Akvizice ApF HU Shop roku

ETA Leonardo Plus 0070 90000

Termékkatalógus
ETA Leonardo Plus 0070 90000
1,0 1 értékelés
Konyhai robotgép - multifunkciós, középoszlopos keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, 3,5 l-es keverőtál, 12 sebességfokozat, PULSE gomb, fényjelzés, biztosíték, automatikus receptek, Wi-Fi, dagasztás és melegítés funkció, tartozékok dagasztószár, szeletelő feltét, habverő kar, vágó kés szett és fedél, 3 szeletelő korong, tömege 7,1 kg, mérete 53 × 38 × 27,2 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és szürke kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ETAKR067 Termékszám:  ETA007090010 Gyártó honlapja:
ETA Leonardo Plus 0070 90000 250 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

ETA Leonardo Plus 0070 90000

Fejleszd kulináris kreativitásod, és találj ki új recepteket az új ETA Leonardo Plus 0070 90000 konyhai robotgéppel. 600 W-os motorral szerelték fel, mely garantáltan elvégzi helyettünk az olyan alapvető műveleteket, mint keverés, habverés, reszelés vagy könnyebb tészták dagasztása. A motor teljesítményét könnyedén tudjuk állítani 12 előre meghatározott sebességi fokozatban, így az aktuálisan szükséges sebességet tudjuk beállítani. A középoszlopos mozgásnak hála, amikor is működés közben a habverő saját tengelye körül forog, a robotgép nagyszerű végeredményt biztosít. A konyhai robotgépet ellátták egy tartós tállal, melynek térfogata 3,5 l, melyet többszemélyes háztartásban élők számára terveztek. A strapabíró ETA konyhai robotgép külalakját fekete és szürke szín emeli ki.

Konyhai robotgép ETA Leonardo Plus 0070 90000 ...
Konyhai robotgép ETA Leonardo Plus 0070 90000 ...

ETA Leonardo Plus 0070 90000 konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • A strapabíró ETA konyhai robotgép nagyszerű segítőtárs lesz az ételek készítése során
  • 600 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 12 sebesség közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • Klasszikus középoszlopos keverés
  • A keverőtál térfogata 3,5 l
  • Olyan funkciókat támogat, mint dagasztás és melegítés
  • Ezen ETA konyhai robotgép egy tökéletes segítőtárs
  • Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely biztosítja az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását
  • A készülék elegáns megjelenését diszkrét fényjelzések hangsúlyozzák ki
  • Természetesen ellátták biztonsági biztosítékkal
  • A beépített Wi-Fi lehetővé teszi a mobilalkalmazáshoz való csatlakozást
  • Biztosan örömmel használjuk majd az automatikus programokat
  • Fekete és szürke szín dobja fel nagyszerű külalakját

Ezen ETA Leonardo Plus 0070 90000 konyhai robotgép tulajdonságai

A tartós ETA konyhai robotgép segítségével lehetőséged lesz fejleszteni főzési tudományod. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Bármikor előállíthatjuk a kedvenc kenyér, pizza vagy desszert tésztánkat. A speciális melegítési funkcióval a csokoládét közvetlenül a keverőtálban olvaszthatjuk meg, vagy bármilyen más alapanyagot is felmelegíthetünk.

Konyhai robotgép ETA Leonardo Plus 0070 90000 ...
Konyhai robotgép ETA Leonardo Plus 0070 90000 ...

Próbáld ki a remek ETA konyhai robotgép extra funkcióit

A strapabíró ETA Leonardo Plus 0070 90000 multifunkciós konyhai robotgép minden konyhába tökéletes megoldás. A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat. A robotgép elegáns megjelenését diszkrét fényjelzések hangsúlyozzák ki, ennek köszönhetően nagyon jól fog festeni a konyhában. A veszélyes helyzetektől véd a biztonsági biztosíték. A remek ETA Konyhai robotgép használatával gyorsabban és könnyebben végzünk a feladatokkal.

A konyhai robotgép intelligens funkciói lenyűgöznek használat közben

Ez a konyhai robotgép olyan intelligens funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy felesleges erőfeszítés nélkül élvezhessük a főzést. Ezután nem kell bonyolult recepteket olvasgatnunk és kutatnunk, mindent amire szükségünk van megtalálunk az automata programokban. A robotgép úgy állítja be a teljesítményt, keverési intervallumot és hőmérsékletet, hogy az ideális legyen a tökéletes végeredmény érdekében. Eme ETA robotgép a legjobb asszisztensként segít nekünk, és nagyszerűen alkalmazkodik hozzánk.

Konyhai robotgép ETA Leonardo Plus 0070 90000 ...
Konyhai robotgép ETA Leonardo Plus 0070 90000 ...

Eme ETA konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, szeletelő feltét, habverő kar, vágó kés szett és fedél és 3 szeletelő korong. Köszönhetően a bőséges tartozéknak ezen ETA Leonardo Plus 0070 90000 konyhai robotgép többféle eszköz munkáját végzi el, így lehetőségünk van helyet és pénzt megspórolni.

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretek:

53 × 38 × 27,2 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

7,1 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
3,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
600 W Kész!

Anyag

Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
27,2 cm Kész!
Szélesség
38 cm Kész!
Magasság
53 cm Kész!
Tömeg
7,1 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, USA Kész!

Jellemzők

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes ETA robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Leonardo Plus 0070 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Leonardo Plus 0070 90010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Leonardo Plus 0070 90010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ETA Leonardo Plus 0070 90000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA Leonardo Plus 0070 90000.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ