Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani

Gamer egerek

A gamer egerek sok szempontból különböznek az irodai egerektől. Tartósabbak, tapintásra és használatra kifinomultabbak, de egy gamer egér további fontos előnyei között szerepel a sebesség és a pontosság is. A videójáték műfajának, érzékelőjének és egyéb jellemzőinek megfelelően többféle típusban és kialakításban is kapható egér gamer célokra. Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, melyik gaming egér a számodra a legmegfelelőbb!

Tovább

A gamer egerek mely paramétereire érdemes összpontosítani?

Javasoljuk, hogy a megfelelő gamer egér kiválasztásakor tartsd szem előtt az alábbi paramétereket és funkciókat:

A gaming egér érzékelője - optika vs. lézer

A gaming egér szenzora határozza meg a mozgásérzékelés pontosságát, ami rendkívül fontos játék közben. Az érzékelő lehet optikai vagy lézeres. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

 1. Az optikai érzékelő a LED-fény elvén működik, pontosabb és megbízhatóbb eredményeket kínál. Hátrány lehet azonban az egérpad használatának szükségessége, mert enélkül az érzékelő nem képes megfelelően érzékelni a mozgást.
 2. A lézeres szenzor viszont lézerrel érzékeli a felületet, pontosságot kínálva bármely felületen. Hátránya azonban, hogy érzékenysége túl nagy a lassú mozgásokhoz, ami pontatlan rezgést okozhat.

Egy kiváló minőségű gamer egérpad vagy gaming egéralátét jelentősen fel tudja javítani a gamer egér szkennelési pontosságát.

Hogyan mérik a gamer egerek érzékenységét?

A DPI mérete (pont per hüvelyk) határozza meg, hogy az egér kurzora meddig halad mozgása közben. Az alacsonyabb értékek alacsonyabb, a magasabbak pedig magasabb fokú érzékenységet jelentenek. A gaming egér DPI-je 1000 és 20 000 DPI között mozog, de nem lehet egyértelműen meghatározni a "legjobb értéket", mert ez pusztán a játékos szubjektív preferenciáján múlik.

Az egér gamer gombjainak száma – válassz a kedvenc játékod műfajának megfelelően

A gamer egerek a használható gombok száma alapján is nagy különbségeket mutatnak: a 2 gombos alapszinttől egészen 20 programozható gombig. Javasoljuk, hogy a kedvenc játékműfajodnak megfelelően válaszd ki a gombok számát. Az akciójátékokhoz általában 5-6 gombos game egér az ideális, ellentétben az MMORPG / MOBA műfajú egerekkel, ahol további gombokra is szükség lehet a karakter különböző támadásaihoz és varázslataihoz.

akciójáték egér gamer
Gamer egér akciójátékokhoz

MMORPG egér gamer
Gamer egér MMORPG játékokhoz

Egy jól kiválasztott gamer billentyűzet szintén jelentősen fel tudja javítani a videójátékok irányíthatóságát, kezelhetőségét.

Gamer egerek speciális gombokkal

Egyes speciális gombokkal rendelkező gamer egerek hasznos funkciókat kínálnak a játékosok számára:

 • Az ún. dupla kattintású gaming egér leginkább a lövöldözős videójátékok kedvelői számára tud hasznos lenni, hiszen így egy kattintással kétszer lőhetnek a fegyverrel.
 • A tripla kattintású gaming egér hasonlóan működik, mint a dupla kattintású. Abban különbözik, hogy a fegyvert háromszor is elsüti.
 • A néma gaming egér speciális gombokkal rendelkezik, amelyek szinte semmilyen hangot nem generálnak, ennek köszönhetően nem zavarja a használója környezetét.

i

Gamer egér ár
Olcsóbb gamer egerek már akár 2-3 ezer forint körüli áron is kaphatók, az átlagár körülbelül 20 ezer forintra tehető, azonban a legdrágább modellek elérhetik a 70-80 ezer forintos árat is. Tekintsd meg teljes kínlatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig.

A gamer egér válaszideje

A válaszidőt milliszekundumban (ms) mérjük, ez határozza meg, hogy mennyi időbe telik, amíg a gamer egérétől származó információk eljutnak a számítógéphez. A válaszértékek leggyakrabban 1 és 2 ms között mozognak, de a legjobb gamer egerek képesek akár 1 ms alatt is reagálni. A lehető legkevesebb válaszidejű egereket ajánljuk, különösen az akciójátékok szerelmeseinek, ahol minden pillanat számít.

i

A legdrágább gamer egerek általában a legmodernebb szenzorokkal és fejlett technológiákkal rendelkeznek, amelyek segítségével az ütközetek során előnyhöz juthatsz ellenfeleiddel szemben.

Mekkorák az ideális gaming egér méretei?

Válaszd ki legújabb gaming egeredet a súlya és méretei figyelembevétele mellett! A súly nagyban befolyásolja az egér mozgathatóságát játék közben, azonban az ideális súly pusztán egyéni preferencia kérdése. Az egér méretének viszont meg kell egyeznie a tenyered méretével. A tenyér hosszát a középső ujj hegyétől a csukló első hajlási pontjáig mérjük. Az alábbi táblázat ismerteti a tenyérhossz szerinti ajánlott egérméretet.

A gamer egér mérete A tenyér hossza
S (kicsi) 17 cm-ig
M (közepes) 17-19 cm
L (nagy) 19-21 cm
XL (extra nagy) 21 cm-től

Bizonyos videójátékok esetében a kontrollerek gyakran jobban alkalmazhatók, mint az egér és billentyűzet párosa.

Hogyan csatlakozik a gamer egér a számítógéphez?

A gamer egerek vezetékes és vezeték nélküli módon is csatlakoztathatók. Vess egy pillantást a két kapcsolati mód előnyeire és hátrányaira:

Vezetékes gamer egér számítógéphez, avagy a megbízható klasszikus

Egy vezetékes gamer egér általában olcsóbb, mint egy hasonló felszereltségű vezeték nélküli gamer egér. Mivel a vezetékes egerek közvetlenül a számítógéptől kapják a tápellátást, nem kell hozzájuk akkumulátort vásárolni vagy elemeket újratölteni. Játék közben azonban korlátozhat a kábel hossza, vagy maga a vezeték is akadályozhatja a szabad mozgást. A vezetékes gamer egerek USB-n keresztül csatlakoznak a PC-hez.

 • olcsóbb vételár
 • általában jobb válaszidő
 • nem igényelnek akkumulátort, újratöltést
 • korlátozott hatótáv
 • elfoglal egy USB portot
 • a kábel zavarhatja a játékmenetet

Vezeték nélküli gamer egér - búcsúzz el a bosszantó kábeltől

A vezeték nélküli gamer egér semmilyen módon nem korlátozza a felhasználót használata közben, hiszen kábel nélkül csatlakozik a számítógéphez, teljes szabadságot kínálva ezzel az asztalon. Működése elemmel vagy újratölthető akkumulátorral van megoldva. A vezeték nélküli egér legnagyobb hátránya viszont a nagyobb válaszidő. Azonban ez általában nem jelent problémát, különösen a drágább modellek esetében. Kapcsolati mód szempontjából kétféle vezeték nélküli gamer egeret különböztetünk meg:

 1. A Bluetooth egerek általában drágábbak, nem igényelnek USB-vevőt, de manuálisan kell őket párosítani a számítógéppel.
 2. A rádiófrekvenciás egerekhez jár egy USB-vevő, amelyet a számítógépéhez csatlakoztatva az egér automatikusan párosítja magát a számítógéppel.
 • 10 méteres hatótávolság
 • teljes mozgásszabadság
 • megfelelő az utazásokhoz
 • magasabb vételár
 • gyakran rosszabb válaszidő
 • akkumulátort igényel és gyakran kell tölteni

i

Némely vezeték nélküli game egér egy speciális töltő egérpad segítségével játék közben is újratölthető.

Egyéb típusú gamer egerek

A vezetékes és vezeték nélküli gamer egerek mellett egyéb alkategóriákkal is találkozhatsz:

Olcsó gamer egér
Kíváncsi vagy, hol juthatsz hozzá olcsóbban egy gaming egérhez? Az outletben kedvezőbb áron szerezhetsz be felbontott, használt és újszerű gaming egerekhez.

Milyen funkciókkal és különleges tulajdonságokkal rendelkezhet egy egér gamer célokra specializálva?

Néhány gaming egér hasznos funkciókat és képességeket sorakoztat fel a testreszabhatóság érdekében, amelyek jól jöhetnek az harc hevében.

 • A DPI gomb egy olyan hasznos funkciót kínál, amely lehetővé teszi a gaming egér érzékenységének gyors megváltoztatását.
 • A súlyozás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyes preferenciáik alapján megváltoztassák a gaming egér súlyát.
 • A cserélhető burkolatok alternatív gombkészleteket kínálnak, általában az egér hüvelykujjhoz eső részénél.
 • A Hyperscroll egy olyan gomb, amely feloldja az egér görgetőjét, lehetővé téve ezzel a korlátozás nélküli forgását.
 • A felhasználói profilokat az egér szoftverében lehet megváltoztatni. Minden egyes játékhoz beállíthatsz speciális makrókat, DPI-t, világítást és még sok minden mást.

Választhatsz szín alapján is – egy fehér gaming egér például bármely asztal éke lehet.

Egy világító gaming egér bárkit könnyen elbűvöl

A világító gamer egerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A háttérvilágítás elsősorban egy esztétikai funkció, így nem nyújt előnyt más játékosokkal szemben. A világítás a legtöbb esetben testreszabható, de egy letölthető szoftver segítségével akár más játéktartozékokkal is szinkronizálható. Három változat létezik:

 1. A monokróm háttérvilágítás csak egy színben világít és általában nem kapcsolható ki.
 2. A többszínű háttérvilágítás általában 5-8 váltogatható világítást kínál.
 3. Az RGB háttérvilágítás 16,8 millió színt biztosít, így szabadon kiválaszthatod a kedvenc színedet.

i

Gamer egér teszt
Tudni szeretnéd, melyik a legjobb gamer egér? Az Alza gamer egér teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális gaming egér termékkínálatot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech PRO X Superlight, fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, M-es méret, színe: fekete
38 590 Ft

2.
Logitech G502 Hero Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer egér akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)
20 790 Ft

3.
Razer DeathAdder V2 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer egér - vezetékes, optikai, 20000DPI, 8 gomb, rgb háttérvilágítás, 2.1 m hosszú kábel, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fekete
20 590 Ft

Még több
443 tétel
Classic Kategória
ASUS TUF GAMING M3
Gamer egér - vezetékes, optikai, 7000DPI, 7 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, USB, jobbkezeseknek, S-es méret, színe: fekete

7 190 Ft áfa nélkül 5 660 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NA748qr8
Arany középút
Logitech G502 Hero
Gamer egér akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)

20 790 Ft áfa nélkül 16 370 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a6d3
Premium Kategória
Logitech PRO X Superlight, fekete - Gamer egér Típusok
Logitech PRO X Superlight, fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, M-es méret, színe: fekete

38 590 Ft áfa nélkül 30 390 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125f01
Logitech PRO X Superlight, fehér - Gamer egér Típusok
Logitech PRO X Superlight, fehér
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, M-es méret, színe: fehér

38 590 Ft áfa nélkül 30 390 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125f02
Razer DeathAdder V2
Gamer egér - vezetékes, optikai, 20000DPI, 8 gomb, rgb háttérvilágítás, 2.1 m hosszú kábel, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fekete

20 590 Ft áfa nélkül 16 210 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR066e1u
Razer Viper 8KHz
Gamer egér - vezetékes, optikai, 20000DPI, 7 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, 1.8 m hosszú kábel, USB, szimmetrikus, L-es méret, színe: fekete

31 990 Ft áfa nélkül 25 190 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR066e10
Logitech G Pro Wireless
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 8 gomb, cserélhető fedelek, többszínű háttérvilágítás, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, M-es méret, színe: fekete

36 890 Ft áfa nélkül 29 050 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8d1
Logitech G903 Lightspeed Hero
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 11 gomb, cserélhető fedelek, súlyok és felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, színe: fekete

35 590 Ft áfa nélkül 28 020 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8k
Logitech G502 Lightspeed
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 11 gomb, súlyok és felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fekete

39 790 Ft áfa nélkül 31 330 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a6d4
Logitech G305 Recoil fekete - Gamer egér
Típusok
Logitech G305 Recoil fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 12000DPI, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek,

16 590 Ft áfa nélkül 13 060 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8f01
Logitech G403 Hero
Gamer egér - vezetékes, optikai, 25600DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, 2.1 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

17 690 Ft áfa nélkül 13 930 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8i
Logitech G703 Lightspeed Hero
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, színe: fekete

28 090 Ft áfa nélkül 22 120 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8j
Razer VIPER ULTIMATE Wireless Gaming Mouse with Charging Dock
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 20000DPI, 8 gomb, rgb háttérvilágítás, 1.8 m hosszú kábel, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, L-es méret, színe: fekete

55 390 Ft áfa nélkül 43 610 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR066e1r
SteelSeries Rival 5
Gamer egér - vezetékes, optikai, 18000DPI, 9 gomb, rgb háttérvilágítás, USB, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fekete

21 990 Ft áfa nélkül 17 310 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MXS21A14
A4Tech X710BK
Gamer egér - vezetékes, optikai, 2000DPI, 7 gomb, többszínű háttérvilágítás, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

Ár több darab vásárlása esetén 5 840 Ft áfa nélkül 4 600 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ME422f2
Logitech G502 Hero K/DA edice
Gamer egér - vezetékes, optikai, 16000DPI, 11 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, 2.1 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fehér és fekete

36 490 Ft áfa nélkül 28 730 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a6d3b
HyperX Pulsefire Haste
Gamer egér - vezetékes, optikai, 16000DPI, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, USB, szimmetrikus, L-es méret, színe: fekete

17 990 Ft áfa nélkül 14 170 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DU356a5
Glorious Model O- (Matte Black) - Gamer egér Típusok
Glorious Model O- (Matte Black)
Gamer egér - vezetékes, optikai, 12000DPI, 6 gomb, többszínű háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, S-es méret, színe: fekete

22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Gm10a3
GameSir GM300
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 16000DPI, 7 gomb, súlyok, rgb háttérvilágítás, vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, színe: fekete

16 290 Ft áfa nélkül 12 830 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GMs10c1
Glorious Model O (Matte Black) - Gamer egér Típusok
Glorious Model O (Matte Black)
Gamer egér - vezetékes, optikai, 12000DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fekete

22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Gm10a1
Glorious Model O (matt fehér) - Gamer egér Típusok
Glorious Model O (matt fehér)
Gamer egér - vezetékes, optikai, 12000DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fehér

22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Gm10a2
CONNECT IT DOODLE 2 Wireless
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 2400DPI, 6 gomb, többszínű háttérvilágítás, 1.5 m hosszú kábel, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, M-es méret,

8 290 Ft áfa nélkül 6 530 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JD754u5
Lenovo IdeaPad M100 RGB Gaming Mouse
Gamer egér - vezetékes, optikai, 3200DPI, 7 gomb, rgb háttérvilágítás, 1.8 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, M-es méret, színe: fekete

Ár több darab vásárlása esetén 3 780 Ft áfa nélkül 2 980 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NT486r8i7
CONNECT IT BATTLE AIR Pro gaming mouse, fekete - Gamer egér
Típusok
CONNECT IT BATTLE AIR Pro gaming mouse, fekete
Gamer egér - vezetékes, optikai, 7200DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, többszínű háttérvilágítás, 1.8 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, L-es méret, színe: fekete

7 290 Ft áfa nélkül 5 740 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JD754u3b

Gamer egerek

Mi a teendő, ha nem működik az egér? (ÚTMUTATÓ) A számítógépes egér pusztán egy fogyasztási cikk, de természeténél fogva gyakran eltörhet. Néhány hibát...
Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá...
A Philips Hue egyesítette erőit a Razer számítógép-perifériák gyártójával. Együtt tették meg a következő...
cikkDPI Elgondolkoztál már azon új egér választásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok...
További cikkek

Gamer egerek

A Gamer egerek kategóriában összesen 443 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer egerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer egerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer egerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer egerek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB10
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ