A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

FIXED Sense sárga

Termékkatalógus
FIXED Sense sárga
3,1 8 értékelés
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és egyéb értékek elvesztését, android és iOS OS támogatással, az alapfunkciók közé tartozik pl. hely meghatározása, eszközkeresés, mobil keresése, készítsen képet a készülékén, figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, hangjelzés és intelligens otthoni eszközök vezérlése, Bluetooth verzió: 5,0, jeltartomány: 50 m, cserélhető CR2032 elemek 12 hónap működési idővel, sárga színű
Kód:  PP907b22 Termékszám:  FIXSM-SMS-YL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIXED Sense sárga


FIXED Sense - forradalmian intelligens medál

A Sense egy többfunkciós medál, amely nemcsak a hőmérsékletet és a páratartalmat méri és elemzi, szemmel tartja személyes tárgyaid, hanem programozható vezérlőként is szolgál intelligens otthonodhoz, például a Philips Hue-hoz. A FIXED Sense többek között Bluetooth-helymeghatározóként is működik. Egyszerűen csatold a kulcsaidhoz, hátizsákodhoz, vagy helyezd a pénztárcájába, és csatlakoztasd a mobiltelefonodhoz - így mindig szemmel tarthatod személyes tárgyaid, miközben megelőzöd azok elvesztését vagy lopását.Minden beállítás elvégezhető a FIXED Smart alkalmazásban, amely Android és iOS-eszközökön érhető el.

Megtalálja és nyomon követi személyes tárgyaid

Ha állandóan elveszíted tárgyaid vagy elfelejted hova tetted őket, a FIXED Sense medál tökéletes megoldás számodra. A levehető huroknak köszönhetően könnyen rögzítheted kulcsokhoz, hátizsákhoz, pénztárcádhoz, vagy más személyes tárgyakhoz. Ha nem tudod, hol van az adott tárgy, egyszerűen használd a Bluetooth mobilalkalmazást a medál hívásához. A FIXED Sense hangos riasztással vagy diszkrét villogással értesít. Ugyanígy figyelmeztet, ha a Bluetooth hatótávolságán (60 méter) kívülre kerül. Ha munkába indulsz reggel, nem fogod az asztalon felejteni a pénztárcád és a papírjaid. Ráadásul a mozgásérzékelőnek és az alkalmazásnak köszönhetően a FIXED Sense figyelmeztet, ha az "őrzött"  tárgy tudtod nélkül mozog.

A FIXED Sense medál a következőkkel rendelkezik:

FIXED Bluetooth Sense lokalizációs chip

Mozgásérzékelő

A FIXED Sense Bluetooth lokalizációs chip mozgásérzékelővel rendelkezik, amely aktiválódása esetén riasztással és értesítéssel figyelmeztet a telefonon, ha a medál megmozdul. Csatlakoztasd a csomagjaidhoz,  a motorkerékpárodhoz vagy a kerékpárodhoz, és mindig szemmel tarthatod ezeket a dolgokat. Amint valaki elmozdítja az adott tárgyat, a telefonon lévő alkalmazás figyelmeztet. Amikor a medál és a telefon között  a kapcsolat megszakad, az utolsó rögzített tartózkodási helyet mutatja.

FIXED Bluetooth Sense lokalizációs chip

Hőmérsékletérzékelő

A FIXED Sense medálon belül található érzékelők egyike a hőmérséklet-érzékelő. Ideális például a szobahőmérséklet a munkához? A FIXED Smart alkalmazásban könnyedén beállíthatod, hogy a szobahőmérséklet milyen tartományban ingadozzon, és a Sense figyeli ezt helyetted. A beállításokban ezután kiválaszthatod, hogy milyen időközönként történjenek a mérések. A statisztikákhoz használhatod az alkalmazásban elérhető táblázatot.

FIXED Bluetooth Sense lokalizációs chip

Páratartalom érzékelő

A FIXED Sense intelligens medál harmadik érzékelője a páratartalom-érzékelő. Legyen szó akár a saját környezetedről - főzés után túl sok a nedvesség a lakásban, és ki kell szellőztetni -, akár például a szobanövények környezetéről, amelyek a túl száraz levegőtőlszenvedhetnek, aSense minderre figyelmeztethet. Nincs szükséged külön hőmérséklet- vagy páratartalommérő készülékre a munkahelyeden vagy otthon, egyszerűen vidd magával mindkettőt a FIXED Sense intelligens medál formájában.



Intelligens otthonokhoz készült

A FIXED Smart alkalmazásban könnyen beállítható két programozható gomb összesen 12 konfigurálható kombinációval rendelkezik, így a FIXED Sense segítségével nemcsak az egyes Philips Hue izzókat vezérelheted okosotthonodban, hanem a telefon egyes funkcióit is. A Sense például távoli fényképezőgép-kioldóként vagy stopperóra-indítóként is használható. Örülni fogsz annak is, hogy a FIXED Smart alkalmazás folyamatosan fejlődik, hogy bővítse a támogatott intelligens otthoni rendszereket.

FIXED Smart alkalmazás

A FIXED Sense multifunkciós  medál kétségtelen előnye többek között a FIXED Smart mobilalkalmazás, amely teljes egészében a Cseh Köztársaságban készült, és támogatja az összes Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefont és tabletet, emellett kompatibilis az Apple Watch és a SIRI rendszerrel is. Ez az alkalmazás intuitív, gyors és egyszerűvé teszi a medál összes beállítását, felügyeletét és ellenőrzését. Az új alkalmazás megmutatja, hogy milyen közel és milyen irányban van a medál amikor keresed,így amegtalálása még egyszerűbbé válik. Természetesen az alkalmazás és a készülék firmware része rendszeresen és automatikusan frissül.

Biztonságos zóna, éjszakai üzemmód és megosztás

A Biztonságos zóna funkció lehetővé teszi, hogy kikapcsold a FIXED Smart mobilalkalmazásban előre beállított helyekre vonatkozó értesítéseket. Ha otthon vagy az irodában vagy, a chip nem reagál a telefon vagy a tablet és a chip közötti kapcsolat megszakításaira. Használhatod az éjszakai üzemmód funkciót is, amely megakadályozza, hogy alvás vagy pihenés közben bármilyen riasztást kapj. A FIXED Sense helymeghatározó chip lehetőséget kínál a több felhasználóval  történő megosztásra is. Mindez lehetővé teszi,hogy egy chip egyszerre több eszközzel ispárosítható legyen. Ez a funkció hasznos például akkor, ha osztozol az autón a családban, és beállítod a Sense megosztását az összes telefonra, így mikor az autóban hagyod, mindig tudni fogod, hol hagytad utoljára az autót.

A sárga színű FIXED Sense Bluetooth lokalizációs chip legfontosabb jellemzői

  • A FIXED Sense minimalista - átmérője mindössze 4,89 mm, magassága 6 mm
  • Gombok állítható funkciókkal és 12 kombinációval
  • Bluetooth 5.0 Low Energy, akár 60 méteres hatótávolsággal
  • Multipoint - egy FIXED Sense megosztása több felhasználóval
  • Cserélhető CR2032 elem akár egy éves élettartammal
  • Folyamatos OTA frissítések
  • Állítható csengőhangok - 10 dallam közül választhatsz
  • Kompatibilitás Android 7.0+ és iOS 12.0+ rendszerekkel
  • FIXED Smart - A Cseh Köztársaságban kifejlesztett Sense control applikáció
  • Hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők
  • A csomag sárga FIXED Sense medált tartalmaz

Paraméterek

Rendeltetés
Univerzális Kész!
Kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Szolgáltatási díj
Nem Kész!
Tulajdonságok
Fényjelzés, Értesítés az alapértelmezett terület elhagyásakor, Jelzéskiesés értesítés, Nincs szükség SIM-kártyára Kész!

Használat

Rendeltetés
Univerzális Kész!
Kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Szolgáltatási díj
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fényjelzés, Értesítés az alapértelmezett terület elhagyásakor, Jelzéskiesés értesítés, Nincs szükség SIM-kártyára Kész!

Akkumulátor és töltés

Üzemidő
365 nap Kész!

Konstrukció

Szélesség
4,8 cm Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
50 m Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Funkciók
Hely meghatározása, Eszközkeresés, Mobil keresése, Készítsen képet a készülékén, Figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, Hangjelzés, Intelligens otthoni eszközök vezérlése Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Akkumulátor

Típus
CR2032 Kész!
Üzemidő
12 hónap Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXED Sense sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Sense žlutý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Sense žltý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Sense gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Sense gelb.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ