Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Foxx intelligens elektromos aljzat Piper

Termékkatalógus
Foxx intelligens elektromos aljzat Piper
- A távirányítóval vezérelhető energiaellátást biztosító be/ ki gomb
Kód:  EAIS011y Termékszám:  FXZW-SWG515

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Foxx intelligens elektromos aljzat Piper

Alakítsa át a meglévő elektromos kimenetet többféle célra használható eszközzé, amely gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy bárhonnan ellenőrizze az otthonát. Az okostelefonról akkor is tudja vezérelni, ha távol van otthonától. A telepítés nagyon egyszerű. Miután bedugta a konnektorba az eredeti dugót és megtörtént a párosítása a központi egységgel, azonnal használatra kész. Az egész folyamat nem tart tovább, mint néhány rövid pillanat.

Legfontosabb jellemzői

  • Távirányítású okos foglalat
  • A Z-Wave lámpákhoz való tartozékok
  • Azonnali működés, közvetlenül a csatlakozást követő párosítás után
  • Saját On / Off ( Be/Ki) gomb
  • Üzemi hőmérséklet 0 és 40 ° C között
  • Úgy tervezték, hogy megfelel a szabványos hálózati 230 V, 50 Hz feszültséghez

A kiadások ellenőrzése

Elfelejtette kikapcsolni az egyik háztartási eszközét és már úton van a munkába? A vasaló vagy hajsütővas veszélyes lehet és más készülékek is szükségtelenül pazarolják az értékes energiát. Az alkalmazás segítségével távolról is mindent kézben tud tartani és előre be tudja programozni a készülékeket. Csökkentése a lopás kockázatát minimálisra a házában. Például távolról be- és ki tudja kapcsolni a lámpát azt szimulálva, mintha otthon tartózkodna, bár éppen nyaral. A Z-Wave univerzális protokoll lehetővé teszi a vezeték nélküli kommunikációt az okos otthonban található egyes komponensek között. Ennek a protokollnak a megkérdőjelezhetetlen előnye az, hogy folyamatos, zökkenőmentes a kommunikáció a különböző gyártók termékei között. Az okos csatlakozó saját nyitó és záró gombbal van felszerelve. A felhasználó élvezheti a modern megjelenésű formai kialakítást és a termék kis hely igényét.

További információk:

  • Sávszélesség: 868,42 MHz
  • Méretek: 78.5 × 55.0 × 75.6 mm
  • Tömeg: 111 g
 

Paraméterek

Használat
Elektromos hálózat Kész!

Használat

Használat
Elektromos hálózat Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Foxx intelligens elektromos aljzat Piper Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Foxx chytrá elektrická zásuvka pro Piper. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Foxx inteligentná elektrická zásuvka pre Piper. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Foxx chytrá elektrická zásuvka pro Piper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Foxx chytrá elektrická zásuvka pro Piper.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ