Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

ETA Gratus Fresh II 0028 90071

Termékkatalógus
ETA Gratus Fresh II 0028 90071
5 4 értékelés
Konyhai robotgép - 1200 W teljesítmény, 5,5 literes edény, rozsdamentes anyag, PULSE gomb, fokozatmentes beállítás, bolygókeverő, reszelő lemez, húsdaráló, bogyós gyümölcsrendszer, rozsdamentes acéltál, dagasztóhorog, habverő, keverőlapát, üvegmixer, 6 gyümölcs- és citrusprés, 2 db Tritan sportpalack és 2 db hőtartó neoprén tok, fehér szín
Kód:  EAV3111y Termékszám:  ETA002890071 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Gratus Fresh II 0028 90071

Új Gratus Fresh a legjobb formájában

A teljesen fémszerkezetű, multifunkciós ETA Gratus Fresh No. 2 konyhai robotgép a legjobb formájában mutatkozik be. Rendkívül erőteljes, 1200 wattos motorjának és stabilizátorának köszönhetően még nagy terhelés esetén is tartja a sebességet. A sebesség fokozatmentesen állítható, a maximum fokozatért pedig használd a PULSE gombot.


Főbb jellemzők

  • Többfunkciós robotgép nagy teljesítménnyel
  • Könnyű kezelés és tartozékcsere
  • Biztonsági dönthető kar
  • Állítható magasságú tartozékok
  • PULSE funkció a maximális sebesség érdekében
  • Bolygókeverő-rendszer
  • Akár 6 sebesség
  • Az alkatrészek mosogatógépben is tisztíthatóak

Fresh az egészséges életmód érdekében

A Fresh robotgépet egyedülálló felszereltsége különbözteti meg a Gratus-tól. A Fresh No. 2 egy speciális készülék, amely kinyeri a különféle gyümölcsök és zöldségek levét. A bogyós gyümölcsökből, egresből, szőlőből, csipkebogyóból vagy paradicsomból készült dzsúszok a gyümölcs-, bogyós gyümölcs- és zöldségprésnek köszönhetően egyszerűen elkészíthető. A különféle citruslevek készítéséhez a készülék citruspréssel lett felszerelve. Újdonságként a robotgép egy, a fedelén nyílással ellátott, 1.4 literes üveges mixerrel, és egy tömőrúddal is rendelkezik. Leveseket és egyéb forró folyadékokat akár 80°C-on is mixelhetsz. Sőt, a robotgép segítségével még jeget is apríthatsz. Hideg gyümölcskoktélok, a kedvenc smoothiejaid vagy jégkrém – melyiket próbálnád ki először a Fresh-ben?


A napi adag friss gyümölcslé mindig kéznél van

Egészséges életmód, aktív relaxálás, pihenés a természetben, utazás – ne állíts korlátokat, vidd magaddal az üdítődet mindenhová! A robotgéphez 2 darab – 600 ml-es és 400 ml-es - nagy ellenállású Tritanból készült sportpalack is tartozik. A Tritan nem veszi át az italok aromáját és színét, így mindig csak azt az ízt érezheted, amelyet készítettél. A karcsú kialakítású üveg tökéletesen illeszkedik a kezedbe, de tökéletesen alkalmas az autó vagy a hűtő ajtajába is. Annak érdekében, hogy az italod megőrizhesse hőmérsékletét, a csomagban 2 neoprén tokot is találsz a palackokhoz.


Zöldségek, diófélék, minőségi hús - a Gratus mindent képes kezelni

Az egészséges táplálkozás változatos alapokra épül. A Fresh a zöldségből, diófélékből vagy sajtokból készült ételek gyors feldolgozása érdekében 4 lemezes reszelővel is el lett látva. A húsdarálónak köszönhetően könnyedén készíthetsz húspogácsát hamburgerhez, fasírozottat, vagy bolognai szószt a tésztához. Az otthoni kolbászkészítő készlettel kitűnő kolbászt és Kebbe húsgolyókat is varázsolhatsz az asztalra.


Édes befejezés

Bűnözz házi készítésű édességekkel, és használj minőségi alapanyagokat. Az 5.5 literes, rozsdamentes acélból készült edényben az egész család számára készíthetsz tésztaféléket. Dagassz kelt tésztát, gyúrj tortalapot, készíts tejszínhabot, a különleges Flexi lapátnak köszönhetően pedig még az edény falán is elérheted a hozzávalókat. Beállíthatod a habverők és a dagasztóhorog magasságát, amely lehetővé teszi bármilyen mennyiségű hozzávaló minőségi összedolgozását. Az edény tetején található nyíláson keresztül egyszerűen adagolhatsz további hozzávalókat a robotgép működése közben is. Az alapanyagok összekeverésének hatékonyságáról a bolygóműves keverési rendszer gondoskodik. A biztonsági dönthető kar pedig megkönnyíti a tartozékok cseréjét.


Séf ROBOT

Oly sok funkció, oly sok lehetőség egyetlen robottal … hogy még nagyobb legyen az öröm, a csomagban inspiráló recepteket is találsz könnyen kivitelezhető instrukciókkal és képekkel.

Mi a minőséget képviseljük

Az ETA bízik a termékeiben, ezért 10 éves kiterjesztett garanciát biztosít a motorra! A garanciáért regisztrálj az ETA oldalán!   


Tartozékok széles választéka

Nagy kapacitású, 5,5 literes rozsdamentes acél tál, az átlátszó fedéllel együtt (legfeljebb 2,5 kg tésztához)
Dagasztóhorog
Habverő
Keverőlapát
Kulcs a tartozékok magasságának egyszerű beállításához az edényben
Flexi habverő (krémekhez és könnyű tésztához)
1,4 literes üvegmixer (nem veszi át az ételek aromáját és színét)
Töltő eszköz a nagyobb méretű alapanyagok nyíláson keresztüli átnyomásához és kioldó kulcs
4 lemezes reszelő+ hajtómű az optimális sebesség biztosításához
62 mm-es átmérőjű húsdaráló (4 méretű daráló lap, tartozék kolbászfélékhez, és Kebbe húshoz, édességkészítő, tömőrúd, tölcsér, kioldó kulcs)
Bogyós gyümölcs-, gyümölcs- és zöldségprés (0.8 literes gyümölcslé tartály, tisztító kefe)
Citrusprés
2 sportpalack Tritan (BPA-mentes) italokhoz praktikus akasztófüllel, 400 ml-es és 600 ml-es űrtartalommal
A karcsú kialakítású palackok a hűtőszekrény és a kocsi ajtajába is alkalmasak
2 neoprén hőtartó tok a palackokra, amely megőrzi az italok hőmérsékletét
Séf Robot receptkönyv

Tartozék (külön kapható):
3 tartozék egy sor friss házi tészta készítéséhez:
Keskeny tésztakészítő (Trenette) ETA 0028 92000
Széles tésztakészítő (Tagliatelle) ETA 0028 93000
Nyújtott tésztakészítő (lasagne, raviolli, cannelloni) ETA 0028 94000
Sütemény készítő (5 típus) ETA00 28 97000
Mákdaráló ETA 0028 96000
Kockaszeletelő tárcsa ETA 0028 95040, csak ETA 0028 95030 szeletelővel + ETA 0028 99999 hajtóművel együtt használható
Húsdaráló (kicsi, 54 mm-es átmérő) ETA 0028 91010
Daráló feltét 4 dobbal ETA 0028 95010
Daráló feltét 4 dobbal ETA 0028 95020
Gabonafélékhez, hüvelyesekhez és rizshez való kődaráló ETA 0028 96010


Paraméterek

Tartozékok
Keverőszár, Nyomóprés, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Kioldó kulcs, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
6 Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Nyomóprés, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Kioldó kulcs, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
6 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
32,5 cm Kész!
Tömeg
17,2 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes ETA robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Gratus Fresh II 0028 90071 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Gratus Fresh II 0028 90071. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Gratus Fresh II 0028 90071.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ