0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

ETA Gustus IV Vario 4128 90020

Termékkatalógus
ETA Gustus IV Vario 4128 90020
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, lengőkar, keverés, dagasztás és őrlés funkció, tartozékok dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, húsdaráló és keverőtál, 4 szeletelő korong, zajszint 86 dB, kábel hossza 1,25 m, tömege 8,3 kg, mérete 36 × 41,5 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
82 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ETAkuc28 Termékszám:  ETA412890020 Gyártó honlapja:
ETA Gustus IV Vario 4128 90020 82 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

ETA Gustus IV Vario 4128 90020

Fejleszd főzési készségeidet az új ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorral rendelkezik, amely képes gyorsan és tökéletesen, megbízható teljesítménnyel feldolgozni még a legigényesebb alapanyagokat is. Könnyedén állítható a motor teljesítménye 6 lehetséges fokozatban, így könnyen kiválaszthatjuk a kellő sebességet. Köszönhetően a bolygómozgásnak, melynek során a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverése közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét nyújtja. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy minőséges rozsdamentes acél tállal, melynek kapacitása 5,5 l, melyet többszemélyes háztartásban élők számára terveztek. Olyan lényeges tulajdonságai vannak, mint teljes fordulatszám szabályozás és lengőkar. A nagyszerű ETA konyhai robotgép külalakját fehér szín emeli ki.

Konyhai robotgép ETA Gustus IV Vario 4128 90020 ...
Konyhai robotgép ETA Gustus IV Vario 4128 90020 ...

ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgép alapvető paraméterei

  • A tartós ETA konyhai robotgép nagy segítség lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motort kapott
  • 6 sebesség közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • Rozsdamentes acél keverőtál 5,5 l űrtartalommal
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint keverés, dagasztás és őrlés
  • Kivételes kényelmet biztosít az alapanyagok feldolgozása során a lengőkar, amely a tartozékok nagyon egyszerű cseréjét is lehetővé teszi
  • A folyamatos sebességszabályozás biztosítja, hogy saját igényeinknek megfelelően állítsuk be a munkatempót
  • Fehér szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

Eme ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgép funkciói

A strapabíró ETA konyhai robotgép segítségével a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Nagyszerűen alkalmas tojás vagy tojásfehérje felverésére, illetve különféle krémek készítésére. Játszva készíthetünk krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Olyan könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát, mintha csak kézzel dagasztottuk volna, így megsüthetjük a legfinomabb süteményeket. A dagasztó funkció garantálja, hogy ezután bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészítünk majd. Nagyszerű alapanyagot biztosít ínycsiklandozó desszertek, pizzák vagy különféle tésztaételekhez. A darálóval a húst lehetőségünk van egyaránt durvára és finomabbra is aprítani. Ha házilag készítjük a darált húst, garantált a minőség és a jó ízek.

Konyhai robotgép ETA Gustus IV Vario 4128 90020 ...
Konyhai robotgép ETA Gustus IV Vario 4128 90020 ...

Ismerd meg a remek ETA konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgép minden konyhába tökéletes megoldás. A lengőkar biztosítja a különféle tartozékok rendkívül egyszerű cseréjét. Egy gombnyomásra automatikusan felemelkedik, hogy lehetővé tegye a robotgép egyszerű beállítását. Igény szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. A tartós ETA Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

Ezen ETA konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, húsdaráló és keverőtál és 4 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának eme ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgép egyszerre több különálló készülék munkáját végzi el, így helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Kábel hosszúsága:

1,25 m

Zajszint:

86 dB

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

36 × 41,5 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

8,3 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
4 Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Tartozékok

Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
4 Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!
Funkciók
Keverés, Dagasztás, Őrlés Kész!
Tulajdonságok
Teljes fordulatszám szabályozás, Lengőkar Kész!
Kábel hosszúsága
1,25 m Kész!
Zajszint
86 dB Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
41,5 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!
Tömeg
8,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes ETA robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Gustus IV Vario 4128 90020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Gustus IV Vario 4128 90020 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Gustus IV Vario 4128 90020. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ETA Gustus IV Vario 4128 90020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA Gustus IV Vario 4128 90020.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ