AP+ nový vizuál Shop roku

Fürdőszoba mennyezeti lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(86)
Klasszikus
(18)
Indusztriális
(10)
Szín
Antracitszürke
(1)
Fehér
(61)
Fekete
(21)
Barna
(1)
Ezüst
(10)
Anyag
Alumínium
(4)
Fém
(50)
Acél
(4)
Műanyag
(57)
Üveg
(1)
Helyiség
Fürdőszobába
(98)
Nappaliba
(77)
Konyhába
(75)
Folyosóra
(70)
Hálószobába
(57)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(98)
Fali
(19)
Spot
(2)
Beépíthető
(7)
LED panel
(4)
Süllyesztett
(8)
További tulajdonságok
Állítható színhőmérséklet
(63)
Fényerő szabályzás
(49)
Smart
(46)
Mobilalkalmazás
(42)
Hangvezérlés
(26)
Foglalat
E27
(1)
GU10
(2)
Integrált fényforrás
(88)
Fényáram
350 lm
4300 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(63)
Semleges fehér
(83)
Hidegfehér
(63)
Energiafelhasználás
5 W
52,5 W
-
Szűrés

A fürdőszoba mennyezeti lámpák segítenek hatékonyan megoldani a fürdőszobai világítást, és egy megfelelően kiválasztott lámpa tökéletesen ellátja a dekoratív funkciót is. Nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelő modellt? Az alábbiakban többet olvashatsz a fürdőszoba mennyezeti lámpa kiválasztásának kritériumairól.

Tovább

A fürdőszoba mennyezeti lámpák használata:

A fürdőszoba mennyezeti lámpa a leghatékonyabb módja annak, hogy megfelelően erős és kellemes fényt kapj fürdés, borotválkozás vagy sminkelés közben. A fürdőszoba mennyezeti lámpák hálózatról, ritkább esetben akkumulátorral is működtethetők. Az akkumulátorral működő lámpák előnye az is, hogy áramszünet esetén is világítanak.

A fürdőszoba mennyezeti lámpa mozgásérzékelővel érzékeli a mozgást, és automatikusan felkapcsolja a lámpát.

Okos fürdőszoba mennyezeti lámpák

Az okos fürdőszoba mennyezeti lámpák nem csak a modern technológia szerelmeseinek kelthetik fel az érdeklődését. Az ilyen mennyezeti fürdőszoba lámpa WiFi-n keresztül csatlakoztatható az okos otthoni rendszerhez, hogy aztán mobilalkalmazás segítségével szabályozhasd a lámpa kapcsolását, intenzitását vagy színhőmérsékletét. A kompatibilitás elsősorban az Android és iOS operációs rendszerekkel biztosított. Az olyan platformok, mint a Google Assistant, az Apple Siri vagy az Amazon Alexa lehetővé teszik azt is, hogy szinte futurisztikus módon hanggal vezéreld őket.

LED panel - mennyezeti lámpa fürdőszoba megvilágítására

Napjainkban a modern fürdőszobai LED panelek nagyon népszerűek. A mennyezetre helyezhetők, praktikus és kényelmes világítást biztosítanak az egész fürdőszobában. A LED fürdőszoba mennyezeti lámpa jelentősen alacsonyabb energiafogyasztást ér el ugyanolyan fényerősség mellett.

A LED fürdőszoba mennyezeti lámpák előnyei

A LED fürdőszoba mennyezeti lámpák esetében ezekre mindenképpen számíthatsz:

  • 10-szer nagyobb hatékonyság, mint az izzószálas izzóké.
  • Rendkívül hosszú élettartam.
  • Sok közülük meglepően lapos kivitelben készül.

Spot fürdőszoba mennyezeti lámpa

A spot fürdőszoba mennyezeti lámpák, az úgynevezett spotlámpák, érdekes lehetőséget jelentenek, amelyek lehetővé teszik, hogy a fényt meghatározott helyekre irányítsd. A fürdőszobai spotlámpa lehet részben vagy teljesen elforgatható, és néha több izzóval is rendelkezik.

Mire figyeljünk a fürdőszoba mennyezeti lámpa kiválasztásakor?

A fürdőszoba mennyezeti lámpák kiválasztásakor elsősorban az ellenállóképességet, a fényerősséget, illetve a formát és a színt vedd figyelembe.

A fürdőszoba mennyezeti lámpák biztonságos használata

A fürdőszoba mennyezeti lámpa kivitelére és annak felszerelésére szigorú biztonsági szabályok vonatkoznak. A víz- és nedvességállóság követelménye miatt válassz IPx4 vagy magasabb védelmi fokozattal rendelkező lámpát. A fürdőszoba mennyezeti lámpa minden esetben az ún. 3. zónában, azaz a kádtól vagy zuhanyzótól 60 cm-nél távolabb, legalább 225 cm magasságban kerüljön elhelyezésre.

Milyen erős legyen a fürdőszoba mennyezeti lámpa fénye?

A fényerősség meghatározó mutatója, nem csak a fürdőszoba mennyezeti lámpák esetében, manapság az ún. fényáram, amelyet lumenben adnak meg. A modern, energiatakarékosabb izzók ugyanannyi fényt sokkal kevesebb felvett energiával állítanak elő, mint a hagyományos izzók, ezért jelentősen kevesebb áramot fogyasztanak.

A fürdőszobába ajánlott nagyobb fényerősségű mennyezeti lámpákat választani, mint más helyiségekbe. A fő fürdőszoba mennyezeti lámpa esetében akár 1000 lumen/m² fényáram is ajánlott.

A falburkolat színe befolyásolja a fényerősséget. Ha sötét a csempe, akkor mindenképpen erősebb fürdőszoba mennyezeti lámpa szükséges.

A fürdőszoba lámpa mennyezeti változatának formája, anyaga és színe

A fürdőszoba mennyezeti lámpák előnye a széles választék, amely lehetővé teszi, hogy a különböző stílusok kedvelői megtalálják a nekik leginkább tetsző darabot. Akár a modern stílus, az ipari stílus, akár a minimalista skandináv stílus kedvelője vagy, van miből válogatni.

A fürdőszoba mennyezeti lámpa formája

Ami a formákat illeti, a klasszikusok a kerek és a szögletes, de különböző, atipikus fürdőszoba mennyezeti lámpa is található szép számmal a kínálatunkban. Rád van bízva a választás, biztosan találsz olyat, amely illeszkedik a belső tér többi részéhez.

A fürdőszoba mennyezeti lámpa anyaga

A fürdőszoba mennyezeti lámpák leggyakrabban műanyagból vagy fémből, ritkábban üvegből készülnek. Az üveg és a fém nagyon elegáns, és jól illeszkedik a design orientált belső terekhez. A műanyag könnyű, tartós, és a belőle készült modellek nagyon olcsók, vállalkozások és étkezdék számára is ideális lehet.

A lámpatest színe

A fürdőszoba lámpa mennyezeti változatai a tiszta fehértől kezdve az elegáns feketén át az antikabbnak tűnő fémes árnyalatokig számos színben kaphatók. Válaszd azt a színt, amelyik neked a legjobban tetszik.

i

A lámpákat általában energiacímkével látják el. Az A osztály a leginkább energiatakarékos, míg az F osztályba tartozó fürdőszoba mennyezeti lámpák fogyasztják a legkevésbé gazdaságosan az áramot.

A fürdőszoba világítás más lehetőségeket is kínál, amely kiegészítheti a fürdőszoba mennyezeti lámpa fényét, ilyen például a tükörvilágítás.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue Xamento spot fekete Szállításra kész 2 db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, teljesítmény, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, IP44
32 990 Ft

2.
Xiaomi Mi Smart LED Ceiling Light (350 mm) Szállításra kész > 5 db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1900 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Xiaomi Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 6,3 cm, szélesség 35,8 cm, IP50
19 990 Ft

3.
Mennyezeti lámpa - GU10 izzóhoz (nem a csomagolás része), max. teljesítmény 35 W, 600 lm fényáram, magasság 9,2 cm, szélesség 9 cm, anyaga: fém, IP54
10 590 Ft

Még több
98 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Philips Hue Xamento spot fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, teljesítmény, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, IP44
32 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL22016
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Philips Hue White Ambiance Adore 34360/31/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 5 W teljesítmény, 500 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 9 cm magas, 12 cm széles, anyaga: fém, IP44 védelem
57 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18101
Arany középút Kiváló ár/érték arány
2,5
Yeelight Ultra Slim Smart Mennyezeti lámpa C2201C400
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 1600 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, kompatibilitás: Apple Siri és Samsung SmartThings, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 2,5 cm, szélesség 40 cm, anyaga: műanyag, IP54
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa53
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5
Philips Hue White and Colour Ambiance Discover 17435/30/P7
LED reflektor - kültéri használatra, 30,5W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 2250 lm fényáram, melegfehér, semleges fehér és hidegfehér, RGB, szabályozható fényerő, állítható fényhőmérséklet 2000- 6500K, mobil alkalmazás segítségével vezérelhető, IP44 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, G energiaosztály, méretei: 15,3 × 16 × 22 cm
82 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL19013
4,8
Yeelight Ultra Slim Smart Ceiling Light C2201C300
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 1600 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, kompatibilitás: Apple Siri és Samsung SmartThings, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 2,5 cm, szélesség 30 cm, anyaga: fém és műanyag, IP54
27 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa52
3,0
LED mennyezeti lámpa 20 W
Mennyezeti lámpa - LED, 20 W teljesítmény, 1400 lm fényáram, semleges fehér (4000 K), magasság 4,3 cm, szélesség 29,1 cm, anyaga: műanyag, IP20
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp58
5,0
Philips Hue Devere M mennyezeti
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 19,2 W teljesítmény, 2450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP44
Szuper ár
78 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21062
5,0
Philips Hue Xamento M mennyezet
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 2350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP44
90 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21064
4,7
Philips Hue White Ambiance Adore 34184/11/P6
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 25 W teljesítmény, 2400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 6 cm, szélesség 40,7 cm, anyaga: fém, IP44
90 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18098
5,0
Philips Hue Xamento spot 3db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 17,1 W teljesítmény, 1050 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9 cm, szélesség 9,4 cm, anyaga: műanyag, IP44
90 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21067
3,5
Philips Hue Struana 33064/31/P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 32 W teljesítmény, 2400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 5,9 cm, szélesség 36 cm, anyaga: műanyag, IP44
78 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521g35
5,0
Philips Hue White and Colour Ambiance Impress 17430/30/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 15,8 W teljesítmény, 1180 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 24 cm magas, 11,7 cm széles, anyaga: fém, IP44 védelem
69 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19008
3,0
Rábalux Rob 2285
LED lámpa -, anyaga: fém és műanyag, 6,3 cm max. magasság, 38 cm széles, IP20 védelem
9 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLUX030
5,0
Tellur WiFi Smart LED kerek mennyezeti lámpa, 24 W, meleg fehér, fehér kivitelben
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, kompatibilitás: Tuya, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához
26 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TLLR2105
5,0 10×
Philips - LED mennyezeti lámpa MOIRE 1xLED/6W/230V 4000K
Mennyezeti lámpa - LED, 6 W teljesítmény, 600 lm fényáram, magasság 6,8 cm, szélesség 22,5 cm, anyaga: műanyag, IP20
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PpHls21D24
4,5
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör D30cm, 24W fehér Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 30 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_05
5,0
Rabalux - LED fürdőszobai mennyezeti lámpatest LED/24W/230V 3000-6000K IP44 fekete színű
Mennyezeti lámpa - LED, 24 W teljesítmény, 2500 lm fényáram, hidegfehér (6000 K), állítható színhőmérséklet (6000-6000K), magasság 4 cm, szélesség 30 cm, anyaga: fém, IP44
Leárazás -20 %
22 990 Ft 28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DN21DD3115
2,5
Xiaomi Mi Smart LED Ceiling Light (350 mm)
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1900 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Xiaomi Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 6,3 cm, szélesség 35,8 cm, IP50
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BERxioh01
5,0
Rabalux - LED mennyezeti lámpa LED/18W/230V 3000-6000K IP44 fekete
Mennyezeti lámpa - LED, 18 W teljesítmény, 1800 lm fényáram, hidegfehér (6000 K), állítható színhőmérséklet (6000-6000K), magasság 4 cm, szélesség 17,5 cm, anyaga: műanyag, IP44
Leárazás -15 %
14 890 Ft 17 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DN21DD3110
Philips Hue Xamento L mennyezeti
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 52,5 W teljesítmény, 3700 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP44
119 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL21065
5,0
Philips Hue White Ambiance Adore 34362/31/P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 1050 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12 cm, szélesség 25 cm, anyaga: fém, IP44
82 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL18103
1,0
Rábalux Murry 4541
LED lámpa - szabályozható fényerő, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLUX027
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör 40cm, 24W fekete Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 40 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
32 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMMX_22_03
1,0
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör D50cm, 48W fehér Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 2800 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 50 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMMX_22_07
Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...

Fürdőszoba mennyezeti lámpák

A Fürdőszoba mennyezeti lámpák kategóriában összesen 98 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fürdőszoba mennyezeti lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fürdőszoba mennyezeti lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fürdőszoba mennyezeti lámpák vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ