Shop roku Shop roku

FiiO X1 2nd gen rose gold

Termékkatalógus
FiiO X1 2nd gen rose gold
5 1 értékelés
Mp3 lejátszó - HiFi beépített D / A jelátalakítóval, 192 kHz / 24 bites, 2" -os TFT kijelzővel, Bluetooth 4.0, érintőképernyős vezérlés, torzítás <0,003% @ 1KHz, mikro SD csatlakozó 256 GB-ig, alkalmas 16 ~ 100 Ohm-os fejhallgatókhoz, beépített 1800 mAh-s akkumulátor
Kód:  FII012z52 Termékszám:  6953175760177 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FiiO X1 2nd gen rose gold

A legigényesebb zenelejátszó készülékek sora most egy olyan darabbal gyarapodott, amely kifinomult design-nal és továbbfejlesztett elektronikával rendelkezik, és így még tisztábban  produkálja a nagy- felbontású digitális hanganyagok lejátszását. Új fejlesztéseinek köszönhetően a készülék még a legérzékenyebb fülű zenehallgatókat is kielégíti, mivel nincsenek extra hangok a zenében, és még a legapróbb részleteket is elkaphatod. Az eredeti hangzást hallod, és a lejátszó kompakt méretének köszönhetően bárhol, bármikor élvezheted.



Főbb jellemzők

  • Nagy-felbontású audio lejátszó
  • Igényesen kidolgozott burkolat (alumíniumötvözet + CNC)
  • Továbbfejlesztett lejátszás és vezérlési ergonómia (kisebb, érintőkorong)
  • Teljesen új felhasználói felület jobb hangtisztasággal
  • Rendkívül széles fájl-támogatás (FLAC, APE, WAV...)
  • Kétirányú Bluetooth (két eszközre is képes jelet küldeni)
  • Kompatibilis a legtöbb fejhallgató távirányítójával

Csúcs-szintű elektronika

Az eredeti X1 készülék hírnevet szerzett magának tökéletesített hangreprodukciójával, de ez az utód még messzebbre jutott  az elektronikai újítási hullám után az olyan hangminőségi mutatók terén, amelyek még  nem voltak elérhetőek az első modell idején. A Texas Instruments professzionális CM5242 DAC chipje szélesebb jel / zaj távokat és tökéletesen kiegyensúlyozott kimenő teljesítményt tesz lehetővé. A kapcsolt LPF-ek és a működtető erősítők optimalizáltak a DAC együttműködés számára azért, hogy  a különösen alacsony frekvenciájú hangok reprodukálása még valósághűbb lehessen


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FiiO X1 2nd gen rose gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO X1 2nd gen rose gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FiiO X1 2nd gen rose gold.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ