30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Fa vágódeszkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alak
Téglalap
(73)
Kör
(7)
Atipikus
(8)
Tulajdonságok
Folyadékelvezető barázda
(42)
Csúszásgátló kezelés
(5)
Fogantyúk hordozáshoz
(2)
Akasztólyuk
(4)
Hossz
11,8 cm
60 cm
-
Szélesség
6,5 cm
53 cm
-
Magasság
0,1 cm
30 cm
-
Átmérő
21,5 cm
42 cm
-
Szín
Bézs
(13)
Fa
(31)
Barna
(52)
Szűrés

A fa vágódeszkák nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítői is minden konyhának. A zöldségek vágásától a hús feldarabolásáig sokféle étel elkészítését megkönnyítik. A természetes anyagnak köszönhetően ezek az eszközök kíméletesek a késekhez és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. Olvass tovább, és tudj meg többet a fa vágódeszka ápolásáról, hogy sokáig használhasd.

Tovább

Válassz fa vágódeszka típust – hagyományos anyag számos előnnyel

A fa vágódeszkák nemcsak funkcionalitásuk, hanem a főzés esztétikáját gazdagító kialakításuk miatt is kedvelt választás. Ez a hagyományos anyag népszerű a tartóssága és a baktériumokkal szembeni természetes ellenálló képessége miatt. Minden vágódeszka fa típusa egyedi mintázattal rendelkezik, így dekoratív elemként is szolgál.

  • Természetes antibakteriális tulajdonságok: a fa természetes módon ellenáll a baktériumoknak, így a fa vágódeszkák higiénikusabb választásnak bizonyulnak.
  • Késekkel szembeni kíméletesség: az olyan keményebb anyagokkal ellentétben, mint az üveg vagy a kő, a fa kíméletesebb a késpengékhez, meghosszabbítva azok élettartamát.
  • Rugalmasság és hosszú élettartam: megfelelő karbantartás mellett a fa vágódeszkák sok éven át használhatók anélkül, hogy minőségük vagy megjelenésük romlana.
  • Esztétikus megjelenés: a fa vágódeszka meleg és természetes megjelenést kölcsönöz a konyhának, és könnyen kombinálható a különböző belsőépítészeti stílusokkal.
  • A felület megújításának lehetősége: a fa vágódeszka felülete csiszolással javítható, ami megszünteti a karcolásokat és meghosszabbítja az élettartamukat.

i

Fa vágódeszka tálaláshoz

A fa vágódeszkák nemcsak az ételkészítés praktikus segítői, hanem olyan dizájnelemek is, amelyek minden konyhát feldobnak. Természetes megjelenésüknek és a fából áradó melegségnek köszönhetően gyakran használják őket az ételek esztétikus bemutatására vagy eredeti tálalóként. A fa vágódeszkák multifunkcionalitása így stílusosabbá teszi a konyhát, és lehetővé teszi az ételek kreatív bemutatását különböző alkalmakkor.

Milyen típusú fa vágódeszkák kaphatók?

A fa vágódeszka formája jelentősen befolyásolhatja gyakorlati felhasználását és esztétikai vonzerejét. Minden forma sajátos előnyökkel jár, de gyakran egyéni igények és preferenciák alapján választják ki. Melyik típust válaszd?

  • A négyzet alakú fa vágódeszka kiegyensúlyozottságának és kompakt méretének köszönhetően gyakran használt változat sajtok tálalásához vagy edények alátéteként.
  • A téglalap alakú vágódeszka fa változatban nagyobb munkaterületet kínál, így ideális választás zöldség vagy hús szeleteléséhez.
  • A kör alakú fa vágódeszka alkalmasak például sütemények vagy pizza tálalására, és esztétikai dimenziót kölcsönöznek a konyhának.
  • A szokatlan formájú fa vágódeszkák, mint például szív vagy más szabálytalan formák eredeti dekorációs elemként vagy egyedi tálalóként szolgálhatnak.

A fából készült vágódeszkák egy kis természetességet és melegséget hoznak a konyhába. A fa árnyalatainak változatossága, az egyedi minták és a faminták minden egyes vágódeszkát eredeti és egyedi kiegészítővé tesznek, amely éppoly funkcionális, mint amilyen dekoratív.

A fa vágódeszkák funkciói

A fa vágódeszkák számos hasznos funkciót kínálnak, amelyek növelik a konyhában való gyakorlati felhasználásukat, miközben a designt is kiegészítik. Ezek a kiegészítő funkciók nemcsak a fa vágódeszka modelleket teszik minden konyha nélkülözhetetlen eszközévé, hanem a design szerelmeseinek keresett kiegészítőjévé is.

  • A folyadékelvezető vájat a vágódeszka szélén ideális a lédús gyümölcsök, zöldségek vagy húsok szeleteléséhez. Felfogja a felesleges levet, és megakadályozza, hogy az a munkafelületre folyjon, így tisztább marad a konyha és könnyebbé válik a munka.
  • A fogantyú a vágódeszka oldalain található, így könnyen kezelhető és könnyen mozgatható a konyha különböző részei között. Ez lehetővé teszi a fa vágódeszka és az elkészített ételek biztonságos és kényelmes mozgatását. Ezt a praktikus funkciót mindenki értékelni fogja, aki kényelmet és hatékonyságot keres a főzés során.
  • A lyuk a vágódeszkán megkönnyíti a felakasztást, így helyet takaríthatsz meg a munkafelületen, így a fa vágódeszka könnyen elérhető közelségben marad. A felakasztható változat mosogatás után jobban megszárad, és dekoratív elemként is szolgálhat a konyhában.
  • A forgó rendszer lehetővé teszi a fa vágódeszka könnyű forgatását, ami ideális sajt, diófélék vagy más finomságok tálalásakor. Ez a funkció leegyszerűsíti az ételek megosztását a vendégek között, és eleganciát kölcsönöz az étkezésnek. A forgatható vágódeszka stílusos tálcaként is használható.
  • A fiók kések vagy más konyhai eszközök tárolására szolgál - egyes fa vágódeszkák felszerelhetők ilyenekkel. Ez praktikus tárolási megoldást kínál közvetlenül a vágódeszkán, így a fontos eszközök kéznél vannak, miközben helyet takarít meg a konyhában.

Nagy és kicsi fa vágódeszka

A fa vágódeszka méretei fontos a kiválasztás során, mivel mind a gyakorlati használatot, mind a tárolást befolyásolják. A fa vágódeszkák hossza 11,8 és 64 cm között mozog, így számos célra megtalálhatod az ideális méretet, a kisebb feladatoktól kezdve, mint például a gyümölcsök vágása, egészen a nagyobb ételek elkészítéséig vagy tálalásáig. A vastagság (0,1 és 30 cm között) befolyásolhatja a stabilitást és a kényelmet munka közben. A megfelelő méretek kiválasztása kulcsfontosságú a hatékony és kellemes konyhai munkavégzéshez.

i

A kerek fa vágódeszka méretét az átmérő határozza meg, amely 20 és 42 cm közötti, így ideális a tálaláshoz.

A fa vágódeszka tisztítása

A fa vágódeszka karbantartása elengedhetetlen a hosszú távú tartósság és az esztétikus megjelenés szempontjából. Minden használat után fontos, hogy a vágódeszkát meleg vízzel és enyhe tisztítószerrel alaposan megtisztítsd, majd jól megszárítsd. A fa vágódeszka felületének sima, víz- és foltálló tulajdonságait a rendszeres ásványi olajjal vagy speciális viasszal történő kezelés segít megőrizni.

Kerüld a fa vágódeszka hosszú időre történő vízbe merítését vagy mosogatógépben való mosását, mivel a víz repedéseket vagy deformációt okozhat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vágódeszka - anyaga fa, 0,5 × 29,5 × 41,5 cm (M×Sz×H)
2 990 Ft

2.
ORION Bambusz vágódeszka 46x30x5 cm Szállításra kész > 5 db
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 5 × 30 × 46 cm (M×Sz×H)
9 890 Ft

3.
Vágódeszka - anyaga fa, 1 × 15 × 40 cm (M×Sz×H)
4 390 Ft

Még több
88 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8
Orion Wood pizza/kenyérdeszka 41,5 x 29,5 x 0,5 cm
Vágódeszka - anyaga fa, 0,5 × 29,5 × 41,5 cm (M×Sz×H)
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKD644
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
BANQUET Brillante A03923 Gyúródeszka
Gyúródeszka - bükkfából készült, téglalap alakú, méretei 1,6 × 60 × 40 cm (h×sz×b×sz)
9 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: VEPPP007
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 20×
ORION Bambusz vágódeszka 46x30x5 cm
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 5 × 30 × 46 cm (M×Sz×H)
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKD247
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
Continenta vágódeszka fiókos 39x27x6cm
Vágódeszka - anyaga fa, csúszásgátló kezelés, bézs és barna kivitel, 6 × 27 × 39 cm (M×Sz×H)
21 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CONKD002
4,1 35×
Siguro Woody Vágódeszka, 1,9 x 30 x 45 cm, fa
Vágódeszka - anyaga: minősített bükkfa, egészségre ártalmatlan, természetes olajjal kezelve, hosszú élettartam, Csehországban készült, méretek: 1,9 × 30 × 45 cm, tömeg: 1680 g
Szuper ár
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_BC_C145H
4,7 22×
Kesper Vágódeszka akácfából 40 x 26 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,5 × 26 × 40 cm (M×Sz×H)
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESBD012
4,4 13×
Siguro Woody Vágódeszka barázdával és fogantyúval, 1,9 x 25 x 35 cm, fa
Vágódeszka - anyaga: minősített bükkfa, egészségre ártalmatlan, természetes olajjal kezelve, hosszú élettartam, barázda a szeletelt ételekből származó folyadék felfogásához, praktikus fogantyú, Csehországban készült, méretek: 1,9 × 25 × 35 cm, tömeg: 1000 g
Szuper ár
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_BC_C235H
4,5 40×
LAMART LT2061 Bamboo késélezővel
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,2 × 22 × 32 cm (M×Sz×H)
3 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMPS02
3,0
Küchenprofi SMOKY fa vágódeszka, L, 2 db, 40 x 15 x 1 cm
Vágódeszka - anyaga fa, 1 × 15 × 40 cm (M×Sz×H)
4 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KUCPR706
4,4 13×
Siguro Woody vágódeszka horonnyal és markolattal, 1,9 x 20 x 30 cm, fa
Vágódeszka - anyaga minősített bükkfa, egészségre ártalmatlan, természetes olajjal kezelt, hosszú élettartam, horony a szeletelt ételekből származó nedvesség felfogásához, praktikus fogantyú, Csehországban gyártott, mérete 1,9 × 20 × 30 cm, tömege 680 g
Szuper ár
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_BC_C230H
4,4 13×
Siguro Woody Vágódeszka barázdával és fogantyúval, 1,9 x 30 x 45 cm, fa
Vágódeszka - anyaga: minősített bükkfa, egészségre ártalmatlan, természetes olajjal kezelve, hosszú élettartam, barázda a szeletelt ételekből származó folyadék felfogásához, praktikus fogantyú, Csehországban készült, méretek: 1,9 × 30 × 45 cm, tömeg: 1780 g
Szuper ár
8 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_BC_C245H
4,9
Kesper Bambusz vágódeszka 40 x 30 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,6 × 30 × 40 cm (M×Sz×H)
6 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESBD086
5,0 12×
BANQUET Fa vágódeszka BRILLANTE Bambusz 35 x 25 x 3 cm, mozaik
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, bézs és barna kivitel, 3 × 25 × 35 cm (M×Sz×H)
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANQP604
5,0 18×
LAMART LT2059 30 × 20 x 9cm bambusz vágódeszka és kés
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 0,9 × 20 × 30 cm (M×Sz×H)
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMPS03
5,0
Kesper Vágódeszka gasztro edénnyel, bambusz, 37,5×27,5×9,5 cm
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 9,5 × 27,5 × 37,5 cm (M×Sz×H)
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KESKD544
4,8
ORION Vágódeszka, nyél, fa 43x19 cm
Vágódeszka - anyaga fa, fogantyúk hordozáshoz és akasztólyuk, bézs kivitel, 1,5 × 19 × 43 cm (M×Sz×H)
2 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKD228
4,8 13×
Tescoma AZZA 40 × 26 x 4 cm 379890.00
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda és csúszásgátló kezelés, barna kivitel, 4 × 26 × 40 cm (M×Sz×H)
10 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS100h
4,5
ORION Gumifa vágódeszka 35 x 25 x 3,3 cm
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 3,3 × 25 × 35 cm (M×Sz×H)
8 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKD234
4,9 15×
Kela KATANA bambuszfa vágódeszka 23 × 15 × 1 cm
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 1,2 × 15 × 23 cm (M×Sz×H)
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KELPR116
5,0
Kesper Vágódeszka vájattal, bambusz, 58,5×38,5 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,5 × 38,5 × 58,5 cm (M×Sz×H)
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESKD274
4,8
ORION Vágódeszka fogantyú fa 32x13,5 cm
Vágódeszka - anyaga fa, fogantyúk hordozáshoz és akasztólyuk, bézs kivitel, 1,5 × 13,5 × 32 cm (M×Sz×H)
1 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKD198
4,2
Kesper Bambusz vágódeszka 33 x 23 cm
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 1,6 × 23 × 33 cm (M×Sz×H)
4 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESBD084
4,4
Kesper Bambusz vágódeszka 40x30 cm
Vágódeszka - anyaga fa, barna kivitel, 1,6 × 30 × 40 cm (M×Sz×H)
6 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESPK113
4,4
BANQUET vágódeszka Brillante A00667
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, bézs kivitel, 1,5 × 23 × 31 cm (M×Sz×H)
3 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VEPPP005

Fa vágódeszkák

A Fa vágódeszkák kategóriában összesen 88 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fa vágódeszkák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fa vágódeszkák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fa vágódeszkák vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ