A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

G21 Sous vide Maestro

Termékkatalógus
G21 Sous vide Maestro
4,7 6 értékelés
Szuvidáló - WiFi vezérléssel mobilalkalmazáson keresztül, egészséges főzéshez használható receptekkel az ételek teljes és tökéletes ízéért és illatáért
55 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  G21VA394 Termékszám:  G21SV1200MAR
G21 Sous vide Maestro 55 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

G21 Sous vide Maestro

Hallottál már a Sous vide módszerről? vákuumban való főzésnek számos előnye van - az ételek megőrzik ízüket, állagukat és szaftosságukat. A sous-vide főzéssel biztos lehetsz benne, hogy a hús pontosan úgy sül meg, ahogyan szeretnéd. A G21 Maestro sous vide főző ideális eszköz az ételek többféleképpen történő elkészítéséhez. Csak kapcsold be, válassz egy receptet, és a többit elvégzi a készülék. A G21 Maestro Sous vide készüléknek köszönhetően nagyon egyszerűen készíthetők olyan ételek, mint a húslevesek, mártások, tészták, húsok vagy néhány édes étel. A főzési hőmérséklet könnyen beállítható a praktikus termosztátnak köszönhetően. A G21 Maestro sous vide főzőlap kiemelkedik az egyszerű és gyors beállításokkal az áttekinthető kijelzőn keresztül (az intelligens alkalmazás is használható). A főzési időt az időzítőn is beállíthatod.


A G21 Maestro Sous vide főző főbb jellemzői

  • A készülék lehetővé teszi a vákuumban történő lassú főzést, ami megőrzi az ételek ízét, állagát és szaftosságát
  • Elkészítés az összetevők túlzott szárítása vagy elégetése nélkül
  • A G21 Akura főző a G21 Smart Home alkalmazással együtt
  • Vezérlés négy érintőgombon segítségével
  • A G21 Maestro sous vide főző játtekinthető érintőképernyős kijelzővel rendelkezik
  • A főzési idő az időzítőn is beállítható
  • A nyersanyagok lezárt zacskóban készülnek el
  • A frissen vákuumozott ételek főzés előtt akár öt napig is elállnak a hűtőben
  • Az összetevők súlyának közel azonos szinten tartása
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült merülőfőző belső spirállal
  • Praktikus szorító
  • Ételkészítés bármikor, amikor csak szeretnéd
  • A G21 Akura főző éttermek számára is alkalmas

A lassú főzésnek köszönhetően az összetevők megőrzik eredeti ízüket

A vákuumfőzés vagy sous-vide egyre nagyobb sláger. Kóstoltad már az így elkészített ételeket? Ha igen, akkor tudod, hogy az íze egyszerűen csodálatos. Nincs is könnyebb, mint beszerezni egy G21 Maestrosous vide készüléket otthonra, és kipróbálni, hogyan készíthetsz el egy finom ételt. A receptjeidben felhasznált összetevők megőrzik minden jó tulajdonságukat, vitamin tartalmukat, ízüket és aromájukat. Az elkészítés alacsonyabb hőmérsékleten történik, így ezek a szervezetünk számára szükséges fontos anyagok nem károsodnak. A sous-vide főzés másik nagy előnye, hogy hermetikusan zárt, levegőhöz nem juthat, így a mikroorganizmusok nem jutnak be az ételbe. Az ételek súlyvesztesége jelentősen kisebb, mint a hagyományos főzésnél. Ezenkívül a nyersanyagot lezárt zacskóban készülnek el, így akár néhány nap múlva is felhasználható, vagy a fagyasztóba tehető.

G21 Maestro Sous vide főző áttekinthető érintőképernyős kijelzővel rendelkezik

A G21 Sous vide főző a letisztult kerek érintőképernyős kijelzővel lenyűgöző, emellett mutatja az aktuális hőmérsékletet és a kiválasztott program végéig hátralévő főzési időt. A vezérlés a G21 Smart Home mobilalkalmazásnak köszönhetően gyerekjáték. Szükség esetén a négy érintőgombot is használhatod. Könnyedén, pillanatok alatt beállíthatsz mindent az igényeidnek megfelelően.

A G21 merülőfőző kiváló minőségű anyagokból készült

A G21 Maestro Sous vide merülőfőzőt a mindennapi főzéshez találták ki. A főző kiváló minőségű anyagból készült, és masszív testtel rendelkezik, amely kényelmes és biztonságos használatot biztosít. A G21 Maestro Sous vide főző merülő része belső főzőspirállal rendelkezik. A tartós műanyag tetején egy átlátszó érintőképernyős kijelző található. Hogy a főzés élményét a lehető legkényelmesebbé tegye, a G21 Maestro egy praktikus rögzítővel rendelkezik, amellyel a főző egyszerűen a fazék falához rögzíthető.

A G21 Akura főzőG21 Smart Home alkalmazással használható

Az egyszerű és gyors főzést a G21 Maestro Sous Vide főzővela G21 Smart Home alkalmazás is biztosítja, amely számos receptet kínál. Egyszerűen csak telepítsd az alkalmazást ingyenesen a dobozban található QR-kód segítségével az okos eszközödre. Maga az alkalmazás és a benne található receptek elérhetőek magyar nyelven, Android és iOS készüléken is használható. Ha a felkínált receptek közül valamelyik elnyerte tetszésedet, csak kattints rá, és erősítsd meg a választást a Start gombbal. A G21 Sous vide Maestro minden másról gondoskodik helyetted.

A G21 Maestro Sous vide főző tökéletes segítője minden háztartásnak

A mobilalkalmazáson keresztüli vezérlés minden részletében tökéletesen átgondolt. A G21 Maestro Sous Vide főző ellenállhatatlan ételeket készít számodra, miközben dolgozol vagy távol vagy otthonról. Mire hazaérsz, már kész is az étel.

A G21 Maestro Sous vide főző otthonra és éttermekbe egyaránt alkalmas

A G21 Maestro vákuumos Sous Vide tökéletes segítőtárs lesz nemcsak otthon, hanem az éttermekben dolgozó szakemberek számára is. Így ideális mindazok számára, akik ízekben, tápanyagokban és vitaminokban gazdag, felejthetetlen élménnyel szeretnék kényeztetni magukat és vendégeiket.


Paraméterek

Összehasonlít
Főzőlap típusa
Merülőforraló Kész!
Eenergiafogyasztás
1 200 W Kész!
Tömeg
0,84 kg Kész!
Funkciók
LCD kijelző, Érintéses vezérlés, Hőmérséklet beállítása Kész!
Mélység
100 cm Kész!

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa
Merülőforraló Kész!

Tulajdonságok

Eenergiafogyasztás
1 200 W Kész!
Tömeg
0,84 kg Kész!
Funkciók
LCD kijelző, Érintéses vezérlés, Hőmérséklet beállítása Kész!

Méret

Mélység
100 cm Kész!
Szélesség
75 cm Kész!
Magasság
345 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Típus
Sous-Vide Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Kijelző, Auto kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szuvidáló kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G21 Sous vide Maestro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Sous vide Maestro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Sous vide Maestro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte G21 Sous vide Maestro.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ