Shop roku ApF HU

Fehér okosórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Női
(15)
Uniszex
(67)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(50)
IOS
(80)
Android GMS-el
(3)
Számlap alakja
Kerek
(41)
Szögletes
(41)
Óratok mérete
10,5 mm
50 mm
-
Tok színe
Fekete
(4)
Ezüst
(15)
Szürke
(1)
Arany
(14)
Fehér
(22)
Rózsaarany
(2)
Bézs
(29)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(34)
Bluetooth
(82)
LTE
(9)
WiFi
(41)
ANT+
(20)
GPS
(65)
NFC fizetési típus
Google Pay
(2)
Garmin Pay
(16)
Apple Pay
(29)
Sporttevékenységek
Futás
(81)
Kerékpározás
(79)
Séta
(74)
Jóga
(74)
Fitnesz
(66)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(81)
Pulzusfrekvencia
(81)
Kalóriaszámítás
(79)
Távolság
(77)
Tempó
(69)
Szíj anyaga
Bőr
(5)
Szilikon
(66)
Fluoroelasztomer
(1)
Nejlon
(7)
Műbőr
(3)

A fehér okosóra egy olyan modern eszköz, amely ötvözi az óra hagyományos megjelenését és funkcióit a fejlett technológiai képességekkel. Ezek az órák fehér vagy világos színű dizájnnal rendelkeznek, amely gyakran ötvözi az eleganciát a modern megjelenéssel. Fő jellemzőjük, hogy képesek csatlakozni az okostelefonokhoz vagy más eszközökhöz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy közvetlenül a csuklójukon hozzáférjenek különböző információkhoz. Hogyan történjen a megfelelő fehér okosóra kiválasztása? Az alábbiakban választ adunk erre a kérdésre.

Tovább

A fehér okosóra egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást

A fehér okosórák egyre népszerűbb kiegészítőnek számítanak mind a férfiak, mind a nők körében, akik az elegáns dizájnt a modern technológia praktikus funkcióival szeretnék ötvözni. Ezek az órák nemcsak az idő kijelzésének eszközeként lehetnek hasznosak, hanem a felhasználók termelékenységének, egészségének és kényelmének javítására szolgáló eszközként is a digitális világgal kapcsolatban. A fehér dizájnt azok a nők és férfiak fogják értékelni, akik szeretik az eleganciát, de a sportos stílust is.

Fehér okosóra férfiak és nők számára

A fehér okosóra női, férfi és uniszex változatban is elérhető, ezáltal a felhasználók különböző ízlésének és igényeinek is megfelelnek.

  • A női fehér okosóra gyakran hangsúlyozza az eleganciát és a nőies megjelenést finom részletekkel, elegáns szíjakkal és díszítőelemekkel.
  • A férfi fehér okosóra gyakran robusztusabb megjelenésű, tartós anyagokból és minimalista dizájnnal készül, amely a funkciót hangsúlyozza az esztétikával szemben.
  • Az unisex fehér okosórák úgy készültek, hogy mindkét nem számára alkalmasak legyenek. Általában semleges dizájnnal rendelkeznek, amely nem túlságosan jellegzetes.

Sportos vagy elegánsabb fehér okosóra az álmod?

A sportos fehér okosóra az aktív életmódhoz készült. A gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a tartósságra, valamint a fitnesz és sporttevékenységek nyomon követésére szolgáló funkciókra. Robusztus kialakítással, GPS-szel és számos érzékelővel rendelkeznek. Ezzel szemben a karcsú fehér okosóra a stílust és eleganciát hangsúlyozza, gyakran minőségi anyagokkal és dekoratív funkciókkal. Az ilyen órák alkalmasak a mindennapi viseletre és társadalmi eseményekre. A választás a viselő preferenciáitól függ.


Sport okosóra fehér színben
Elegáns sportos fehér okosóra

Elegáns női okosóra fehér színben
Női fehér okosóra

A fehér okosóra előlapjának megjelenése

A fehér okosóra számlapja többféle formájú és méretű lehet. Ez az adott modelltől és gyártótól függ.

  • Méret: A számlapméretek a kisebbtől a nagyobbig változhatnak, a legtöbb modern okosórának körülbelül 1,2 -1,5 hüvelyk (3 - 4 cm) átmérőjű számlapja van. Egyes modellek azonban kisebb számlapokkal rendelkezhetnek a karcsúbb megjelenés érdekében, vagy fordítva, nagyobb számlapokkal a jobb olvashatóság miatt.
  • Az alak: A számlapok lehetnek kerekek, négyzet alakúak, téglalap alakúak vagy más formájúak is. A számlap alakja gyakran az óra kialakításától és a viselő ízlésétől függ. A kerek számlapok hagyományosak, és gyakran megtalálhatóak elegáns modelleken, míg a szögletes vagy téglalap alakú számlapok modernebb megjelenést kölcsönözhetnek egy órának.
  • Digitális/Analóg számlap: Egyes fehér okosóra modellek digitális számlapot tartalmaznak, jól látható számjegyekkel és információkkal, míg másoknak analóg számlapja van, mutatóval és számjegyekkel, ami hagyományosabb megjelenést adhat az órának.

Milyen a fehér okosóra szíja?

A fehér okosóra szíjának anyaga a design és viselési kényelem kulcsfontosságú eleme. A rendelkezésre álló lehetőségek közé tartozik a fémpánt, ami elegáns és fényűző megjelenést sugall, a bőr a hagyományos és kényelmes stílust érzékelteti, míg a szilikon a nedvességálló sportórához, a nejlon az alkalmi szabadidős órához kapcsolódik. Emellett kapható könnyű, modern kerámiából vagy műanyagból készült fehér okosóra szíj is. A szíj kiválasztása az esztétikát és a kényelmet érintő személyes preferenciáktól függ.

i

Az, hogy egy fehér okosóra mennyi ideig bírja töltés nélkül, több tényezőtől függ. Ezt többek között befolyásolja a modell, a gyártó, a használt funkciók és a használat mennyisége. Az akkumulátorok töltöttsége egy naptól akár több hétig is terjedhet. Fontos figyelembe venni, hogy az intenzív használat (pl. GPS, állandó értesítések) rövidítheti az akkumulátor élettartamát, míg a kevésbé intenzív használat meghosszabbítja azt.

Milyen funkciókat kínál a fehér okosóra?

A fehér okosóra számos funkciót kínál, többek között:

  • Értesítések: Megjeleníti a közösségi médiából, szöveges üzenetekből, e-mailekből és egyéb alkalmazásokból érkező értesítéseket, így nem kell előkapnod a telefonod.
  • Egészségfigyelés: Nyomon követi a pulzusszámot, a lépéseket, az alvást és egyéb egészségügyi adatokat, hogy segítsen az aktív és egészséges életmód fenntartásában.
  • Fitness funkció: Különböző üzemmódokat kínál sportoláshoz és edzéshez, méri a távolságot, a kalóriákat, és útmutatást nyújt az edzések során.
  • GPS és navigáció: Bizonyos modellekbe GPS van beépítve a helymeghatározáshoz és navigációhoz.
  • Szóbeli asszisztens: Az órát a hangoddal vezérelheted, például kereséshez vagy szöveges üzenetek küldéséhez.
  • Mobilfizetés: Egyes órák támogatják a mobilfizetést az NFC technológián keresztül.
  • Zene és média: Zene lejátszása, hangerőszabályzás és média vezérlése a csatlakoztatott okostelefonon.
  • Időjárási infó frissítések: Naprakész időjárási információk és előrejelzések megjelenítése.
  • Ébresztések és időzítők: Riasztások, időzítők és figyelmeztetések beállítása.
  • Alkalmazások: További alkalmazások telepítése a funkciók bővítéséhez.
  • Kompatibilitás: Csatlakozik az okostelefonhoz az adatok szinkronizálásához és vezérléséhez.
  • Elegáns tárcsa: Lehetőség van a tárcsa megjelenésének megváltoztatására az ízlésednek megfelelően.
  • Hívásértesítések: Megjeleníti a bejövő hívásokról szóló információkat.
  • Stresszfigyelés és relaxáció: Egyes modellek képesek a stressz szintek figyelésére és relaxációs gyakorlatok ajánlására.

A fehér okosóra és az okostelefon kompatibilitása kulcsfontosságú tényező. Ezek az órák gyakran igényelnek egy alkalmazást az okostelefonon, hogy teljes mértékben kihasználhassák a funkciókat. A kompatibilitás márkánként és operációs rendszerenként változik, például más kompatibilitással rendelkeznek az Android, és mással az iOS rendszerek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White Szállításra kész > 5 db
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft

2.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
-11 %
179 990 Ft
159 990 Ft

3.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft

Még több
82 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
WowME KW66 ezüst/fehér - Okosóra
Típusok
4,2 61×
WowME KW66 ezüst/fehér
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,28" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmKW66sgy
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 109×
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWGT32a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
Apple Watch SE Cellular 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
127 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA040sec1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Garmin Forerunner 965 homokkő-szürke - Okosóra Típusok
5,0
Garmin Forerunner 965 homokkő-szürke
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 552 óra
214 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPfr965b2
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se1
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold - Okosóra
Típusok
4,7 78×
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,41" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra, magyar nyelvű vezérlés
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPven001b2
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b3
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -4 %
119 990 Ft 124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - ezüst - Okosóra
Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c2
Garmin Venu Sq 2 Music Ivory/Peach Gold - Okosóra
Típusok
4,5 35×
Garmin Venu Sq 2 Music Ivory/Peach Gold
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,41" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra, magyar nyelvű vezérlés
100 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPven002b2
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér - Okoskarkötő
Típusok
4,0 59×
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 288 óra, műanyag tok
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000b2
Amazfit Bip 5 Cream White - Okosóra
Típusok
4,5 18×
Amazfit Bip 5 Cream White
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis LCD kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, magyar nyelvű vezérlés
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIgt403c2
4,3
Apple Watch SE Cellular 44mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -6 %
149 990 Ft 159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044sec3
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, M / L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -11 %
159 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c23
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -11 %
159 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA090a41n1
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sportszíj, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n11
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA090a45n1
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA040se2
4,7 55×
Garmin Forerunner 255S Music Whitestone
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 288 óra, magyar nyelvű vezérlés
138 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPfr255a8
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c22
4,3
Apple Watch SE Cellular 44mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -6 %
149 990 Ft 159 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044sec1
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se3
Amazfit GTS 4 Misty White - Okosóra Típusok
4,5 41×
Amazfit GTS 4 Misty White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,75" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, magyar nyelvű vezérlés
70 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIgt400b2
4,5 56×
Amazfit GTS 3 White
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,75" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 480 óra,
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIgts3Prb
mobiltelefonokCorning Gorilla Glass védőüveg - a legújabb verziók, típusok, eredet Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
A népszerű Fitbit okosórák harmadik generációja mindent magával hoz, amiről az átlag felhasználó álmodhat. Ez alól az elfogadható ár sem kivétel, amely minden bizonnyal számos felhasználót fog lenyűgözni. De vajon hogyan teljesítettek a teszten és miben nyúlt mellé a...
Olvasd el, hogyan méri az Apple Watch az elektrokardiogramot (EKG), és nézz meg néhány tippet a pontosabb mérésekhez. Azt is bemutatjuk, hogy melyik Apple Watch támogatja ténylegesen az EKG-mérést.
Okos órákHogyan párosíthatod az okosórádat a telefonoddal? Párosítsa okosórádat a telefonoddal egyszerűen és zökkenőmentesen. Útmutatónkban minden szükséges információt megadunk a sikeres folyamathoz.
Egy okosóra vásárlását fontolgatod, de elriaszt az alacsony akkumulátor-üzemidő, vagy nem szeretnél lemondani a karcsú megjelenésről és a mechanikus mutatókról? Akkor érdekes lehet számodra egy hibrid okosóra. Miről is van szó? És mik az előnyeik és hátrányaik a...
A Samsung és a Google összefog, hogy felvegyék a versenyt az Apple Watch okosórákkal. Együtt fejlesztik a Wear operációs rendszert a korszerű One UI Watch felülettel. Mit jelent ez a felhasználók számára? És mikor érkezik az első ilyen rendszerrel felvértezett okosóra?
További cikkek Összes cikk

Fehér okosórák

A Fehér okosórák kategóriában összesen 82 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fehér okosórák
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ