30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ETA Grano 2139 90000

Termékkatalógus
ETA Grano 2139 90000
4,6 52 értékelés
Rizsfőző - maximális kapacitás 0.75 kg rizs (főzés előtt), mindenféle rizs, hüvelyesek, levesek és gabonafélék egyszerű elkészítéséhez, teljesen automatikus működés, tartály hasznos térfogata 1 l, kivehető alumínium tartály tapadásmentes felülettel, üvegfedél gőzelvezetővel, automatikus melegen tartás a főzés után, praktikus hőszigetelt fogantyúk mindkét oldalon és a fedélen, biztonsági kapcsoló - a készülék nem kapcsolható be a tartály nélkül, kifutás elleni védelem, működési és hőmérséklet-fenntartási lámpák, hőszigetelt burkolat/felület, ON/OFF kapcsoló, levehető tápkábel a könnyű tárolás érdekében, rozsdamentes acél, teljesítmény 400W, tartozékok: 160 ml-es mérőpohár, rizskanál
Kód:  ETAGR399 Termékszám:  ETA213990000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Grano 2139 90000

A hasznos ETA Grano 2139 90000 rizsfőző kifejezetten rizs főzéséhez lett kifejlesztve. Remekül alkalmas az összes népszerű rizsfajta főzéséhez, beleértve a népszerű sushi rizst is. Ez az elegáns rizsfőző gép gőzöléssel főz, ezért az elkészített köret finom és tápanyagokban gazdag marad. 1 l űrtartalmával két személy számára képes rizst megfőzni. Miután megfőtt a rizs, a rizsfőző automatikusan átkapcsol hőtartás üzemmódba és akár hat órán keresztül melegen tartja az ételt. Belsejében kivehető, tapadásmentes edény található - jól tisztítható és az elkészült rizs sem tapad oda az edény falához.

A kiváló minőségű ETA Grano 2139 90000 A rizsfőző fontos jellemzői

  • Alkalmas akármilyen rizsfajta főzéséhez, beleértve a közkedvelt sushi rizst is
  • E hasznos A rizsfőző gép térfogata 1 l
  • Automatikusan átkapcsol Keep Warm üzemmódba és akár 6 órán keresztül melegen tartja a köretet
  • Gyorsan tisztítható belső edény
  • A rizsfőző teljesítménye 400 W
  • Nagyon könnyű vezérlés

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Rizsfőző Kész!
Űrtartalom
1 l Kész!
Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Auto kikapcsolás Kész!
Teljesítményfelvétel
400 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Auto kikapcsolás Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
400 W Kész!
Lábas anyaga
Alumínium Kész!
Űrtartalom
1 l Kész!

Tárolók száma

Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Grano 2139 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Grano 2139 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Grano 2139 90000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ETA Grano 2139 90000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA Grano 2139 90000.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ