Akvizice ApF HU Shop roku

Fellowes JUPITER2 A3

Termékkatalógus
Fellowes JUPITER2 A3
5 3 értékelés
Laminálógép - A3 formátumhoz, iratok és fényképek laminálásához, rés szélessége 320 mm, maximum 2×250 mikron vastagságú fóliához, felmelegedési ideje 1 perc, hátramenet és elakadásgátló rendszer, 1190 mm/perc laminálási sebesség
Kód:  PX810d Termékszám:  FELLAJUPITER2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fellowes JUPITER2 A3

A Fellowes JUPITER 2 A3 kiváló minőségű lamináló közepes méretű irodákban történő felhasználásra készült. Megfelelő 80-250 mikron vastagságú fóliákhoz, és A3 méretű dokumentumok laminálásához. A felfűtési idő kb. 1 perc. Hang- és fényjelzés figyelmeztet, ha a lamináló munkára kész. A laminálás sebessége 750 mm/perc. A készülék belső kialakítása megakadályozza a laminált dokumentum elakadását. A készülékkel meleg és hideg laminálás is elvégezhető. Az Auto Shut Off technológia biztosítja az automatikus kikapcsolást, amennyiben a lamináló nincs használatban, így energiát takaríthatsz meg, valamint elkerülhető a lamináló túlmelegedése.

A Fellowes JUPITER 2 A3 lamináló előnyei

  • Közepes méretű irodákban történő felhasználásra
  • LED vezérlőpanel
  • Hideg és meleg laminálás
  • Rendkívül gyors laminálás a hat hengernek köszönhetően
  • Fény- és hangjelzés
  • A lamináló megakadályozza, hogy a dokumentum elakadjon
  • Helytelen használat esetén a lamináló az automata vissza funkciót használja
  • Automatikus kikapcsolás tevékenység szünetelésekor

Laminálás - biztonságos dokumentum-védelem

A laminálás ideális megoldás, ha szeretnéd a dokumentumokat és a fotókat megóvni a nedvességtől, szennyeződéstől, gyűrődéstől és egyéb külső hatásoktól, amelyek negatívan befolyásolják az olvashatóságot és a megjelenést. A dokumentumot egy lamináló tasakba - két réteg vékony, átlátszó fólia közé - szükséges helyezni, amely majd a hő hatására összeragad a laminálóban, és biztonságosan, megbízhatóan tapad a dokumentumhoz. A laminált dokumentum ezt követően ellenáll a nedvességnek, maga a laminálás pedig tartós, a dokumentum szilárd és merev lesz. Az így megvédett dokumentumot biztonsággal ki lehet tenni az időjárás viszontagságainak is. A laminálás tökéletes és megfizethető megoldás a különböző feliratok és információs jelek, igazolványok, okmányok vagy dokumentumok védelmére, amelyeknél fontos, hogy hosszú ideig biztonságban legyenek, vagy változatlan állapotban megmaradjanak, mint például fényképek, oklevelek, bizonyítványok vagy tanúsítványok esetén.

Maximális méret:
A3 formátum

Tömeg:
6,5 kg

Méretek:
129 × 539 × 208 mm

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Iratok, Fényképek Kész!
Dokumentumok formátuma
A3, A4, A5, A6, A7 Kész!
Bemeneti nyílás szélessége
320 mm (1,08 A3) Kész!
Fólia vastagsága
2×250 mikron Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Jellemzők

Rendeltetés
Iratok, Fényképek Kész!
Dokumentumok formátuma
A3, A4, A5, A6, A7 Kész!
Bemeneti nyílás szélessége
320 mm (1,08 A3) Kész!
Fólia vastagsága
2×250 mikron Kész!
Felmelegedési idő
1 perc Kész!
Hengerek száma
6 Kész!
Laminálás sebessége
1 190 mm/perc Kész!
Laminálás módja
Meleg, Hideg Kész!
Csomag része
Lamináló fóliák Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fellowes JUPITER2 A3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fellowes JUPITER2 A3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fellowes JUPITER2 A3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fellowes JUPITER2 A3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fellowes JUPITER2 A3.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ