Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

ExoMount Ultra

Termékkatalógus
ExoMount Ultra
5 3 értékelés
Telefontartó - 3,5" - 6,2” méretű okostelefonokhoz, 360 ° -os forgatás, univerzális
Kód:  EAIE002k2 Termékszám:  EG-EM-ULT

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ExoMount Ultra

Az ExoMount Ultra egy praktikus mobiltelefon tartó az autódba, amely rögtön két helyet is kínál, ahol a telefonodat rögzítheted - a szélvédőre vagy a műszerfalra. A tartó kompatibilis az összes mobiltelefonnal, amelynek átlója 3,5-6,2 hüvelyk. Minden járműbe telepíthető, és a telepítéséhez nem lesz szükséged semmilyen szerszámra vagy eszközre. A telefonodat igény szerint forgathatod 360 fokban - így az eszközödet könnyedén vertikális vagy horizontális pozícióba állíthatod, az alapján, amire épp szükséged van. Az ExoMount Ultra rendkívül erős rögzítéssel rendelkezik, és ennek köszönhetően a tartó mindig a helyén marad. Ha egy idő után mégis elveszítené az erős rögzítőképességét, akkor elég leöblíteni vízzel, és újra úgy fog működni, mint régen. 

Az ExoMount Ultra autós tartó főbb jellemzői

  • Telefonoknak 3,5-6.2" méretű kijelzővel
  • 360° -os elforgatás
  • Egyszerű telepítés
  • Nagyon erős rögzítés

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ExoMount Ultra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ExoMount Ultra. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ExoMount Ultra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ExoMount Ultra. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ExoMount Ultra.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ