AlzaBoxy Q1 Shop roku

Full HD projektorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Natív felbontás
1920 × 1080 px
(163)
1920 × 1200 px
(17)
Vetítési távolság típusa
Ultra Short Throw - ultrarövid
(15)
Short Throw - rövid
(131)
Normal Throw - normál
(30)
Technológia
DLP
(102)
LCD
(52)
Fényforrás
Halogén
(48)
LED
(80)
Lézer
(49)
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó
(128)
USB 2.0
(123)
WiFi
(59)
RJ-45 (LAN)
(43)
Bluetooth
(39)
Grafikus bemenet
HDMI
(123)
VGA (D-SUB)
(44)
DisplayPort
(2)
Komponens
(3)
Kompozit
(18)
S-Video
(5)
Szűrés

A Full HD projektor 1920 × 1080 pixeles felbontást kínál 16:9-es vagy 16:10-es méretaránnyal. A Full HD felbontás részletgazdag, kitűnő minőségű és tökéletesen éles képet biztosít. Akár otthoni házimozi rendszer részeként szeretnéd használni, akár professzionális prezentációk megjelenítéséhez a munkád során, a Full HD projektorok gazdag kínálatában biztosan megtalálod a neked megfelelőt. Milyen paraméterekre kell figyelni választáskor?

Tovább

Full HD Projektor - Mire használható?

A Full HD projektor felhasználási módja rendkívül széles.

  • Professzionális vagy oktatási környezetben - A Full HD projektor kiváló minőségű részletgazdag képet biztosít prezentációid során, amely minden bizonnyal lenyűgözi majd diákjaidat, üzletfeleidet, a vezetőséget és kollégáidat. Külön kategória a mini Full HD projektor, amely kompakt méretével és alacsony tömegével könnyű hordozhatóságot biztosít, így kitűnő társ üzleti utakon, hiszen egy egész kivetítő rendszer fér el a zsebedben vagy a bőrőndöd egyik sarkában.
  • Otthoni felhasználás - A Full HD projektor otthoni felhasználási módja talán még szélesebb. Ideális családi fényképek vagy videók nézegetéséhez, filmnézéshez, videojátékokhoz és sok más tevékenységhez. Saját házimozi rendszer kiépítéséhez is alkalmasak.
Projektor Full HD
A Full HD projektor új lehetőségeket kínál az üzlet életben vagy otthoni tartalmak megjelenítéséhez.

Full HD projektor LED fényforrással

A Full HD projektor megvilágítását nyújthatja halogén, lézer, vagy LED fényforrás. A Full HD projektor LED megvilágítással a leginkább vásárolt projektorok közé tartozik. De vajon miért?

  • Minimális energiafogyasztás
  • Hosszú élettartam
  • Maximális színáram
  • A LED technológia lehetővé teszi kompakt, hordozható projektorok készítését
  • A LED-es Full HD projektorok kiváló képminőséget, tökéletes színvisszaadást és éles kontrasztot biztosítanak
  • Magasabb ár

Full HD projektor - Halogénes és lézeres fényforrás

  • Halogénes Full HD projektor - A legkorábbi digitális projektorokat halogénes fényforrással szerelték fel, így ez a megoldás korábbi, már sokszorosan bizonyított technológiát képvisel. A halogénes projektorok a mai napig nagyon elterjedtek, de hátrányuk a rövidebb élettartam és a magasabb hőtermelés, amelynek elvezetéséről a gyártók ventilátorokkal gondoskodnak. A hűtést azonban modelltől függően erősebb vagy gyengébb zaj kíséri, amely zavaró lehet. Házimozi projektoroknál elvárás a minimális zajszint, s ennek a halogénes Full HD projektorok nem minden esetben felelnek meg.
  • Lézeres Full HD projektor - Ha a halogénes projektorok képviselik a múltat és komoly mértékben a jelent is, akkor a lézeres Full HD projektor mindenképpen a jövő gyermeke. A lézeres fényforrás hatékonyabb mint az izzók, amely azt jelenti, hogy kevesebb energiával képes ugyanakkora fényerőt előállítani. A lézeres fényforrás élettartama is jóval hosszabb, mint az egyéb típusú projektorok esetén. Lézeres Full HD projektorokra bizonyos gyártók akár 5 éves vagy 20 000 üzemórás garanciát is kínálnak. Ugyanakkor kevesebb hőt termelnek, amely halkabb hűtőrendszer használatát teszi lehetővé. Ez különösen előnyös, ha például házimozi rendszer részeként használjuk.
Projektor Full HD
A Full HD projektor házimozi rendszer részeként új szintre emeli a játék és a filmnézés élményét.

Full HD projektor - Kiegészítő funkciók

A modern Full HD projektorok számos hasznos kiegészítő funkciót is kínálnak, amelyek nemcsak megkönnyítik a projektor használatát, hanem az általa kínált lehetőségeket jelentősen kibővítik.

  • WiFi kapcsolat - A WiFi kapcsolattal rendelkező Full HD projektor modellek az otthoni WiFi hálózathoz csatlakoztathatók, amely új lehetőségeket kínál a projektor vezérlése és használata terén, például online tartalmak lejátszása.
  • Bluetooth kapcsolat - A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a Full HD projektor mobiltelefonhoz vagy tablethez történő csatlakoztatását. Bizonyos modellek a Miracast és az Airplay vezeték nélküli technológiát is támogatják, amelyek a mobileszközök képernyőjének megosztására szolgálnak.
  • Beépített hangszóró - A beépített hangszóró gondoskodik az erőteljes hangzásról, bár természetesen nem képes helyettesíteni a többcsatornás házimozi hangrendszerek nyújtotta átlagfeletti hangzást. Bizonyos modellek minőségi Bluetooth hangszóróként is használhatók mobiltelefonról vagy tabletről történő zene lejátszáshoz.
  • HDMI és USB csatlakozók - Médialejátszók, játékkonzolok illetve külső merevlemeze csatlakoztatásához. Gyakran áll rendelkezésedre LAN-port és fejhallgató-kimenet is.
  • Belső tárhely - Saját tartalmak tárolásához.

Hiába választod ki a legjobb Full HD projektort, ha a fehér fal nem a legtökéletesebb háttér. Ha igazán minőségi, igényes és hibáktól mentes megjelenítést szeretnél, akkor mindenképp érdemes befektetned számos vetítővászon modellünk egyikébe.

Mini Full HD projektor

A mini Full HD projektor modellek kompakt méreteikről, minimális tömegükről és könnyű hordozhatóságukról ismertek. kiválóan használhatók az üzleti életben: irodai prezentációknál, szakmai tárgyalásokon, üzleti találkozókon. Kompakt méreteik külön előnyt nyújtanak üzleti utakon, ahol így egy egész kivetítő rendszer fér el a zsebedben vagy a bőröndöd egyik sarkában. Számos modell mini telefonos projektornak is tekinthető, mivel a telefonoddal társítva az Android rendszer segítségével bárhol pillanatokon belül készen állhatsz üzlettársaid, munkáltatód vagy kollégáid lenyűgözésére. Számos mini telefon projektor modell saját akkumulátorral rendelkezik, amely akár több órányi használatot is kibír.

Full HD projektor ár

A Full HD projektorok kínálata enyhén szólva is széles. A nehézség pontosan abban rejlik, hogy a számtalan modell közül ki tudd választani a neked megfelelőt. Ebben a számtalan paraméter mellett, amelyeket figyelembe vehetsz, óriási segítségedre lesz a fogyasztói ár, hiszen ez már önmagában leszűkíti a választékot azokra a modellekre, amelyek megfelelnek költségvetésednek.

  • 100-200 ezer forint - Ha nem kívánsz túl nagy összeget szánni rá, vagy csak irodai környezetben szeretnéd a Full HD projektort használni, akkor ezek közül válassz. E legolcsóbb modellek közé tartozik számos mini Full HD projektor is. Ha házimozi rendszer kiépítésén gondolkodsz, akkor inkább a magasabb árkategóriájú és minőségű Full HD projektorok között keresgélj.
  • 200-500 ezer forint - Ez az árkategória azoknak megfelelő, akik minőséget és teljesítményt szeretnének nem túl magas áron, ugyanakkor nincs szükségük a legkomolyabb csúcsminőségre. E kategóriában találod a legszélesebb választékot.
  • 500 ezer forint felett - A legmagasabb árkategóriában szintén széles a választék. A legújabb technológiát alkalmazó lézeres Full HD projektorok többsége ebben a kategóriában foglal helyet. 3D-s megjelenítés? Szintén itt keresgélj, esetleg az eggyel alacsonyabb árkategóriában. A legdrágább Full Hd projektorok ára elérheti az 1 millió forintot vagy annál magasabb is lehet.

i

Ha szeretnél a lehető legelőnyösebb áron Full HD projektort vásárolni, akkor érdemes lesz megtekintened olcsó Full HD projektorok oldalunkat, ahol ár szerint soroltuk be a termékeket, így jobban szemedbe tűnnek akciós áraink vagy a legjobb ár-érték arányt kínáló modellek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Samsung The Freestyle SP-LFF3C Szállításra kész > 5 db
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 230 ANSI lm, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók
279 990 Ft

2.
WANBO X1 Max Szállításra kész > 5 db
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 350 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
84 790 Ft

3.
WANBO T6R Max Szállításra kész > 5 db
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
155 890 Ft

Még több
180 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Acer X1526HK
Projektor - DLP lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 4000 ANSI lm, 10000:1 kontraszt, HDMI 2.0, VGA, hangszórók
Leárazás -5 %
212 590 Ft 224 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX351d2f5
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Epson EB-992F - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Epson EB-992F
Projektor - LCD lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 4000 ANSI lm, 16000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, Kompozit, LAN, WiFi, hangszórók
439 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX288t61d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
XGIMI Halo+ - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 12×
XGIMI Halo+
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 900 ANSI lm, HDMI 1.4, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android, Apple Airplay 2
316 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00h3a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Optoma ZH450 - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Optoma ZH450
Projektor - DLP lézer, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 4500 ANSI lm, 300000:1 kontraszt, HDMI 2.0, LAN, hangszórók
636 900 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ005a1a10
5,0
AAO Oxner
Projektor - LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 450 ANSI lm, 5000:1 kontraszt, HDMI 1.4, hangszórók, Netflix, YouTube
146 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAO003
4,4
Samsung The Freestyle SP-LFF3C
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 230 ANSI lm, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók
Szuper ár
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WS111
3,7 19×
WANBO X1 Max
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 350 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
84 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN003a
3,5 25×
WANBO T6 MAX
Projektor - LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, 3000:1 kontraszt, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, Apple Airplay 2, Netflix, YouTube
143 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN004
3,5
WANBO T6R Max
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
155 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN004a
Epson EB-FH52 - Projektor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 10×
Epson EB-FH52
Projektor - LCD lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 4000 ANSI lm, 16000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, Kompozit, WiFi, hangszórók
336 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX247a01
3,8 22×
VANKYO PERFORMANCE V630
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 280 ANSI lm, 5000:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, VGA, hangszórók
58 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ005b2
3,4 20×
VANKYO PERFORMANCE V700W
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 420 ANSI lm, 1000:1 kontraszt, HDMI 1.4, hangszórók, Netflix
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ005b22
4,3 27×
Optoma HD146X
Projektor - DLP lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3600 ANSI lm, 30000:1 kontraszt, HDMI 1.4, hangszórók
225 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ001j99c2
4,3
ViewSonic M2E
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 400 ANSI lm, 3000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, USB-C, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
283 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV364r1
5,0
Acer H6541BDK
Projektor - DLP lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 4000 ANSI lm, 10000:1 kontraszt, HDMI 1.4, hangszórók
236 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX365l1k4h
Optoma ZH462 - Projektor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
Optoma ZH462
Projektor - DLP lézer, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 5000 ANSI lm, 3000000:1 kontraszt, HDMI 2.0, LAN, hangszórók
740 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ005a1a10a2
4,9
Epson EB-FH06
Projektor - LCD lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3500 ANSI lm, 16000:1 kontraszt, HDMI 2.0, VGA, hangszórók
271 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX288t61f
4,7
Epson CO-FH01
Projektor - LCD lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3000 ANSI lm, 350:1 kontraszt, HDMI 2.0, hangszórók
201 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX288v860
3,9 15×
XGIMI MoGo 2 Pro
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
246 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m3a
4,7
Epson CO-FH02
Projektor - LCD lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3000 ANSI lm, HDMI 1.4, hangszórók, Android
228 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WX288v86
4,8 31×
XGIMI Elfin
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 800 ANSI lm, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
219 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XGI00m6
4,6 16×
VANKYO LEISURE 470 Pro
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 170 ANSI lm, 500:1 kontraszt, HDMI 1.4, hangszórók
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ005b1a1a
5,0
BenQ MH550
Projektor - DLP lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 3500 ANSI lm, 20000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, Kompozit, S-Video, hangszórók
278 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX409a55
XGIMI HORIZON - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 32×
XGIMI HORIZON
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 1500 ANSI lm, HDMI 2.0, LAN, Android
412 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m4
fizetett hirdetésÚj Epson projektorok: kompakt lézer, irodai eszköz és mozi a nappaliban Az Epson számos új projektort mutatott be mostanában. Olyan kompakt lézeres modelleket is találhatsz közöttük, mint az EF-11 és az EF-12, továbbá egy funkciókkal teli irodai modellt és egy érdekes darabot, amellyel akár 10 méterre is vetíthetsz ki filmeket. Miért tűnik...
Szeretnél egy projektort a filmek nagyképernyőn történő nézéséhez, játékokhoz vagy egy konferenciateremben történő bemutató kivetítéséhez? Mit jelentenek az olyan kifejezések, mint a fényerő, a felbontás és egyéb technikai jellemzők? Ebben a cikkben végigmegyünk minden...

Full HD projektorok

A Full HD projektorok kategóriában összesen 179 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó full HD projektorok
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ