30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

FIBARO Home Center 2

Termékkatalógus
FIBARO Home Center 2
5 6 értékelés
Központi egység - smart-home irányítórendszer, Z-Wave, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű felület, hálózati
Kód:  FIBR01a Termékszám:  FIB-FGHC2 Gyártó honlapja:

FIBARO Home Center 2


Az intelligens otthon maximális lehetőségei

A Home Center 2-nek köszönhetően igénybe veheti az intelligens asszisztens, Lili vagy a VoiP kommunikáció szolgáltatásait. Szintén lényeges a Lua programozási nyelv támogatása. Ez magával vonja, hogy a szoftver telepítése során lehetőség nyílik a testreszabásra, amelyet főként az átlag feletti igényű felhasználók értékelhetnek.

 

le
 Fibaro Home Center 2
 

le
Intel Atom 1,6 GHz
 

1,6 GHz-es Intel Atom processzor

Home Center 2 sokkal gyorsabb, mint a többi Z-Wave egység a piacon. A hálózaton belüli kommunikáció jelentősen stabilabb, amely azonnali választ eredményez az otthoni automata rendszer felhasználói által küldött parancsokra.

le
4 gigabájt MLC Recovery Disk
 

4 GB-os MLC helyreállító lemez

Minden Home Center 2 központi egység tartalmaz egy helyreállító lemezt az egyszeri rendszertelepítés biztonsági mentésével a feltörés elleni szigorú védelem részeként. További előnye a gyors és egyszerű helyreállítás hibák esetén.

le
1 GB RAM, 2 GB HDD SLC
 

1 GB RAM, 2 GB HDD SLC

A nagy memória és az erős processzor kombinációja biztosítja az eszközök közötti gyors kommunikációt, a rendszer lehetőségeinek és felszereltségének korlátozása nélkül. Elegendő tárhelye lesz a jövőbeni új funkciók számára is.


le
 Fibaro Home Center 2
 

Rendkívüli alumínium burkolat

A hangsúly a design-ra, illetve a minőségi kidolgozásra került. A Home Center 2 burkolata tiszta alumíniumból készült. Ezért nem kell a szekrényben rejtegetnie.


Gyors és egyszerű bekötés

Elegendő csatlakoztatni a tápegységet és a hálózati kábelt, és a Home Center 2 két percen belül üzemképes. A vezérlőpanelhez való hozzáféréshez nem kell semmit telepítenie: elég megadnia az egység IP címét a webes böngészőben. Fibaro Home Center 2

 

le
 Fibaro Home Center 2
 

Új lehetőségek az "összekapcsolt berendezéseknek" köszönhetően

A Linked Devices-funkció lehetővé teszi több eszköz összekapcsolását és funkcióik egyesítését egyetlen virtuális berendezésben.  Például összekapcsolhat egy termosztátot egy hőmérséklet- és páratartalom érzékelővel. Ezáltal egyszerre több berendezést vezérelhet, illetve felülvizsgálhatja és megújíthatja a felhasználói felületet.


Kényelem felső fokon, az Ön kezében

A felhasználói felület megkönnyíti az azonos tevékenységet végző eszközök - pl. fűtés, légkondicionálás, öntözés - vezérlését. A paneleknek köszönhetően könnyedén ütemezheti az egyes berendezések csoportjainak tevékenységét, az időtől, illetve a hét aktuális napjától függően.

le
 Fibaro Home Center 2
 

le
 Fibaro Home Center 2
 

Geolokalizáció

A központi egység további egyedülálló funkciója, hogy képes megtalálni az Ön családtagjait. Ezáltal mindig tudni fogja, hol tartózkodnak éppen gyermekei, anélkül, hogy fel kéne őket hívnia. A Home Center 2 megmutatja Önnek aktuális pozíciójukat a térképen. Mindehhez elegendő csupán letölteni telefonjára a Fibaro-alkalmazást.


Állítsa be saját forgatókönyveit

A Home Center 2 kiterjesztett hozzáférést nyújt a forgatókönyvekhez. Most saját maga határozhatja meg őket szinte korlátozatlanul. Alakítson ki bármilyen szabadon választható változótól (időjárás, esemény, az esemény óta eltelt idő) függő feltételeket.

Paraméterek

Protokol
Z-Wave Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
Z-Wave Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Készülékek száma

Berendezések max. száma
230 Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIBARO Home Center 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIBARO Home Center 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIBARO Home Center 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center 2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ