Slevy s AP+ Shop roku

Fali fűtőtestek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(94)
Fűtőventilátor
(3)
Konvektor
(12)
Infravörös
(26)
Alkalmas
Lakásba
(89)
Házba
(89)
Nyaralóba
(71)
Fürdőszobába
(42)
Konyhába
(34)
Anyag
Lemez
(17)
Fém
(19)
Kerámia
(1)
Acél
(2)
Acéllemez
(9)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(27)
LED kijelző
(41)
Időzítő
(15)
Termosztát
(9)
Gyerekzár
(19)
Fűtési teljesítmény
140 W
2400 W
-
Befűthető légtér
0,06 m3
75 m3
-
Szűrés

A fali fűtőtestek modern és hatékony fűtési megoldást kínálnak a lakó- és irodahelyiségek számára. Ezek a lapos és elegáns kialakítású eszközök könnyen telepíthetők és alkalmazkodhatnak a különböző térigényekhez. A fali elektromos fűtőtest általában energiatakarékos, mivel az elektromos áramot közvetlenül hővé alakítja, minimalizálva ezzel az energiaveszteséget. Szeretnél többet is megtudni ezekről a termékekről? Olvass tovább.

Tovább

Miért érdemes fali elektromos fűtőpanel eszközt választani?

Az elektromos fali fűtés gyorsan és egyenletesen terjeszti szét a meleget a helyiségben, optimalizálva a fűtés hatékonyságát. Ezek a modern fűtési rendszerek gyakran vezérelhetők okos otthon rendszerekhez csatlakoztatva, lehetővé téve a távvezérlést és a programozhatóságot. A fali fűtőtestek a hagyományos radiátorokhoz képest esztétikailag is vonzóbbak lehetnek, és a helyiség tervezéséhez is könnyen illeszkedhetnek.

A elektromos fali fűtés fűtési teljesítménye

A kínálatunkban található elektromos fűtőtest fali változatának fűtési teljesítménye modellenként eltérő. Általában 140 W és 2400 W közötti értékkel érdemes számolni. A pontos értékek az adott termék leírásában szerepelnek.

Milyen tulajdonságokra érdemes odafigyelni a fali fűtőtestek kiválasztásakor?

A fali fűtőpanel olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek együttesen növelik az eszköz hatékonyságát és kényelmét. Kíváncsi vagy, melyek azok az alapvető tulajdonságok, amelyekre érdemes odafigyelni a kiválasztáskor? Az alábbiakban összegyűjtöttük őket.

  • Az elektromos fali fűtés gyakran elektronikus vezérléssel működtethető, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a pontos hőmérséklet beállítását és a kívánt üzemmód kiválasztását.
  • A LED kijelző segítségével könnyen nyomon követhetők a fali elektromos fűtőpanel beállításai és az aktuális hőmérséklet. Ez növeli a kényelmet és a vezérelhetőséget.
  • A beépített termosztát lehetővé teszi, hogy a készülék önállóan szabályozza a hőmérsékletet, ami energiatakarékosabbá teszi a fűtést.
  • A működést jelző fény egy kis lámpa vagy LED, amely jelzi, hogy a elektromos fali fűtőpanel be van kapcsolva.
  • Az oszcillációs funkció lehetővé teszi, hogy a fali elektromos fűtőtest oldalirányba mozogjon, így egyenletesebben eloszlassa a meleget a helyiségben.
  • A dönthetőkialakításnak köszönhetően még kényelmesebb az elhelyezés.
  • Egyes modellek akár WiFi vezérlésre is képesek.

Az elektromos fali fűtőtest különböző rendszerű lehet

A fali fűtőtestek között népszerű megoldások a konvektorok, fűtőventilátorok és infravörös fűtőpanelek. Mindegyik fali fűtőpanel típusnak megvannak a saját előnyei és alkalmazási területei, így a választás a felhasználó egyéni igényeitől és az adott helyiség jellemzőitől függ.

Konvektor típusú fali fűtőpanel

A konvektorok olyan fali fűtőtestek, amelyek levegőt melegítenek, majd azt a helyiségbe áramoltatják.

Fűtőventilátoros elektromos fali fűtőtest

A fűtőventilátoros fali fűtőtestek gyors és hatékony megoldást nyújtanak, mivel gyorsan felmelegítik a kiválasztott területet.

Infravörös elektromos fali fűtőtest

Az infravörös fali fűtőtestek az infravörös sugárzás segítségével melegítik fel a tárgyakat és a felületeket a helyiségben. Ez a fali fűtőpanel típus különféle méretben és kivitelekben elérhető, és diszkréten illeszkedik a falra, minimális helyigény mellett.

Fali elektromos fűtőtest a házban vagy a lakásban, de akár kültéren is használható

Válassz fali fűtőpanel típust a konyhába vagy az irodába. Egyes modellek akár a teraszon vagy a kertben is használhatók, de kínálatunkban pergolához alkalmas elektromos fali fűtés is kapható.

Hogyan lehet elhelyezni az egyes fali elektromos fűtőtest típusokat?

A különböző fali elektromos fűtőpanel modellek különféle elhelyezést tesznek lehetővé. A leggyakoribb típusok a földre vagy a falra helyezhető fajták, de választhatsz mennyezetre szerelhető eszközt is. Sőt, akár az asztalodon is elhelyezheted az arra alkalmas elektromos fali fűtőpanel eszközt.

Milyen anyagból készül az elektromos fali fűtőpanel?

Az elektromos fali fűtőpanel eszközök változatos anyagokból készülnek, amelyeknek különböző tulajdonságaik és előnyeik vannak. Az egyik gyakran alkalmazott anyag a fém, különösen az acél és az alumínium.

Néhány fali elektromos fűtőtest kerámia anyagból készül, amely nemcsak esztétikus, hanem kiváló hőtároló képességekkel is rendelkezik. A modern tervezési megközelítések során olyan anyagok is felhasználhatók, mint a hőálló üveg vagy az edzett üveg. Ezek az anyagok nemcsak esztétikailag vonzók, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy a fűtőpanelek áttetszők legyenek, így méginkább illeszkednek a környezetbe.

Elektromos fali fűtőpanel – speciális tulajdonságok

A fali fűtőtest elektromos változatának a fent felsoroltakon kívül egyéb, speciális funkciói is tulajdonságai is lehetnek. Lássuk, melyek ezek.

  • Az időzítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre beállítsák, mikor kapcsoljon ki vagy be a fali elektromos fűtőpanel. Ez segít az energiahatékonyság növelésében és a kényelmes vezérlésben.
  • A teljesítményszabályozó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy állítsák a készülék teljesítményét.
  • A biztosíték védelmet nyújthat a rövidzárlatok vagy elektromos túlfeszültségek ellen.
  • A hőmérséklet szabályozás lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók manuálisan állítsák be a kívánt hőmérsékletet.
  • A túlmelegedés elleni védelem funkciója érzékeli, ha a fali fűtő ventilátor túlhevült, és automatikusan lekapcsolja azt.
  • A ventilátor funkció lehetővé teszi, hogy a fali hősugárzó ne csak sugározza, hanem keringesse is a meleg levegőt a helyiségben.
  • A távirányító segítségével vezeték nélkül vezérelhetők a fali fűtőtestek.
  • A felborulás elleni védelem érzékeli, ha a készülék elveszíti az egyensúlyát, és automatikusan kikapcsolja azt, hogy megelőzze a baleseteket.
  • Az anti-freeze (fagyvédelem) funkció megakadályozza, hogy a fali fűtőtestek hőmérséklete a fagypont alá süllyedjen, ami különösen hasznos lehet hidegebb környezetekben.
  • A gyerekzár funkciónak hála akkor sem állítódnak el a beállítások, ha a kíváncsi gyermekek megnyomják a gombokat az eszközökön.

i

Kínálatunkban főleg fehér, fekete vagy szürke fali fűtőtestek találhatók, amelyek minden helyiségbe illeszkednek, de akár piros színű készüléket is választhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft

2.
AENO GH2S Szállításra kész > 5 db
Hősugárzó - csak alkalmazással vezérelhető, alkalmas lakóhelyiségekbe, fűtési teljesítmény 700 W, elhelyezhető falon vagy padlón, felborulás elleni biztosíték, hőszabályozás és WiFi, akár 30 m² méretű helyiség kifűtésére, méretek 36,5 × 100 × 2,5 cm (M×Sz×Mé), fekete
93 990 Ft

3.
Rohnson R-6065 Szállításra kész > 5 db
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft

Még több
94 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,7
ELÍZ EGH 24 Smart
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, kertbe, garázsba, műhelybe és pergolához, fűtési teljesítmény 2400 W, 4 fűtési fokozat, elhelyezhető mennyezetre, falra, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, néma üzemmód és WiFi, befűthető légtér mérete 45 m³, gyerekzár, elektronikus vezérlés, mérete 16 × 97 × 8 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
73 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIET024
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Melegvizes alumínium radiátor ELEGANT, EL 7/40, 945*430, 551w, fehér
Melegvizes radiátor - lakásba, házba és nyaralóba, 551 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra, anyaga alumínium, fehér kivitel, mérete 94,5 × 43 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
65 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MTRtop0215
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Melegvizes alumínium radiátor FINESA, FN2-100M, 1000*404, 500W, fehér
Melegvizes radiátor - lakásba, házba és nyaralóba, 500 W fűtési teljesítmény, 20 fűtési fokozat, elhelyezés falra, anyaga alumínium, 410 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 100 × 40,4 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
94 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MTRtop0210
4,3 49×
Rohnson R-6065
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
4,4 11×
ELÍZ EQH 12 W
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 25 m³, működésjelző lámpa, mérete 16 × 61 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIET415
AENO GH2S - Hősugárzó Típusok
4,4 17×
AENO GH2S - 3 év garancia
Hősugárzó - csak alkalmazással vezérelhető, alkalmas lakóhelyiségekbe, fűtési teljesítmény 700 W, elhelyezhető falon vagy padlón, felborulás elleni biztosíték, hőszabályozás és WiFi, akár 30 m² méretű helyiség kifűtésére, méretek 36,5 × 100 × 2,5 cm (M×Sz×Mé), fekete
93 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENET264
4,2
ARGO 191070187 GHOST
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, hőmérséklet szabályozás
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARGET678
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4000
AENO GH1S - Hősugárzó Típusok
4,4 17×
AENO GH1S - 3 év garancia
Hősugárzó - csak alkalmazással vezérelhető, alkalmas lakóhelyiségekbe, fűtési teljesítmény 700 W, elhelyezhető falon vagy padlón, felborulás elleni biztosíték, hőszabályozás és WiFi, akár 30 m² méretű helyiség kifűtésére, méretek 36,5 × 100 × 2,5 cm (M×Sz×Mé), fehér
89 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENET257
4,4
ROHNSON R-0520WT
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 83 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO238
4,5 10×
Black+Decker BXWSH2000E Fali kerámia panel
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés falra, zajszint 50 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 18,5 × 56 × 11,7 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
41 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDET014
Concept KS4010 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4010
Elektromos konvektor - falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS890
AENO GH5S - Infrapanel Típusok
4,6 18×
AENO GH5S - 3 év garancia
Infrapanel - vezérlés alkalmazással + beépített LED kijelző, alkalmas lakóhelyiségekbe, fűtési teljesítmény 700 W, elhelyezhető falon vagy padlón, felborulás elleni biztosíték, hőmérséklet-szabályozás és WiFi, akár 30 m² méretű helyiség kifűtésére, méretek 36,5×100×2,5 cm (M×Sz×Mé), szürke
109 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENtpp93
Concept KS4000 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4000
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, időzítő, led kijelző, termosztát és távirányító, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS883
4,3 15×
Rohnson R-028 Wi-Fi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, led kijelző, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 42,6 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
45 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO382
3,0
Princess 348200 SMART
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, 2000 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, WiFi, befűthető légtér 0,06 m³, mérete 38 × 92 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
82 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PRITP882
3,6
Princess 348035 SMART
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, 350 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, WiFi, befűthető légtér 24 m³, mérete 60 × 60 × 1,8 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
65 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: PRITP124
4,6 13×
TRISTAR KA-5287
Infra hősugárzó - alkalmas teraszra, kertbe és pergolához, fűtési teljesítmény 2000 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, falra, termosztát, teljesítmény szabályozó, forgó talp, néma üzemmód és dönthető, magassága 200 cm, fekete kivitel
45 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TRIVT002
3,6
TRISTAR KA-5097 SMART
Infrapanel - alkalmas lakásba, irodába, konyhába, 550 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, mérete 60 × 80 × 1,1 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
46 090 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: TRItpp83
3,5
Rohnson R-0420 Ionic
Hősugárzó - ellenálló acél konstrukció, gyors és hatékony melegítés, takarékos működtetés, távirányítás, hőmérséklet beállítás: 5-35°C, 9 előre beállított program, 2 fűtési teljesítmény: 1000/2000 W, Anti-frost, 100%-osan zajtalan, 2000 W teljesítményfelvétel
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHET273
5,0
ROHNSON R-0524WT
Elektromos konvektor - 2400 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 40 × 95 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO239
4,4 10×
ELÍZ EWH 220 ERP
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2200 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 25 × 65,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIHV453
3,5 24×
ELÍZ EQH 150
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1500 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, néma üzemmód és dönthető, befűthető légtér mérete 30 m³, működésjelző lámpa, mérete 15 × 54,5 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst és szürke kivitel
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELITO187

Fali fűtőtestek

A Fali fűtőtestek kategóriában összesen 94 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fali fűtőtestek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fali fűtőtestek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fali fűtőtestek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ