0% splátky mobily, notebooky AP+ slevy

#Kamera

Elképesztő éjszakai felvételek, amelyekre mindenki vágyik.

#Teljesítmény

A Galaxy mobiltelefonok legnagyobb teljesítményű processzora.

#Multitasking

Az integrált S Pen érintőceruza most még több alkalmazást támogat, mint idáig.*

* Az S Pen csak a Samsung Galaxy S23 Ultra készülék tartozéka.

Rendeld elő* és szerezd meg:

Dupla tárhely

Dupla tárhely

ReGalaxy Program

ReGalaxy Program**

A kampány szervezője a Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság.
*Az előrendelési időszak időtartama 2023. február 1. 19:00 órától 2023. február 16. 23:59 óráig, vagy a készlet erejéig tart. A promóció részletes feltételeiről itt vagy a Samsung hivatalos oldalán tájékozódhatsz.
** A ReGalaxy Program promóciós időtartama 2023. február 1-től 2023. március 31-ig tart. A promóció részletes feltételeiről itt vagy a Samsung hivatalos oldalán tájékozódhatsz.

Az előrendelés szabályai

Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
A rendelkezésre álló készletek Csehország, Szlovákia, Ausztria és Magyarország fogyasztói között kerülnek elosztásra.
Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.

A Dupla tárhely megszerzésének folyamata

Vásárolj egy új Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+, vagy Galaxy S23 Ultra készüléket 2023. február 1. 19:00 órától 2023. február 16. 23:59 óráig. A nagyobb tárhellyel rendelkező készülék weblapján az Alza.hu oldala felkínál egy kedvezménykódot, melynek segítségével a nagyobb tárhellyel rendelkező készülék ára a kisebb tárhellyel rendelkező készülék árára csökkenthető a kosárba helyezés után. További információért és segítségnyújtásért érdeklődj az Alza ügyfélszolgálatánál.

Az Alza mindent megtesz, hogy minden előrendelést azonnal teljesíteni tudjon, ugyanakkor előfordulhat, hogy a Samsung által biztosított készletek szükéssége miatt egyes vásárlók csak később kapják meg az előrendelésüket. Az előrendelési folyamat részletes szabályait az ÁSZF vonatkozó rendelkezései szabályozzák.

Válaszd ki a Samsung Galaxy S23 készülékedet

Új, természet inspirálta friss színek.

Eredeti tartozékok

Válassz eredeti tartozékokat Samsung Galaxy S23 készülékedhez. Tökéletesen kiegészítik és védik a telefonod.

A ReGalaxy Programban való részvétel feltételei

Samsung Members
  • A kampány szervezője a Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság.
  • Vásárolj egy új Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+, vagy Galaxy S23 Ultra készüléket 2023. március 31. 23:59 óráig.
  • Regisztráld az új telefonod a Samsung Members alkalmazásban a "Kedvezmények" fül alatt, amjd add meg a személyes adataidat és a további szükséges adatokat.
  • A folyamat befejezése után a Szervező megvizsgálja a kérelem jogosságát, és erről visszajelzést küld az általad megadott e-mail címre.
  • Amennyiben az elérhető kedvezmény igénylése jogos, úgy a Szervező e-mailben kiküldi számodra az Egyedi ReGalaxy Kuponkódot. Az Egyedi ReGalaxy Kuponkód 2023. április 15. 23:59 óráig használható fel.
  • A regisztrációt követően az Egyedi ReGalaxy Kuponkóddal elviszed a régi Samsung Galaxy S10, S20, S21, S22 vagy Note20 okostelefon készüléked egy SES üzletbe, vagy a TMX szervizközpontjába, vagy felveszed a kapcsolatot a Samsung Ügyfélszolgálatával a javítandó készülék díjtalan futárszolgálattal történő elszállítása érdekében.
  • A TMX elvégzi az előzetes állapotfelmérést a javítandó készüléken és az általad megadott e-mail címen értesít.
  • FONTOS! A jelen promóció keretében végzett javítási munka bruttó 100.000 Ft (százezer forint) értékben díjmentes, azonban az ezt meghaladó többletköltség a Résztvevőt terheli.
  • Az elfogadott javítási ajánlat esetén az új Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+, vagy Galaxy S23 Ultra készülék megvásárlásától számított leghamarabb 14 (tizennégy) naptári nap elteltével kezdi meg a javítási munkálatot.

A ReGalaxy Program promóciós időtartama 2023. február 1-től 2023. március 31-ig tart. A promóció részletes feltételeiről itt vagy a Samsung hivatalos oldalán tájékozódhatsz.

Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ