AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

FIRST FA5448-4

Termékkatalógus
FIRST FA5448-4
Vízadagoló - italmelegítő, 4 literes térfogat, rozsdamentes acél belső tartály, kézi vízadagolás, levehető fedél, 75-90 °C hőmérsékletbeállítás, forró víz kb. 5-10 másodperccel bekapcsolás után (a tartályban lévő vízhőmérséklettől függően), ideális például tea, instant levesek és hasonlók elkészítéséhez, be-/kikapcsolás működésjelző fénnyel, teljesítménye 900 W
Kód:  FIRVV848 Termékszám:  FA5448-4

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIRST FA5448-4

A FIRST FA5448-4 italmelegítő rozsdamentes acél tartállyal és eltávolítható fedéllel érkezik. Az italmelegítő különösen alkalmas a tea és instant levesek készítésére illetve a víz felmelegítéséhez, amelyet aztán egyéni igényeidnek megfelelően használhatsz. A hőmérsékletet 75 és 90 °C között állíthatod be. A vízhűtő körülbelül 5 - 10 másodperc alatt melegíti fel a vizet, amely főként a víztartály hőmérsékletétől függ. Ezek után kézi adagolással elérhető a víz. A gomb megnyomásával be-/kikapcsolhatod a készüléket. Vezérlése tehát rendkívül egyszerű, senki számára nem jelenthet problémát. A gomb működésjelző fénnyel is rendelkezik.

A FIRST FA5448-4 vízadagoló főbb jellemzői

  • A FIRST FA5448-4 italmelegítőt rozsdamentes acél tartály és levehető fedél jellemzi
  • A vízmelegítő különösen alkalmas tea és instant levesek készítésére vagy víz melegítésére
  • A hőmérsékletet 75-90 °C között állíthatod be
  • A készülék kb. 5-10 másodperc alatt melegíti fel a vizet a tartály vízhőmérsékletétől függően
  • Kézi vízadagolás
  • A gomb megnyomásával be- és kikapcsolhatod a készüléket
  • A gomb működésjelző fénnyel rendelkezik

Teljesítmény:
900 W

Térfogat:
4 l


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIRST FA5448-4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIRST FA5448-4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIRST FA5448-4 Heißwasserbereiter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIRST FA5448-4 Heißwasserbereiter.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ