Shop roku Shop roku

FIBARO Home Center Lite Starter Pack

Termékkatalógus
FIBARO Home Center Lite Starter Pack
Központi egység - smart-home irányítórendszer, Z-Wave, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű felület, hálózati
Kód:  FIBR010aS Gyártó honlapja:

FIBARO Home Center Lite Starter Pack


A háztartás lenyűgözően kompakt agya

A Home Center Lite Starter Pack a modern otthonok miniatürizált vezérlője, amelyet a minimalizmus és a modern design jellemez. Csatlakoztatás után a készülék készen áll a használatra. A távolról történő otthoni kezeléséhez csak kapcsolja a hálózati kábelt a főegységhez.

 Fibaro Home Center Lite


 Fibaro Home Center Lite

Nagyobb ellenőrzés az otthoni multimédia felett

Az új Home Center Lite Starter Pack lehetővé teszi az otthoni multimédia nagyobb integrációját. A Fibaro alkalmazásokkal vezérelheti a TV-t, a házimozit, a Hi-Fi-t és egyéb multimédiás eszközöket.


Energiagazdálkodás

A beépített energiagazdálkodási funkció segítségével nyomon követheti a történteket és az áramfelvétel mennyiségét, megnézheti melyik eszköze mennyit fogyaszt. A részletes statisztika a grafikonokból leolvasható.

 Fibaro Home Center Lite


 Fibaro Home Center Lite

Veszély esetén jelez

A Fibaro Home Center Lite azonnal tájékoztatja, ha lakásában tűz ütött ki, csőtörés van vagy gázszivárgás történt. Szivárgó vízcső, gáz esetén elzárja a vizet, kiszellőztet és haladéktalanul tájékoztatást küld a károkról önnek. Ha betörési kísérletet észlel, automatikusan riasztást indít.


Magic Garden

Home Center Lite pontosan akkor lép működésbe, amikor szükség van rá. Emellett az időjárástól függően a megfelelő mennyiségű vizet is adagol a növényeinek. Nem hagyja, hogy a növények forró napon kiszáradjanak, és megakadályozza a túllocsolást.

 Fibaro Home Center Lite


 Fibaro Home Center Lite

A kívánt hőmérséklet

Különösen a hideg téli napokban semmi sem jobb, mint a meleg otthonba való visszatérés. A Fibaro Home Center Lite időben beindul, még mielőtt hazaérne. Állítsa be az önnek legmegfelelőbb szobahőmérsékletet reggel, így könnyebben felkelhet az ágyból. Állítsa be az éjszakai hőmérsékletet, hogy zavartalan legyen az alvása.


Geolocation

Otthonod mindig tudja, hol járnak a családtagjai. Amikor elhagyja otthonát, a rendszer kikapcsolja a szükségtelen eszközöket, de szimulálhatja a jelenlétét, hogy megakadályozza a betöréseket. A visszatérési útvonal kiszámításakor a rendszer beállítja a hőmérsékletet és elindítja az ön által előre beprogramozott forgatókönyvet.

 Fibaro Home Center Lite


 Fibaro Home Center Lite

A nyílászárók, ablakok és ajtók ellenőrzése a készülékkel

Elfelejtett valamit? Távolról is kikapcsolhatja a vasalót, bezárhatja a garázskaput, felhúzhatja a redőnyt. Minden érzékelő, elektromos készülék és vezérlőegység állapota egy helyen van : a saját kezében!


Kézben tartja a nap történéseit

A Fibaro segítségével láthatja, hogy mennyi időt töltenek a gyerekek tévénézéssel, számítógéppel vagy játékkonzollal. Létrehozhatók otthoni órarendek, vagy távolról vezérelheti a készülék működését.

 Fibaro Home Center Lite


 Fibaro Home Center Lite

Mobil értesítés

Minden, ami a házban történik, azonnal megismerhető. A HCL küldhet push-értesítéseket vagy SMS-üzeneteket a táblagépére vagy mobiltelefonjára.


A Fibaro Home Center Lite Starter Pack legfontosabb jellemzői

  • Fibaro Home Center Lite egységet + 2 × Fibaro FIB-FGWPE-102 fali csatlakozót tartalmaz
  • Legfeljebb 230 eszköz kezelése alkalmas a készülék
  • Erős és gazdaságos Cortex A8 processzort tartalmaz
  • Kommunikáció a Z-Wave és az Ethernet segítségével történik

Paraméterek

Protokol
Z-Wave Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
Z-Wave Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Készülékek száma

Berendezések max. száma
230 Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIBARO Home Center Lite Starter Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIBARO Home Center Lite Starter Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIBARO Home Center Lite Starter Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center Lite Starter Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center Lite Starter Pack.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ