A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

ETA Sabine II 1478 90020

Termékkatalógus
ETA Sabine II 1478 90020
4,6 41 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 800 W teljesítmény, 78 dB zajszint, 26,1 kWh/év éves energiafogyasztás, microszűrő és hepa szűrő, 6 m hosszú kábel, 9 m-es hatósugár, szennyeződésekhez és padlóhoz, finom sörtéjű kefe, parketta szívófej, padlószívófej, szívófej párnához - puha textíliákhoz és résszívó, fém gégecső, 38 cm széles, 25 cm magas, 28,5 cm mély, színe: lila
Kód:  ETASA112 Termékszám:  ETA147890020 Gyártó honlapja:

ETA Sabine II 1478 90020

A(z) ETA Sabine II 1478 90020 porzsák nélküli porszívó használható akármilyen padló tisztításához. A szívóteljesítmény erejét kimagaslóan befolyásolja a motor 800 W-os teljesítménye. Porzsák nélküli porszívó kiválasztásánál ajánlott figyelembe venni a porszívózni kívánt felületet – ez a típus lenyűgöző effektivitásával jeleskedik a csempék tisztításánál, sőt kielégítő szívóteljesítményével a szőnyegből történő durva és finom szennyeződések eltávolításánál is. A pormentes levegőt a(z) microszűrő és hepa szűrő szavatolja. A felszívott szennyeződést kivehető tartályba gyűjti, amelyet porszívózás után egyszerűen kiüríthetsz a szemetesbe és visszahelyezhetsz a porszívóba.

A(z) ETA Sabine II 1478 90020 porzsák nélküli porszívó legfőbb tulajdonságai

  • Döbbenetes hatékonyság keményebb felületek tisztításánál
  • Kielégítő hatékonyság a szőnyegből történő durva és finom szennyeződések eltávolításánál
  • Hatótáv: 9 m
  • A csomagban ezeket a kiegészítőket találod: finom sörtéjű kefe, parketta szívófej, padlószívófej, szívófej párnához - puha textíliákhoz és résszívó
  • A(z) ETA Sabine II 1478 90020 porszívó bemeneti teljesítménye: 800 W

A(z) ETA Sabine II 1478 90020 porzsák nélküli porszívóhoz mellékelt kiegészítők

A(z) ETA Sabine II 1478 90020 tisztítási hatékonyságát a tartozékok is tovább fokozzák. Az egyik ilyen az ún. réstisztító, amelynek hála a porzsák nélküli porszívó könnyedén megtisztítja a szűk helyeket. A kemény felületek tisztán tartásához parketta tisztító fej szintén rendelkezésedre áll. A(z) 9 m-es hatótávval bíró ETA porzsák nélküli porszívó kitűnően alkalmas méretesebb szobákba.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Hatósugár
9 m Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Hatósugár
9 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Padló, Párnás - puha textíliákhoz, Résszívó Kész!
Kefék
Finom sörtés Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
800 W Kész!

Zaj

Zajszint
78 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
38 cm Kész!
Magasság
25 cm Kész!
Mélység
28,5 cm Kész!
Tömeg
6,25 kg Kész!

Szín

Szín
Fialová, šedá Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Sabine II 1478 90020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Sabine II 1478 90020. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Sabine II 1478 90020.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ