AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Fekete páraelszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Sziget
(10)
Felfüggesztés
(7)
Tulajdonságok
LED világítás
(87)
Visszacsapó szelep
(33)
Elektronikus vezérlés
(31)
Kijelző
(12)
Okos
(10)
Átmérő
12 cm
15 cm
-
Kivezetés elhelyezése
Baloldali
(2)
Középen hátul
(4)
Felül
(78)
Szívási teljesítmény
120 m3/óra
1007 m3/óra
-
Szűrés

A fekete páraelszívó minden modern konyha nagyszerű funkcionális és dizájnos kiegészítője. Időtlen fekete színével nem okozhat gondot a többi berendezési tárgyhoz és bútorhoz való illeszkedés, így minden otthonba tökéletesen illik. Melyik fekete páraelszívó illik a legjobban a konyhádba? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Mire jó egy fekete páraelszívó?

A fekete páraelszívó többféleképpen használható. A fő cél a kellemetlen gázok és szagok kivonása főzéskor, amely penészt okozna. Amellett, hogy a gyakorlatban hasznos, a páraelszívó fekete típusa vonzó tervezési elemként is szolgálhat bármely modern házban vagy lakásban.

A fekete páraelszívó típusai

A többi típushoz képest a fekete páraelszívó a színén kívül nem különösebben különbözik a többitől, ezért több típus létezik. Ezek közé tartozik például a sziget vagy a kéményes fekete páraelszívó.

Ha nem tudja, melyik fekete páraelszívó a legjobb számodra, olvasd el Hogyan válasszunk páraelszívót? című cikkünket, ahol részletesen foglalkozunk ezzel a témával.

Kürtős fekete páraelszívó

A kürtős fekete páraelszívó nem véletlenül népszerű választás. Ez egy jellegzetes dizájnelem, amelyre nagy teljesítmény jellemző, így a fekete páraelszívó nagyobb helyiségekben is használható. Hátránya azonban a magasabb energiafogyasztás és a bonyolultabb telepítés.

Sziget fekete páraelszívó

A sziget páraelszívó fekete változatban a mennyezethez rögzíthető, így ideális választás, ha a tűzhely vagy főzőlap nem a falhoz van rögzítve. Az előző típushoz hasonlóan ez a fekete páraelszívó is nagy teljesítményt nyújt, így nem kell aggódni amiatt, hogy nem lesz elég nagy konyhába. Ez a típus olcsóbb.

i

A kürtős és sziget fekete páraelszívó bonyolultabb telepítést igényel, ezért javasoljuk, vedd igénybe háztartási nagygépek kiszállítása lehetőségünket. Munkatársaink segítenek az eszközt beszerezni.

Beépített fekete páraelszívó

A beépített fekete páraelszívó közvetlenül a szekrénybe van beépítve, így nem zavarja a konyha minimalista megjelenését. Azonban ügyelni kell a készülék pontos méreteinek kiválasztására. Minimalista megjelenése ellenére a fekete páraelszívó nagyon erős, és használhat nagy és közepes méretű konyhákban is.

Kihúzható fekete páraelszívó

A kihúzható fekete páraelszívó ideális megoldás, ha nincs sok hely a konyhában. Elülső kihúzható panellel rendelkezik, amely csak használat közben csúszik ki, így nem zavarja a konyha egyenes vonalvezetését. Alacsonyabb teljesítménye miatt kisebb vagy közepes méretű konyhákba is alkalmas.

Aláépíthető fekete páraelszívó

Az aláépíthető fekete páraelszívó általában közvetlenül a konyhaszekrények alá vagy szabadon a tűzhely fölé szerelhető, így a többihez képest egyszerűbb a beszerelése. Az ár/teljesítmény arányt tekintve ez a fekete páraelszívó a legjobb választás a kis konyhákba a panellakásokban vagy kisebb házakban.

páraelszívó fekete 50 cm
Beépíthető fekete páraelszívó

sziget páraelszívó fekete
Fekete páraelszívó sziget

kürtős fekete páraelszívó
Kihúzható fekete páraelszívó

fekete páraelszívó 60 cm
Aláépíthető fekete páraelszívó

Melyik fekete páraelszívó a leggazdaságosabb?

Ha azt szeretnéd, hogy az új fekete páraelszívó a lehető leghatékonyabb legyen, az energiaosztály az egyik fontos paraméter, amelyre érdemes odafigyelni. 2021-től új energiacímkéket használnak, amelyek A-tól G-ig terjedő betűsort tartalmaznak, így a leghatékonyabb fekete páraelszívó modellt A betűvel jelölik.

i

Ha kíváncsi vagy az új energiacímkékre, nézd meg új energiacímkék , cikkünket, ahol többet is megtudhatsz erről.

Mit kínál még egy fekete páraelszívó készülék?

A gyártók versengenek, hogy elkészítsék a legjobb fekete páraelszívó modellt, ezért folyamatosan új funkciókat és felszereléseket adnak hozzá, hogy javítsák a készülékkel kapcsolatos élményt.

  • A LED világítás tökéletes áttekintést nyújt az elkészítendő ételről.
  • A boost funkció biztosítja, hogy a fekete páraelszívó azonnal maximális teljesítménnyel működjön.
  • A LED kijelző lehetővé teszi a könnyű váltást az egyes szívófokozatok között.
  • A recirkuláció egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy a fekete páraelszívó megtisztítsa a beszívott levegőt, és visszavezesse azt a helyiségbe.
  • A hátlap megakadályozza a füstgázok újbóli beszivárgását az otthonodba.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
99 termék
BOSCH DWK85DK60 Serie 2
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 79 cm, A energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 430 m³/h, 4 teljesítményszint, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
140 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BODI042
Electrolux LFV439K 700 SENSE
Páraelszívó - kürtős és beépített, fali, szélessége 89,8 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 615 m³/h, 4 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, Boost funkció, Hob2Hood funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, szűrő telítettségjelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
238 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELXDG078
5,0
MORA OV 686 GBX
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, B energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 608 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG035
5,0
MORA OV 686 GB
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, B energiaosztály, szívási teljesítmény 608 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, LED világítás, elektronikus vezérlés, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
89 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG044
ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood KFVB19K - Páraelszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood KFVB19K
Páraelszívó - kürtős és beépített, fali, szélessége 89,8 cm, szén szűrő, A+ energiaosztály, zajszint 54 dB, szívási teljesítmény 760 m³/h, 5 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, Boost funkció, Hob2Hood funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, szűrő telítettségjelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
303 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELXDG048
3,8
ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood LFV616K
Páraelszívó - kürtős, fali, szén szűrő, A energiaosztály, szívási teljesítmény 575 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, Hob2Hood funkció, főzőlapról vezérelhető, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
212 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELXDG032
3,0
BOSCH DWB96BC60 Serie 2
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 90 cm, B energiaosztály, szívási teljesítmény 619 m³/h, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
160 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BODI040
2,0
FAGOR 3AF3-645N
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 389 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, késleltetett leállítás, recirkuláció, LED világítás, kijelző, elektronikus vezérlés, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
55 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: FAGDG008
AMICA SO 44 AB
Páraelszívó - sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 42 cm, B energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 652 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, kijelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
152 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: AMIOP044
AMICA TU 382 AB
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 38 cm, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 648 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
167 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AMIOP045
MORA OT 652 GB 1
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, fém, C energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 350 m³/h, 3 teljesítményszint, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
40 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG045
BOSCH DWK91LT60 Serie 8 - Páraelszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH DWK91LT60 Serie 8
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 89 cm, szén szűrő, üveg, A+ energiaosztály, zajszint 51 dB, szívási teljesítmény 1007 m³/h, 5 teljesítményszint, 3 szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, főzőlapról vezérelhető, recirkuláció, LED világítás, okos funkciókkal, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
347 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BODI38
BOSCH DWK67FN60 Serie 4
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59 cm, szén szűrő, üveg, A+ energiaosztály, zajszint 56 dB, szívási teljesítmény 768 m³/h, 4 teljesítményszint, 2 szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, főzőlapról vezérelhető, recirkuláció, LED világítás, okos funkciókkal, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
243 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BODI33
HAIER KALAPOK6CBS6BVOC
Páraelszívó - kürtős és beépített, fali, szélessége 59,8 cm, szén szűrő, A energiaosztály, zajszint 33 dB, szívási teljesítmény 720 m³/h, 4 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, Boost funkció, késleltetett leállítás, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
294 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HAIDG003
HAIER HATS9CBS6BVOC - Extractor Hood Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HATS9CBS6BVOC
Extractor Hood
344 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HAIDG002
AMICA SKZ 65 OZB
Páraelszívó - kürtős, fali, szén szűrő, A+ energiaosztály, zajszint 66 dB, szívási teljesítmény 585 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, kijelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
105 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AMIDI011
SAMSUNG NK36N5703BS/UR
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 89,8 cm, szén szűrő, A energiaosztály, zajszint 72 dB, szívási teljesítmény 722 m³/h, 2 szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, főzőlapról vezérelhető, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
211 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SAMDIG04
5,0
Electrolux LFV436K 700 SENSE
Páraelszívó - kürtős és beépített, fali, szélessége 59,8 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 615 m³/h, 4 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, Boost funkció, Hob2Hood funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, szűrő telítettségjelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
184 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ELXDG076
5,0
Electrolux LFV436K 700 SENSE
Páraelszívó - kürtős és beépített, fali, szélessége 59,8 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 615 m³/h, 4 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, Boost funkció, Hob2Hood funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, szűrő telítettségjelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
208 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ELXDG076
5,0
GORENJE WHI649EXBG
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, B energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 608 m³/h, 1 szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
80 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GORDG045
5,0
AMICA OTP6243BG (ST 62 BBG)
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 59,8 cm, szén szűrő, szívási teljesítmény 389 m³/h, 3 teljesítményszint, 2 szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
42 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AMIOP030
4,0
ELECTROLUX LFP326FB
Páraelszívó - beépített, szélessége 59,8 cm, C energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 410 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
53 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ELXDG071
5,0
AMICA OTP6243BG (ST 62 BBG)
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 59,8 cm, szén szűrő, szívási teljesítmény 389 m³/h, 3 teljesítményszint, 2 szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
39 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AMIOP030
3,0
BOSCH DWB96BC60 Serie 2
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 90 cm, B energiaosztály, szívási teljesítmény 619 m³/h, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
139 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BODI040

Fekete páraelszívók

A Fekete páraelszívók kategóriában összesen 99 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fekete páraelszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fekete páraelszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fekete páraelszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fekete páraelszívók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ