ETA Manoa 0501 90010

Termékkatalógus
ETA Manoa 0501 90010
Porzsákos porszívó - energiatakarékos eco motorral, 700 W teljesítmény, porzsák térfogata 3 l, kiváló minőségű és hatékony HEPA H 12-es szűrő, 11 m sugarú hatótávolság, elektronikus szívóerő szabályozás, tele porzsák kijelzés, aktív védelem a motor leégése ellen. Tartozékok: univerzális padló szívófej visszahúzható kefével, parketta szívófej, résszívófej, párna-szívófej, kefeszívófej, teleszkópos fém cső (90 cm), higiénikus szintetikus eta porzsák
Kód:  ETAMA509 Termékszám:  ETA050190010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Manoa 0501 90010

Egy tiszta padló látványa, piszok, morzsa és por nélkül mindenkit örömmel tölt el, csakúgy, mint a gyors, hatékony, energiatakarékos munkavégzés. Az új ETA Manoa porszívóval megszabadulhatsz minden szennyeződéstől. Erőteljes és gazdaságos ECO motorja a padló és a szőnyegek porszívózásakor sok költséget takarít meg. Az elektronikus vezérlésnek köszönhetően egyszerűen beállíthatod az ideális szívóerőt, és szükség esetén azonnal lecsökkentheted a cső markolatán található mechanikus vezérlővel. A készülék kis méretú és könnyű, kerekei pedig megkönnyítik mozgását, így az ETA porszívóval tökéletesen tisztává varázsolhatsz minden zugot az otthonodban. Ha elkészültél a takarítással, a porszívót két részre veheted szét, hogy könnyebb legyen kis helyen tárolni. 

Az ETA Manoa porszívó főbb jellemzői

  • Erős, de gazdaságos ECO motor
  • Szívóerő szabályozás
  • Számos tartozék, különböző szívófejek
  • Az ETA porszívó kis méretű és könnyű
  • A motor túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik
  • Jelzi, ha tele a porzsák
  • Leáll, ha hiányzik a porzsák

Okos és ügyes segítő a takarításban

Az ETA Manoa porszívó jelzi, ha ki kell ürítened a 3 literes porzsákot. És ha elfelejtenéd a kiürített zsákot a helyére tenni? A porszívó biztonsági okokból időben leáll. Még ha nagyon kell sietned a takarítással, akkor sem kell attól félned, hogy a motor leég. A motor túlmelegedés elleni védelme megakadályozza a motor károsodását. Nyugodtan teljes lendületet vehetsz! Az ETA porszívó 8 m hosszú tápkábellel rendelkezik, amely használat után feltekezredik, így nem kell a kábel elhelyezésével vesződnöd. Szobáról szobára magaddal kell vinned a porszívót? Biztosan örülni fogsz a praktikus integrált fogantyúnak!

Tartozékok minden szobában

Minden felülethez más típusú szívófej szükséges. Az ETA Manoa porszívóhoz nem csak egy univerzális padló- és szőnyeg szívófej tartozik, amely visszahúzható kefével rendelkezik. A tartozékok között találni fogsz egy parketta- és kemény padló szívófejet, egy puha párnaszívófejet az érzékenyebb textíliák szennyeződéseinek eltávolítására, egy résszívófejet a legkisebb zugok megtisztítására, valamint egy finom kefeszívófejet, amellyel a finom port távolíthatod el a törékeny tárgyakról. Mindezt teleszkópos fémcsőre csatlakoztathatod, amelyet a testmagasságodnak megfelelően állíthatsz be. A kiváló minőségű szűrést a HEPA H 12-es szűrő biztosítja, a motor ki- és bemeneti mikroszűrőivel együtt.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
43,5 cm Kész!
Magasság
24,5 cm Kész!
Mélység
30,5 cm Kész!
Tömeg
6,85 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Manoa 0501 90010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Manoa 0501 90010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Manoa 0501 90010.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ