30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

FitStream Pro türkizkék, USB-C

Termékkatalógus
FitStream Pro türkizkék, USB-C
4,4 10 értékelés
Turmixgép - 45 W teljesítmény, maximum sebesség 22000 ford/perc, 1 sebességfokozat, nincsenek különleges funkciók, ajánlott csonthéjasok darálására, smoothiehoz, jégtörésre, jég aprítására folyadék hozzáadásával, zöldségpüréhez és bébiételhez, tartozékok nélkül a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 0,475 l-es tartály, bpa free műanyag edény
21 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  FISSM089 Termékszám:  FitStreamPRO-Mint Gyártó honlapja:
FitStream Pro türkizkék, USB-C 21 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

FitStream Pro türkizkék, USB-C

A nagy teljesítményű FitStream Pro türkiz asztali turmixgép nagyszerű segítője az ízletes és tápláló italok elkészítésének. A 45 W-os teljesítményfelvételnek köszönhetően könnyedén készíthetsz gyümölcsleveket, desszerteket, fagylaltokat, jeges kávét, valamint leveseket és zöldségpüréket. A FitStream Pro asztali turmixgép akár 22 000 fordulatszámot is képes produkálni. Ez alegerősebb hordozható turmixgép, amely modern SLIM formatervezésébel, rendkívüli teljesítményével és extra gyors töltésével nyűgöz le. Vízálló kialakítással és tágas, 475 ml-es tartállyal büszkélkedhet. A FitStream termékek CE, ROHS és BPA Free tanúsítvánnyal rendelkeznek.



A FitStream Pro asztali turmixgép legfontosabb jellemzői, türkiz

  • A legerősebb hordozható turmixgép kivételes teljesítménnyel
  • 475 ml-es tartály praktikus mérőpohárral
  • Elegáns türkiz SLIM kivitelben
  • Az akkumulátor akár 30 ciklust is kibír
  • A FitStream Pro turmixgép biztonságos használata
  • Mindig friss és ízletes italok a turmixgépben
  • Vízálló kialakítás
  • Egyszerű és gyors turmixgép karbantartás
  • Extra gyors és kényelmes töltés
  • A FitStream termékek CE, ROHS és BPA Free tanúsítvánnyal rendelkeznek

Hordozható FitStream Pro kivételes teljesítménnyel

Élvezd a finom italokat, amikor csak kedved tartja! A FitStream Pro asztali turmixgép hordozható, és a hat nagy teljesítményű rozsdamentes acélkéssel kivételes teljesítményt nyújt. Ez azt jelenti, hogy még a jég vagy a kávébabok zúzásával is megbirkózik. Mindezt másodpercek alatt. A FitStream Pro egyértelműen a legerősebb hordozható turmixgép. 

Nagyobb térfogat 475 ml

A FitStream Pro új verziója nagyobb, 475 ml-es kapacitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyobb adagot fogyaszthatsz kedvenc italodból. A praktikus mérőskálával ellátott, áttetsző edénynek köszönhetően a megfelelő mennyiségű italt készítheted el. 

FitStream Pro elegáns SLIM kialakítással

A FitStream Pro már első látásra elnyeri tetszésedet elegáns kialakításával és SLIM megjelenésével. Tökéletesen elfér a táskádban vagy a hátizsákodban. Ha lelkes kerékpáros vagy, a FitStream Pro készüléket kényelmesen, közvetlenül a kerékpárodra illesztheted. De ugyanilyen jól elfér az autóban is. A FitStream Pro-t mindig magaddal viheted, és a mindennapi tevékenységek nélkülözhetetlen eszközévé válik. 

A FitStream Pro turmixgép akkumulátora akár 1 hétig is bírja

A FitStream Pro turmixgép egyik fő előnye kétségtelenül a hosszú akkumulátor-üzemidő, amely akár 1 hétig is eltarthat. Egyetlen feltöltéssel akár 30 keverési ciklusra is képes, amely akár 30 italt is jelenthet. 

A FitStream Pro turmixgép egyszerű és gyors karbantartása

A FitStream Pro tisztítása gyors és egyszerű. Akár balkézzel is mindent elintézhetsz. Egyszerűen önts vizet a turmixgépbe, adj hozzá egy csepp mosószert, és néhány másodpercig működtesd a turmixgépet. Ezt követően öntsd ki a tartalmát, és öblítsd el a turmixgépet. Így a FitStream Pro ismét használatra kész lesz!

A FitStream Pro turmixgép gyors és egyszerű töltése

A FitStream Pro nagyon könnyen feltölthető egy USB-kábellel, akárcsak egy mobiltelefon.  A készülék szép előnye az extra gyors töltés. A FitStream Pro mindössze 45 perc alatt teljesen feltöltődik. 

Vízálló turmixgép kialakítás

A FitStream Pro nagyszerű segítőtárs minden helyzetben, mivel vízálló. Megakadályozza a víz fröccsenését tisztításkor és esőzéskor. Így nem kell aggódnod, ha hirtelen elered az eső. Természetesen mindent mértékkel. A turmixgép nem szeret búvárkodni vagy vízbe mártózni. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy a FitStream mixert hagyd valahol a strandon egy törölközőn. 

Első a biztonság

A FitStream turmixgépnél a gyártó tényleg mindenre gondolt. Ebben az esetben a biztonság az első. A turmixgép biztonsági zárral rendelkezik, amely megvéd a sérülésektől. A tartályon mágnesek vannak, amelyeket helyesen kell elhelyezned, hogy a pengék ezután forogni tudjanak. Ha rossz helyre teszed a tartályt, a gép nem fog elindulni. A biztosíték a FitStream Pro turmixedény megfelelő illeszkedését isjelzi.

Friss, ízletes és tápláló italok a FitStream Pro turmixgéppel

FITT akarsz lenni? A FitStream Pro turmixgép segítségével pillanatok alatt azzá válhatsz! A turmixgép a FitStream termékcsalád más termékeivel együtt garantálja az egészséges és ízletes italokat , amelyek nagyon táplálóak is. Bárhol élvezheted őket, ahol csak szeretnéd. 

A FitStream Pro rendkívül csendes működése

A FitStream Pro egyedi abban, hogy valóban nagyon csendes, és nem csap zajt, mint a hagyományos turmixgépek.  Ennek köszönhetően tényleg bárhol és bármikor használhatod. És tudod, mi az igazán nagyszerű? Hogy nem ébreszti fel az alvó gyerekeket. A FitStream Pro turmixgépet abszolút meg fogod szeretni ezért a funkcióért. 

A FitStream termékek CE, ROHS és BPA Free tanúsítvánnyal rendelkeznek

A FitStream Pro emellett nagy hangsúlyt fektet a felhasznált anyagokra és minőségre. Az anyagok megfelelnek a legszigorúbb uniós szabványoknak. A FitStream termékek nagy része CE, ROHS és BPA-mentes minősítést kapott. A BPA-mentes azt jelenti, hogy az egyes alkatrészek és a turmixgép tartálya mentes a káros vegyi anyagoktól. Ugyanakkor a cumisüvegek minőségével rendelkeznek. Emiatt a FitStream prémium ésnem veszélyes minőségű anyagokkal büszkélkedhetnek. 


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítmény
45 W Kész!
Maximum fordulatszám
22 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!
Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Smoothiehoz, Jégtörésre, Jég aprítására folyadék hozzáadásával, Bébiételhez, Zöldségpüréhez Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
45 W Kész!
Maximum fordulatszám
22 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Smoothiehoz, Jégtörésre, Jég aprítására folyadék hozzáadásával, Bébiételhez, Zöldségpüréhez Kész!
Tartály térfogata
0,48 l Kész!
Edény anyaga
BPA free műanyag Kész!

Kiegészítők

Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FitStream Pro türkizkék, USB-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FitStream Pro tyrkysový, USB-C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FitStream Pro tyrkysový, USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FitStream Pro türkis, USB-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FitStream Pro türkis, USB-C.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ