Akvizice ApF HU Shop roku

ETA Mio II. Animal 0502 90010

Termékkatalógus
ETA Mio II. Animal 0502 90010
4,7 24 értékelés
Porzsákos porszívó - 700 W teljesítmény, minden padlótípushoz, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz, 71 dB zajszint, hepa szűrő, 4 l-es porzsák, fém porszívócső, 10 m hosszú kábel, 13 m-es hatósugár, méretei (H×Sz×Mé): 25,5 × 43,5 × 32,5 cm, fekete kivitel
Kód:  ETAVS0502 Termékszám:  ETA050290010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Mio II. Animal 0502 90010

Az elegáns, fekete-ezüst színű ETA Mio II. Animal 0502 90010 egy erőteljes porzsákos porszívó, amely a 4 AAAA* kategóriába tartozik. A szőnyegek és a kemény padlók porszívózásában kiváló teljesítménnyel büszkélkedik, továbbá a zaj- és szűrési szint szempontjából is kimagasló készülék. A porszívó gazdaságos, alacsony energiateljesítményű ECO motorral rendelkezik, így nemcsak  energiát, de pénzt is megtakaríthatsz segítségével. A rendkívül hatékony porszívózás ellenére ez egy szuper csendes eszköz, amely megnövelt kényelmet nyújt használat közben. A hatékony HEPA szűrőnek köszönhetően, amely szagokat is képes megkötni, ideális választás allergiások és háziállat tartók számára. Garantáljuk, hogy értékelni fogod az állati szőr gyűjtésére szolgáló speciális fúvókát is.

Az ETA Mio II. Animal 0502 90010 porzsákos porszívó legfőbb jellemzői

  • Erőteljes porzsákos porszívó, A energiaosztály, modern és elegáns kivitelezés
  • Csendes működésének és nagyszerű porszívózási hatékonyságot nyújtó gazdaságos ECO motorjának köszönhetően kiváló termék
  • Elektronikus szabályozás az optimális szívóteljesítmény beállításához
  • Világító panel, amely jelzi a szívóteljesítmény beállítását és a porszívó állapotát
  • Az ETA Mio porszívó a kiváló minőségű szűrésnek köszönhetően allergiások számára is ideális
  • Minőségi szűrést biztosít a HEPA szűrőnek köszönhetően. A szagok begyűjtésére szolgáló speciális réteg aktív szenet tartalmaz
  • 2 mikrofilter - védi a motor be- és kimenetet
  • Porzsák (ETA AntiBacterial) olyan réteggel, amely kiküszöböli a baktériumok szaporodását
  • ETA antibakteriális porzsák, amely higiénikus zárral rendelkezik a felporszívózott szennyeződések szivárgása ellen
  • ETA AntiBacteria porzsák maximális szívási teljesítménnyel (akár 50% -kal hosszabb élettartam a hagyományos porzsákokhoz képest)
  • Jelzés a porzsák telítettségére vonatkozólag, speciális szívófej az állati szőr begyűjtésére
  • 360° -ban forgó első kerék az ETA porszívó könnyű mozgatásához
  • Védelem a motor túlmelegedése ellen, biztosíték a hiányzó porzsák ellen
  • Puha kerekek a kemény padlók védelmének érdekében, 2 praktikus fogantyú

ETA Mio II. Animal porzsákos porszívó - gazdagon felszerelt sokoldalú segítőtárs

Az ETA Mio II. Animal 0502 90010 porszívó gazdag kiegészítő választéka lehetővé teszi a tökéletes takarítást, ugyanakkor meg is könnyíti az egész háztartás tisztítását. Az eszköz alapja egy teleszkópos fémcső, amely lehetővé teszi hosszának megfelelő mérethez történő beállítását, valamint egy univerzális padlótisztító szívófej is rendelkezésedre áll, amely - ahogy neve is tükrözi, bármely padló anyag takarításához alkalmas. A parketta szívófejnek köszönhetően bármely típusú kemény padlót képes kezelni. Könnyűszerrel tisztítja a parkettákat, a laminált padlót, a csempéket és a linóleumot. Turbókeféjének segítségével hatékonyan elszívja a port, és eltávolítja a hajszálakat illetve az állati szőrt bármely szőnyegről. A résszívó fej és annak hosszú változata segít a keskeny és nehezen elérhető helyek tisztításában a bútorok alatt illetve mögött. Az ETA Mio II porszívó finom sörtékkel rendelkező kefével is rendelkezik, amely ideális a por gyengéd elszívására olyan helyekről, amelyek egyébként megsérülhetnek. A párna szívófejet kárpitok, párnák és más puha textilfelület porszívózására használhatod. A hab a tortán pedig egy speciális szívófej, amely háziállataid állati szőrének elszívására szolgál. Ez az igazi gyöngyszem az ETA Mio II. Animal porszívó széles választékában.

Az ETA Mio II. Animal ideális választás allergiás betegek számára

Az erőteljes ETA Mio II. Animal porszívó tartozékai közé antibakteriális porzsák is tartozik. Ez a porzsák speciális antibakteriális réteggel van felszerelve, amely kiküszöböli a baktériumok szaporodását és megakadályozza azok terjedését. Az ETA antibakteriális porzsák aktív szenet is tartalmaz, hogy hatékonyan semlegesítse a kellemetlen szagokat. A porzsák kiválóan szűri ki a legkisebb porrészecskéket, beleértve a pollenket és atkákat is. Ellenáll a kemény vagy éles tárgyak okozta szakadásnak, és a felszívott nedvességnek is. A hagyományos porzsákokhoz képest akár 50% -kal hosszabb élettartammal büszkélkedik, ezáltal maximalizálja a porszívó szívási teljesítményének idejét. Könnyen és higiénikusan kezelhető. Praktikus lezárás jellemzi, amely megakadályozza a porszívózott szennyeződések szivárgását és megkönnyíti a zsák kezelését csere esetén. Az ETA Mio II. Animal porszívó két mikrofilterrel és egy minőségi HEPA szűrővel (12-es számú) rendelkezik, amely szintén tartalmaz egy speciális aktív szenes réteget. Ennek köszönhetően nemcsak a por-és a szennyeződések legkisebb mikrorészecskéit szívja fel, de a különféle szagokat is. Ezen felül a modern porszívó figyelmeztet, ha a porzsák hiányzik vagy már megtelt, és készen áll a cserére.

Az ETA Mio II. Animal porszívóval könnyű a munka

Az ETA Mio II. Animal 0502 90010 porszívó teleszkópos fémcsővel rendelkezik, amelynek köszönhetően nem kell folyamatosan hajolgatnod, és magasságát pontosan igényeidnek megfelelően állíthatod be. A porszívó szívóteljesítményét a fogantyún található egyszerű mechanikus vezérléssel szabályozhatod. Az aktuális beállítást a világító panelen találod meg. A 360° -ban elforgatható első kerék, a két praktikus porszívó fogantyú és a kis tömeg megkönnyíti a porszívó kezelését. A porszívó hátsó görgői puhítottak, így nem károsítják a padlót. A hosszú tápkábelnek köszönhetően működési területe valóban nagy lesz. Tisztítás után a porszívót függőleges és vízszintes helyzetben is tárolhatod, és praktikus méreteinek köszönhetően még kis helyen is elfér.

Méretei (ma x szé x mé):
25,50 × 43,50 × 31,50 cm

A kábel hossza:
10 m

Tömege:
7,6 kg

Kiegészítők (a csomag részét képezik):
Univerzális padlótisztító szívófej kitolható kefével
Parketta szívófej (lószőr szálak)
Szívófej állati szőr gyűjtéséhez
Párna szívófej puha textilfelületekhez
Résszívófej szűk és nehezen elérhető helyeken történő porszívózáshoz
Hosszú résszívófej
Finom sörtékkel ellátott kefe
Fém teleszkópos cső (93 cm)
Szintetikus ETA Antibacterial porzsák

4 AAAA minősítés

A 4 AAAA jelöléssel ellátott ETA porszívókat négy területen vetik alá különböző stressz teszteknek. A porszívó teljesítményét szőnyegek és kemény padlók porszívózása során tesztelik, valamint mérik a zaj- és a szűrés szintjét is. Az értékelés azt mutatja, hogy a porszívó mind a négy kategóriában kitűnően teljesített, ennek köszönhetően 4 AAAA jelöléssel rendelkezik.


Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!
Hatósugár
13 m Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!
Hatósugár
13 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Padló, Párnás - puha textíliákhoz, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
71 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
43,5 cm Kész!
Magasság
25,5 cm Kész!
Mélység
32,5 cm Kész!
Tömeg
8,22 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hol lehet alkatrészt vásárolni a 0502 mio porszivo hoz f8 as alkatrész. Köszönettel a horvath

Kérdések és válaszok: ETA Mio II. Animal 0502 90010
Kiegészítők: ETA Mio II. Animal 0502 90010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Mio II Animal 0502 90010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Mio II. Animal 0502 90010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ETA Mio II. Animal 0502 90010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA Mio II. Animal 0502 90010.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ