Kedves Vásárlóink! A vonatkozó kormányrendelet értelmében bemutatótermünk minden nap 8 és 20 óra között tart nyitva, miközben betartjuk a 10 négyzetméterenként maximum 1 vásárló szabályt (egyszerre max. 200 vásárló tartózkodhat az üzletben).
A vásárlás jövője Vásárolj kényelmesebben az Alza.hu alkalmazással 1

Gamer egerek

A gamer egerek sok szempontból különböznek az irodai egerektől. Tartósabbak, tapintásra és használatra kifinomultabbak, de egy gamer egér további fontos előnyei között szerepel a sebesség és a pontosság is. A videójáték műfajának, érzékelőjének és egyéb jellemzőinek megfelelően többféle típusban és kialakításban is kapható egér gamer célokra. Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, melyik gaming egér a számodra a legmegfelelőbb!

Tovább

A gamer egerek mely paramétereire érdemes összpontosítani?

Javasoljuk, hogy a megfelelő gamer egér kiválasztásakor tartsd szem előtt az alábbi paramétereket és funkciókat:

A gaming egér érzékelője - optika vs. lézer

A gaming egér szenzora határozza meg a mozgásérzékelés pontosságát, ami rendkívül fontos játék közben. Az érzékelő lehet optikai vagy lézeres. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

 1. Az optikai érzékelő a LED-fény elvén működik, pontosabb és megbízhatóbb eredményeket kínál. Hátrány lehet azonban az egérpad használatának szükségessége, mert enélkül az érzékelő nem képes megfelelően érzékelni a mozgást.
 2. A lézeres szenzor viszont lézerrel érzékeli a felületet, pontosságot kínálva bármely felületen. Hátránya azonban, hogy érzékenysége túl nagy a lassú mozgásokhoz, ami pontatlan rezgést okozhat.

Egy kiváló minőségű gamer egérpad vagy gaming egéralátét jelentősen fel tudja javítani a gamer egér szkennelési pontosságát.

Hogyan mérik a gamer egerek érzékenységét?

A DPI mérete (pont per hüvelyk) határozza meg, hogy az egér kurzora meddig halad mozgása közben. Az alacsonyabb értékek alacsonyabb, a magasabbak pedig magasabb fokú érzékenységet jelentenek. A gaming egér DPI-je 1000 és 20 000 DPI között mozog, de nem lehet egyértelműen meghatározni a "legjobb értéket", mert ez pusztán a játékos szubjektív preferenciáján múlik.

Az egér gamer gombjainak száma – válassz a kedvenc játékod műfajának megfelelően

A gamer egerek a használható gombok száma alapján is nagy különbségeket mutatnak: a 2 gombos alapszinttől egészen 20 programozható gombig. Javasoljuk, hogy a kedvenc játékműfajodnak megfelelően válaszd ki a gombok számát. Az akciójátékokhoz általában 5-6 gombos game egér az ideális, ellentétben az MMORPG / MOBA műfajú egerekkel, ahol további gombokra is szükség lehet a karakter különböző támadásaihoz és varázslataihoz.

akciójáték egér gamer
Gamer egér akciójátékokhoz

MMORPG egér gamer
Gamer egér MMORPG játékokhoz

Egy jól kiválasztott gamer billentyűzet szintén jelentősen fel tudja javítani a videójátékok irányíthatóságát, kezelhetőségét.

Gamer egerek speciális gombokkal

Egyes speciális gombokkal rendelkező gamer egerek hasznos funkciókat kínálnak a játékosok számára:

 • Az ún. dupla kattintású gaming egér leginkább a lövöldözős videójátékok kedvelői számára tud hasznos lenni, hiszen így egy kattintással kétszer lőhetnek a fegyverrel.
 • A tripla kattintású gaming egér hasonlóan működik, mint a dupla kattintású. Abban különbözik, hogy a fegyvert háromszor is elsüti.
 • A néma gaming egér speciális gombokkal rendelkezik, amelyek szinte semmilyen hangot nem generálnak, ennek köszönhetően nem zavarja a használója környezetét.

i

Gamer egér ár
Olcsóbb gamer egerek már akár 2-3 ezer forint körüli áron is kaphatók, az átlagár körülbelül 20 ezer forintra tehető, azonban a legdrágább modellek elérhetik a 70-80 ezer forintos árat is. Tekintsd meg teljes kínlatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig.

A gamer egér válaszideje

A válaszidőt milliszekundumban (ms) mérjük, ez határozza meg, hogy mennyi időbe telik, amíg a gamer egérétől származó információk eljutnak a számítógéphez. A válaszértékek leggyakrabban 1 és 2 ms között mozognak, de a legjobb gamer egerek képesek akár 1 ms alatt is reagálni. A lehető legkevesebb válaszidejű egereket ajánljuk, különösen az akciójátékok szerelmeseinek, ahol minden pillanat számít.

i

A legdrágább gamer egerek általában a legmodernebb szenzorokkal és fejlett technológiákkal rendelkeznek, amelyek segítségével az ütközetek során előnyhöz juthatsz ellenfeleiddel szemben.

Mekkorák az ideális gaming egér méretei?

Válaszd ki legújabb gaming egeredet a súlya és méretei figyelembevétele mellett! A súly nagyban befolyásolja az egér mozgathatóságát játék közben, azonban az ideális súly pusztán egyéni preferencia kérdése. Az egér méretének viszont meg kell egyeznie a tenyered méretével. A tenyér hosszát a középső ujj hegyétől a csukló első hajlási pontjáig mérjük. Az alábbi táblázat ismerteti a tenyérhossz szerinti ajánlott egérméretet.

A gamer egér mérete A tenyér hossza
S (kicsi) 17 cm-ig
M (közepes) 17-19 cm
L (nagy) 19-21 cm
XL (extra nagy) 21 cm-től

Bizonyos videójátékok esetében a kontrollerek gyakran jobban alkalmazhatók, mint az egér és billentyűzet párosa.

Hogyan csatlakozik a gamer egér a számítógéphez?

A gamer egerek vezetékes és vezeték nélküli módon is csatlakoztathatók. Vess egy pillantást a két kapcsolati mód előnyeire és hátrányaira:

Vezetékes gamer egér számítógéphez, avagy a megbízható klasszikus

Egy vezetékes gamer egér általában olcsóbb, mint egy hasonló felszereltségű vezeték nélküli gamer egér. Mivel a vezetékes egerek közvetlenül a számítógéptől kapják a tápellátást, nem kell hozzájuk akkumulátort vásárolni vagy elemeket újratölteni. Játék közben azonban korlátozhat a kábel hossza, vagy maga a vezeték is akadályozhatja a szabad mozgást. A vezetékes gamer egerek USB-n keresztül csatlakoznak a PC-hez.

 • olcsóbb vételár
 • általában jobb válaszidő
 • nem igényelnek akkumulátort, újratöltést
 • korlátozott hatótáv
 • elfoglal egy USB portot
 • a kábel zavarhatja a játékmenetet

Vezeték nélküli gamer egér - búcsúzz el a bosszantó kábeltől

A vezeték nélküli gamer egér semmilyen módon nem korlátozza a felhasználót használata közben, hiszen kábel nélkül csatlakozik a számítógéphez, teljes szabadságot kínálva ezzel az asztalon. Működése elemmel vagy újratölthető akkumulátorral van megoldva. A vezeték nélküli egér legnagyobb hátránya viszont a nagyobb válaszidő. Azonban ez általában nem jelent problémát, különösen a drágább modellek esetében. Kapcsolati mód szempontjából kétféle vezeték nélküli gamer egeret különböztetünk meg:

 1. A Bluetooth egerek általában drágábbak, nem igényelnek USB-vevőt, de manuálisan kell őket párosítani a számítógéppel.
 2. A rádiófrekvenciás egerekhez jár egy USB-vevő, amelyet a számítógépéhez csatlakoztatva az egér automatikusan párosítja magát a számítógéppel.
 • 10 méteres hatótávolság
 • teljes mozgásszabadság
 • megfelelő az utazásokhoz
 • magasabb vételár
 • gyakran rosszabb válaszidő
 • akkumulátort igényel és gyakran kell tölteni

i

Némely vezeték nélküli game egér egy speciális töltő egérpad segítségével játék közben is újratölthető.

Egyéb típusú gamer egerek

A vezetékes és vezeték nélküli gamer egerek mellett egyéb alkategóriákkal is találkozhatsz:

Olcsó gamer egér
Kíváncsi vagy, hol juthatsz hozzá olcsóbban egy gaming egérhez? Az outletben kedvezőbb áron szerezhetsz be felbontott, használt és újszerű gaming egerekhez.

Milyen funkciókkal és különleges tulajdonságokkal rendelkezhet egy egér gamer célokra specializálva?

Néhány gaming egér hasznos funkciókat és képességeket sorakoztat fel a testreszabhatóság érdekében, amelyek jól jöhetnek az harc hevében.

 • A DPI gomb egy olyan hasznos funkciót kínál, amely lehetővé teszi a gaming egér érzékenységének gyors megváltoztatását.
 • A súlyozás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyes preferenciáik alapján megváltoztassák a gaming egér súlyát.
 • A cserélhető burkolatok alternatív gombkészleteket kínálnak, általában az egér hüvelykujjhoz eső részénél.
 • A Hyperscroll egy olyan gomb, amely feloldja az egér görgetőjét, lehetővé téve ezzel a korlátozás nélküli forgását.
 • A felhasználói profilokat az egér szoftverében lehet megváltoztatni. Minden egyes játékhoz beállíthatsz speciális makrókat, DPI-t, világítást és még sok minden mást.

Választhatsz szín alapján is – egy fehér gaming egér például bármely asztal éke lehet.

Egy világító gaming egér bárkit könnyen elbűvöl

A világító gamer egerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A háttérvilágítás elsősorban egy esztétikai funkció, így nem nyújt előnyt más játékosokkal szemben. A világítás a legtöbb esetben testreszabható, de egy letölthető szoftver segítségével akár más játéktartozékokkal is szinkronizálható. Három változat létezik:

 1. A monokróm háttérvilágítás csak egy színben világít és általában nem kapcsolható ki.
 2. A többszínű háttérvilágítás általában 5-8 váltogatható világítást kínál.
 3. Az RGB háttérvilágítás 16,8 millió színt biztosít, így szabadon kiválaszthatod a kedvenc színedet.

i

Gamer egér teszt
Tudni szeretnéd, melyik a legjobb gamer egér? Az Alza gamer egér teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális gaming egér termékkínálatot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech G502 Hero Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer egér akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)
-2%
25 090 Ft
24 590 Ft

2.
Logitech PRO X Superlight, fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, M-es méret, színe: fekete
-10%
55 820 Ft
49 990 Ft

3.
Logitech G Pro Wireless Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 8 gomb, cserélhető fedelek, többszínű háttérvilágítás, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, L-es méret, színe: fekete
-8%
43 910 Ft
40 590 Ft

Még több
417 tétel
Classic Kategória
Logitech G102 Lightsync - fekete - Gamer egér
-13%
Típusok
Logitech G102 Lightsync - fekete
Gamer egér - vezetékes, optikai, 8000DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, 2,1 m hosszú kábel, USB, szimmetrikus, színe: fekete

-13% 11 440 Ft
9 990 Ft áfa nélkül 7 870 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a4x1
Arany középút
Logitech G502 Hero
Gamer egér akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)

-2% 25 090 Ft
24 590 Ft áfa nélkül 19 360 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a6d3
Premium Kategória
Logitech G Pro Wireless - Gamer egér
-8%
Logitech G Pro Wireless
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 8 gomb, cserélhető fedelek, többszínű háttérvilágítás, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, L-es méret, színe: fekete

-8% 43 910 Ft
40 590 Ft áfa nélkül 31 960 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8d1
Logitech PRO X Superlight, fekete - Gamer egér
-10%
Típusok
Logitech PRO X Superlight, fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, M-es méret, színe: fekete

-10% 55 820 Ft
49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125f01
HyperX Pulsefire Haste
Gamer egér - vezetékes, optikai, 16000DPI, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, USB, szimmetrikus, színe: fekete

-4% 18 310 Ft
17 490 Ft áfa nélkül 13 770 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DU356a5
Logitech G305 Recoil kék - Gamer egér
-14%
Típusok
Logitech G305 Recoil kék
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 12000DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, egyszínű háttérvilágítás, USB, jobbkezeseknek, színe: kék

-14% 16 870 Ft
14 490 Ft áfa nélkül 11 410 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8f03
Logitech G305 Recoil fekete - Gamer egér
-7%
Típusok
Logitech G305 Recoil fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 12000DPI, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek,

-7% 18 840 Ft
17 490 Ft áfa nélkül 13 770 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8f01
Glorious Model O (Matte Black) - Gamer egér Típusok
Glorious Model O (Matte Black)
Gamer egér - vezetékes, optikai, 12000DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

-1% 23 250 Ft
22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Gm10a1
Glorious Model O Wireless (Matte White) - Gamer egér Típusok
Glorious Model O Wireless (Matte White)
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 19000DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, M-es méret, színe: fehér

37 690 Ft áfa nélkül 29 680 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Gm10a2d3
Logitech G305 Recoil lila - Gamer egér
-21%
Típusok
Logitech G305 Recoil lila
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 12000DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, egyszínű háttérvilágítás, USB, jobbkezeseknek, színe: lila

-21% 18 320 Ft
14 490 Ft áfa nélkül 11 410 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8f04
ASUS TUF GAMING M3
Gamer egér - vezetékes, optikai, 7000DPI, 7 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

-1% 7 290 Ft
7 190 Ft áfa nélkül 5 660 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NA748qr8
Glorious Model O (matt fehér) - Gamer egér Típusok
Glorious Model O (matt fehér)
Gamer egér - vezetékes, optikai, 12000DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fehér

-1% 23 250 Ft
22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Gm10a2
Glorious Model O- (Matte Black) - Gamer egér Típusok
Glorious Model O- (Matte Black)
Gamer egér - vezetékes, optikai, 12000DPI, 6 gomb, többszínű háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

23 190 Ft áfa nélkül 18 260 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Gm10a3
Razer Naga Trinity - Gamer egér
-22%
Razer Naga Trinity
Gamer egér - vezetékes, optikai, 16000DPI, 19 gomb, rgb háttérvilágítás, 2,1 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, M-es méret, színe: fekete

-22% 37 000 Ft
28 990 Ft áfa nélkül 22 830 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR066a9g
YENKEE Shotgun 3030WE fehér - Gamer egér
Típusok
YENKEE Shotgun 3030WE fehér
Gamer egér - vezetékes, optikai, 6400DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, 1,7 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fehér

5 690 Ft áfa nélkül 4 480 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: YEE004s5
XTRFY Gaming Mouse M42 RGB fehér - Gamer egér
-7%
Típusok
XTRFY Gaming Mouse M42 RGB fehér
Gamer egér - vezetékes, optikai, 16000DPI, 6 gomb, cserélhető fedelek, rgb háttérvilágítás, 1,8 m hosszú kábel, USB, szimmetrikus, L-es méret, színe: fehér

-7% 24 870 Ft
23 190 Ft áfa nélkül 18 260 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XTR001c5
Razer Naga Pro
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 20000DPI, 20 gomb, cserélhető fedelek és felhasználói profilok, bluetooth, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fekete

-3% 64 900 Ft
62 990 Ft áfa nélkül 49 600 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR066e7
SPC Gear LIX PWM3325 - Gamer egér Típusok
SPC Gear LIX PWM3325
Gamer egér - vezetékes, optikai, 8000DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, 1,8 m hosszú kábel, jobbkezeseknek, színe: fekete

12 490 Ft áfa nélkül 9 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPCa011
XTRFY Gaming Mouse M42 RGB fekete - Gamer egér Típusok
XTRFY Gaming Mouse M42 RGB fekete
Gamer egér - vezetékes, optikai, 16000DPI, 6 gomb, cserélhető fedelek, rgb háttérvilágítás, 1,8 m hosszú kábel, USB, szimmetrikus, L-es méret, színe: fekete

23 190 Ft áfa nélkül 18 260 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XTR001c1
Razer DeathAdder V2 - Gamer egér
-33%
Razer DeathAdder V2
Gamer egér - vezetékes, optikai, 20000DPI, 8 gomb, rgb háttérvilágítás, 2,1 m hosszú kábel, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fekete

-33% 29 350 Ft
19 790 Ft áfa nélkül 15 580 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR066e1u
Glorious Model O- (Matte White) - Gamer egér Típusok
Glorious Model O- (Matte White)
Gamer egér - vezetékes, optikai, 12000DPI, 6 gomb, többszínű háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fehér

23 190 Ft áfa nélkül 18 260 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Gm10a4
uRage 1000 Morph Unleashed - Gamer egér
uRage 1000 Morph Unleashed
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 10000DPI, 8 gomb, súlyok és felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, 1,7 m hosszú kábel, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, L-es méret, színe: fekete

16 990 Ft áfa nélkül 13 380 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MB709d8g
Glorious Model D (Matte White) - Gamer egér Típusok
Glorious Model D (Matte White)
Gamer egér - vezetékes, optikai, 12000DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fehér

-1% 23 290 Ft
22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Gm10c2
Logitech G403 Hero - Gamer egér
Logitech G403 Hero
Gamer egér - vezetékes, optikai, 25600DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, 2,1 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

-1% 20 700 Ft
20 490 Ft áfa nélkül 16 130 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8i

Gamer egerek

fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá...
A Philips Hue egyesítette erőit a Razer számítógép-perifériák gyártójával. Együtt tették meg a következő...
Az egér érzékenységének mérésére szolgáló szabvány. A rövidítés pontokat jelent hüvelykenként. A...

Gamer egerek

A Gamer egerek kategóriában összesen 417 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer egerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer egerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer egerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer egerek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB10
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

 1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
 2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.