A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Fostex TH-FO 500rpm prémium

Termékkatalógus
Fostex TH-FO 500rpm prémium
Fej-/fülhallgató headset, nyitott frekvenciatartománya 20Hz-30kHz, impedancia 48Ohm, érzékenysége 93 dB, 3m kábel, aranyozott dugó, bőrtok
Kód:  FTX004p Termékszám:  FO TH-500RP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fostex TH-FO 500rpm prémium

Ez a prémium fejhallgató értékelik az összes zenészek, zeneszerzők és az emberek, akik dolgoznak hangot. Örülök Természetesen az, aki hallgat a komoly. Páratlan dinamikus tartomány biztosított neodímium mágneses áramkört finom felbontású hang ellátás egyedi membránok elrejtve az alumínium héj. A nyitott kialakítás segíti a természetes hang terjedésének.

legfontosabb jellemzői

  • Prémium fülhallgató prémium minőségű japán
  • Páratlan hangminőség
  • Fonott kábel 6,3mm jack
  • Assault basszus és kristálytiszta magas hangok
  • Kifinomult kialakítás lehetővé teszi a fejhallgatót nagy helyet senkinek
  • Kis súly és a felhasznált anyagok biztosítják a kényelmes illeszkedést
  • Teherbírás akár 3000 mW
  • Jön egy stílusos hordtáska

Kapcsolatok a japán kézművesség és a modern anyagok

Gondos anyagok kiválasztása az alapja a termelés a szép alumínium kagyló. Hozzátette műbőr és kiváló minőségű kagyló fülbevaló és hajpántok acél belső, szintén borított mesterséges bőr. Mindez biztosítja a maximális kényelmet és fantasztikus hallgat, mert a füle lesz körülvéve a legjobb, amit talál a piacon. 

Hang az ínyencek és a szakemberek

Ez a fejhallgató biztosítja a tökéletes útmutató a zene az egész műfajt. Minden tonális szinten egyaránt jelentős, és felajánlja objektív képet, hogy a dal valójában hangzik. Ez a funkció teszi Fostex TH-500 RP kiváló eszköz szakemberek hanggal, az a hely, biztosan eljön, és azok, akik egyszerűen csak szeretnék élvezni zenét hallgat torzítatlan formában.

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fostex TH-FO 500rpm prémium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fostex FO TH-500RP premium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fostex FO TH-500RP premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fostex TH-FO 500rpm Prämie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fostex TH-FO 500rpm Prämie.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ