Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Termékkatalógus
EZVIZ BC1-B2 (1+2)
1,0 1 értékelés
IP kamera - kültéri, 1920 × 1080 felbontás, 108°-os látószög, éjjellátó 10 m maximális hatótávval, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 256 GB),, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi 2,4 GHz, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatása, magyar és angol nyelvű alkalmazás, pir szenzor
Kód:  Ezvz21a008 Termékszám:  CS-BC1-B2 Gyártó honlapja:

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Az EZVIZ BC1-B2 (1 + 2) kültéri kamera nyugalmat biztosít

Az EZVIZ BC1-B2 (1+2) vezeték nélküli IP-kamera és a bázis kombinációja ideális biztonsági rendszert biztosít, amely egyetlen töltéssel akár egy évig is képes felügyelni otthonodat. Az EZVIZ BC1 IP-kamera számos olyan technológiával rendelkezik, amelyek az első számú választássá teszik. Ilyen például a színes éjjellátó, a kétirányú kommunikáció vagy a biztonságos adatátvitel. A csomag két kültéri IP-kamerát és egy bázist tartalmaz.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Az EZVIZ BC1-B2 (1 + 2) főbb jellemzői

  • A kamerák Full HD felbontásban rögzítenek
  • A felvételek legfeljebb 256 GB-os microSD memóriakártyára rögzíthetők, vagy a felhőben tárolhatók
  • Az 12900 mAh kapacitású akkumulátor akár 1 éves működést biztosít
  • Az EZVIZ BC1 színes éjszakai látással rendelkezik
  • A kamerák könnyen telepíthetők, és nincs szükség kábelezésre
  • Az EZVIZ BC1 az IP66 specifikációnak megfelelő ellenállással rendelkezik, és így ellenáll a különféle időjárási viszonyoknak, valamint az alacsony és a magas hőmérsékletnek
  • Támogatja a 2,4 GHz-es WiFi-t
  • H.265 videó tömörítés
  • Használhatod a pontos PIR érzékelőt, a beállítható hangüzeneteket vagy a kétirányú kommunikációt


Az EZVIZ BC1-B2 (1 + 2) kamera akár egy év üzemidejű akkumulátorral büszkélkedik

Az EZVIZ BC1-B2 (1 + 2) kamerát egy 12900 mAh kapacitású újratölthető akkumulátor látja el, amely akár egy évig is üzemben tartja a kamerát.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Az EZVIZ BC1 IP kamera kiváló éjszakai látást kínál

Az EZVIZ BC1 rendelkezik infravörös LED lámpával, amelynek köszönhetően az IP-kamera képes úgy beállítani az infravörös LED intenzitását, hogy a képben lévő tárgyak ne legyenek túlexponáltak, és a részleteket meg lehessen különböztetni.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Az EZVIZ BC1 pontosabb mozgásérzékelővel rendelkezik

A beépített mélytanulási modellnek köszönhetően az EZVIZ BC1 kamera valós időben képes érzékelni az emberek kontúrjának mozgását. Pontosan olyan értesítéseket fogsz kapni, amilyet mindig is akartál. Amikor senki sem figyel, az EZVIZ BC1 kamera átveszi helyetted az irányítást. Sokkal kevesebb nem kívánt riasztást fogsz tapasztalni.

Saját magad és tulajdonod aktív védelme

Az EZVIZ BC1 kamerák segítségével beállíthatsz egy meghatározott időpontot, amikor aktiválódik a rábízott területen tartózkodó személyek mozgásának észlelése. Ha a kamera furcsa tárgyakat észlel, hangos sziréna szólal meg, és két reflektor világít, hogy a betolakodóval tudassa, hogy észlelték, és elriassza a további tevékenységtől. A másodperc töredékén belül értesítést fogsz kapni.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Hangjelzések

Az EZVIZ BC1 kamera lehetővé teszi, hogy rögzítsd hangodat, hogy személyre szabottan üdvözölhesd vagy elutasíthasd a hívatlan vendégeket. Ha például valaki tiltott területen parkol a járművével, a kamera egy előre rögzített üzenetet játszik le, és arra utasítja a sofőrt, hogy máshol parkoljon. Az EZVIZ BC1 három 10 másodperces üzenetet tud rögzíteni és tárolni a memóriában.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Az EZVIZ BC1 kétirányú kommunikációt tesz lehetővé

Beszélj szeretteiddel, vedd fel a kapcsolatot a postással, vagy riaszd el a nem kívánt látogatókat a kétirányú hangkommunikációs funkción keresztül, amely az EZVIZ BC1 másik eleme. Csak annyit kell tenned, hogy használod az EZVIZ alkalmazást.

Az EZVIZ BC1 IP kamerát könnyű telepíteni

A nagy kapacitású akkumulátornak, a Wi-Fi csatlakozásnak és a mágneses talpnak köszönhetően az EZVIZ BC1 kamera felszerelése gyors és egyszerű. Még egy laikus is tudja, hogyan kell használni, és nincs szüksége szakmai segítségre. Élvezd az EZVIZ BC1 kamera kényelmes csatlakoztatását bosszantó kábelezés nélkül. Az IP-kamera könnyen felszerelhető bármilyen fémfelületre.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Az EZVIZ BC1 kamerát úgy tervezték, hogy kibírjon mindenféle időjárást

Az EZVIZ BC1 IP kamera IP66 fokú védelemmel van ellátva, ami azt jelenti, hogy nemcsak a pornak és víznek áll ellen, hanem extrém körülmények között, alacsony és magas hőmérsékleten is problémamentesen működik.

Az EZVIZ BC1 fejlett videotömörítést használ

Az EZVIZ BC1 IP-kamera fejlett H.265 videótömörítést használ. Ennek eredményeképpen jobb felvételi minőség érhető el a sávszélesség felével. Így a felvétel a memóriaterület felét foglalja el (a korábbi H.264 videotömörítési szabványhoz képest).

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Az EZVIZ védi az adataidat és a magánéletedet

Az EZVIZ számára kiemelt fontosságú az adataid és a rögzített adatok védelme. Ezért az EZVIZ BC1-B2 (1+2) és az EZVIZ Cloud között továbbított összes adat titkosítva van. Így csak nálad lesz meg minden, amire szükséged van a felvételek megtekintéséhez.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)
EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Az EZVIZ BC1 rugalmas tárolási lehetőségeket kínál

Az összes rögzített adat legfeljebb 256B microSD memóriakártyán tárolható. A felvételek opcionálisan az EZVIZ CloudPlay-en is tárolhatók.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Az EZVIZ IP-kamerákkal a biztonság a kezed ügyében lesz

Az EZVIZ APP mobilalkalmazással (Android, iOS) távolról megtekintheted és rendszerezheted az EZVIZ BC1-B2 (1+2) kamerarendszer felvételeit, biztonsági riasztásokat kaphatsz, vagy valós idejű kétirányú kommunikációt folytathatsz.


Paraméterek

Szélesség
104,76 mm Kész!
Magasság
62,8 mm Kész!
Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Méret

Szélesség
104,76 mm Kész!
Magasság
62,8 mm Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Jack Kész!

Tulajdonságok

Használat
Kültéri Kész!
Audio
Beépített mikrofon, Beépített hangszóró Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
10 m Kész!
Betekintési szög
108 ° Kész!
Videó kompresszió
H.265 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Méretek

Szélesség
104,76 mm Kész!
Magasság
62,8 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EZVIZ BC1-B2 (1+2) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EZVIZ BC1-B2 (1+2). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EZVIZ BC1-B2 (1+2). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EZVIZ BC1-B2 (1+2).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ