Shop roku AlzaBoxy Q1

Freemotion Defender HN-B703

Termékkatalógus
Freemotion Defender HN-B703
4,2 12 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - 40mm, vezeték nélküli Bluetooth-szal, mikro-USB, frekvencia: 100-20000Hz, hatótávolság 10 m
Kód:  JS280g10b3 Termékszám:  63703

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Freemotion Defender HN-B703

A vezeték nélküli Defender fejhallgató maximális kényelmet biztosít a tulajdonosa számára. Zárt akusztikus kialakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy úgy élvezze kedven zenéjét vagy játékát, hogy közben nem zavarja a környezetét. A kényelmes fülpárnáknak és a tökéletesen illeszkedő fejpántnak köszönhetően hosszú időn keresztül is használható. A kezelőfelület könnyen hozzáférhető, a fülpárnákon kapott helyet. 

A fejhallgató kompatibilis Bluetooth-képes eszközökkel és a HSP, HFP, A2DP és AVRCP támogató profilokkal. A Li-Ion akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár 10 órán keresztül használd zenehallgatásra vagy beszédre, ha pedig lemerült, akkor egy mikro USB kábel segítségével könnyen feltöltheted.

 
 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Freemotion Defender HN-B703 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender FreeMotion HN-B703. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Defender Freemotion HN-B703. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender FreeMotion HN-B703. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender FreeMotion HN-B703.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ