavar használat közben, sőt a kis lyuknak köszönhetően kényelmesen fel is akaszthatod az eszközt. Az ETA vasaló fésű nagyszerű segédeszköz lesz a gyönyörű természetes frizura elkészítésében. Sőt, mi több, ajándék is vár rád - egy gyönyörű nyaklánc Swarovski kristállyal, amely a csomag részét képezi.

Az ETA Fenité Swarovski 7336 90010 vasaló fésű legfőbb jellemzői

  • Vasaló fésű 10 °C-os lépésekben történő beállítással, 140 - 220 °C hőmérséklet között
  • Mosott és szárított vagy enyhén nedves hajhoz
  • Fogyasztás 53 W valamint PTC melegítők a készülék gyors melegítéséhez
  • Az ionizációs funkció csökkenti a haj statikus töltöttségét, fényt és lágyságot kölcsönözve a frizurának
  • A kefe csúcsai hűvös műanyag hegyekkel vannak ellátva, hogy megakadályozzák az égési sérülést
  • 30 perc inkativitás után a készülék automatikusan kikapcsol
  • ETA Fenité Swarovski 7336 90010 túlmelegedés elleni védelemmel 
  • Gomb záró funkció a véletlen működés megakadályozásáért
  • 1,8 m-es elfordítható tápkábel hurokkal, LED-es kijelző
  • 100 - 240 V univerzális feszültség, így az egész világon használhatod
  • Elegáns hőálló utazó táska az ETA vasaló fésűhöz
  • Ajándék - Swarovski kristály nyaklánc

A csomag tartalma:
Vasaló fésű 
Utazó tok
Swarovski kristály nyaklánc


Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Fenité Swarovski 7336 90010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Fenité Swarovski 7336 90010 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Fenité Swarovski 7336 90010.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ