Shop roku Shop roku

ETA Tiara 1289 90000

Termékkatalógus
ETA Tiara 1289 90000
4,7 3 értékelés
Vasaló - gőzölős vasaló, eloxium vasaló felület, gőzkibocsátás 40 g/perc, 2 400W-os teljesítmény, gőzlövés 130 g/perc, 450 ml-es víztartály, 2,2 m-es kábel, csepegést megakadályozó rendszer/függőleges gőzölés/öntisztítás/vízkőmentesítés/vízspriccelő funkció, kék szín
Kód:  EAD2125e Élettartam: 12 hónap Termékszám:  ETA128990000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Tiara 1289 90000

A  cseh ETA gőzölős vasalóval a házimunka nemcsak kellemes, de szórakoztató is lesz. A speciális alumínium talp villámgyors hőátadással, a hő optimális eloszlatásával, kiváló tapadással és nagyfokú karcállósággal rendelkezik. Sőt, kialakításának köszönhetően, a gombok körül is egyszerű vasalást tesz lehetővé. A folyamatos hőmérséklet-szabályozásnak és az opcionális gőz intenzitás megválasztásának köszönhetően különböző típusú textíliák vasalására alkalmas. A vasaló percenként 40 g gőzt fejleszt, a gőzölés folyamán akár 130 g/perc gőz is keletkezhet. A gőzölő funkció teljesen kikapcsolható, így a vasaló száraz vasaláshoz is használható.

Főbb jellemzők

  • Minőségi anyag
  • Vízkőmentesítő és öntisztító funkció
  • Hosszú kábel
  • Eloxium alumínium vasalótalp
  • Modern és elegáns design

Praktikus funkciók

A vasaló számos hasznos funkcióval rendelkezik. A kívánt hőmérséklet elérését fénnyel jelzi, a gőzölés pedig teljes egészében kikapcsolható, de további funkciókkal is biztosítja a hosszú élettartamot. Ide tartozik a vízkőlerakódást gátoló rendszer, amely megakadályozza a vízkövesedést, és lehetővé teszi a vasaló feltöltését egyszerű csapvízzel, valamint az öntisztító funkció, így a vasaló belsejének a tisztítása is rendkívül egyszerű. További hasznos funkciója a Vertical Steam, azaz függőleges gőzölés a vasalandó felülettel történő érintkezés nélkül. A vasaló könnyű és kényelmesen kezelhető, erről a 2,5 m hosszú forgatható kábel is gondoskodik.

A minőség megéri!

Az ETA biztos a termékeiben, ezért ad három évre kiterjesztett garanciát a vasalófelületre! A garancia érvényesítéséhez csak regisztrálj az Eta-n.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés, Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés, Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
40 g/perc Kész!
Gőzlövet
130 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Alumínium Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Tiara 1289 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Tiara 1289 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Tiara 1289 90000.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ