30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Gamer egerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(158)
Vezetékes
(302)
Típus
Gamer
(475)
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek
(345)
Szimmetrikus
(123)
Balkezeseknek
(4)
Technológia
Gombok funkciói
DPI-váltás
(361)
Programozható
(9)
Szín
Fehér
(90)
Fekete
(341)
Piros
(10)
Lila
(4)
Barna
(1)
Kék
(14)
Narancssárga
(2)
Átlátszó
(1)
Lila
(1)
Rózsaszín
(13)
Ezüst
(1)
Szürke
(6)
Többszínű
(2)
Zöld
(1)
Arany
(1)
Sárga
(1)

A gamer egerek sok szempontból különböznek az irodai egerektől. Tartósabbak, tapintásra és használatra igényesebbek, és erősségük a sebesség és a pontosság. A játék műfaja, érzékelője és egyéb jellemzői szerint többféle típus létezik. Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, melyik gamer egér a számodra a legmegfelelőbb!

Tovább

Milyen játék egér paraméterekre kell összpontosítanom?

A gamer egér kiválasztásakor a következő paramétereket és funkciókat javasoljuk, hogy vedd figyelembe.

Gaming egér érzékelő - optikai vs. lézeres

A gaming egerek érzékelője határozza meg a mozgásérzékelés pontosságát, ami a játékban kiemelkedő fontosságú. Az érzékelők lehetnek optikaiak vagy lézeresek. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az alábbiakban összefoglaljuk őket.

 1. A Gamer egerek - optikai érzékelője a LED-fény elvén működik, és pontosabb és megbízhatóbb eredményeket nyújt. Hátránya azonban az lehet, hogy szükség lehet egérpad használatára, mivel e nélkül az érzékelő nem tudja megfelelően érzékelni a mozgást.
 2. A Gamer egerek - lézeres érzékelője viszont lézert használ a felület érzékelésére, ami bármilyen felületen pontosságot kínál. Hátránya azonban a túl nagy érzékenység a lassú mozgások során, ami pontatlan remegést okozhat.

Egy minőségi egérpad nagyban javítja a gamer egér érzékelési pontosságát.

Hogyan mérhetem egy gamer egér érzékenységét?

A DPI (dots per inch) határozza meg, hogy az egérkurzor milyen messzire jut el mozgás közben. Az alacsonyabb értékek kisebb érzékenységet, a magasabb értékek pedig nagyobb érzékenységet jeleznek. A gaming egerek DPI értéke 1000 és 20 000 DPI között mozog, de lehetetlen meghatározni a legjobb értéket, mivel ez pusztán a játékos szubjektív preferenciája.

A gaming egér gombjainak száma – válassz a kedvenc játékod műfajának megfelelően

A gaming egerek a használható gombok száma alapján is nagy különbségeket mutatnak: a 2 gombos alapszinttől egészen 20 programozható gombig. Javasoljuk, hogy a kedvenc játékműfajodnak megfelelően válaszd ki a gombok számát. Az akciójátékokhoz általában 5-6 gombos gamer egér az ideális, ellentétben az MMORPG / MOBA műfajú egerekkel, ahol további gombokra is szükség lehet a karakter különböző támadásaihoz és varázslataihoz.


Gaming egér akciójátékokhoz
Gaming egér akciójátékokhoz

Gaming egerek MMORPG-khez
Gaming egerek MMORPG-khez

A gamer billentyűzetek is jelentősen javíthatják a játékélményed.

Gaming egerek speciális gombokkal

Egyes speciális gombokkal rendelkező gamer egerek hasznos funkciókat kínálnak a játékosok számára:

 • A Gamer egerek - dupla kattintás funkciója leginkább a lövöldözős videójátékok kedvelői számára tud hasznos lenni, hiszen így egy kattintással kétszer lőhetnek a fegyverrel.
 • A Gamer egerek - tripla kattintás funkciója hasonlóan működik, mint a dupla kattintású. Abban különbözik, hogy a fegyvert háromszor is elsüti.
 • A Gamer egerek - csendes speciális gombokkal rendelkezik, amelyek szinte semmilyen hangot nem generálnak, ennek köszönhetően nem zavarja a használója környezetét.
 • A Gamer egerek olyan egerek, amelyek érintőképernyős funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az egér vezérlését és további műveleteket a képernyőn érintve.

A gaming egér válaszideje

A válaszidőt milliszekundumban (ms) mérjük, ez határozza meg, hogy mennyi időbe telik, amíg a gamer egérétől származó információk eljutnak a számítógéphez. A válaszértékek leggyakrabban 1 és 2 ms között mozognak, de a legjobb gamer egerek képesek akár 1 ms alatt is reagálni. A lehető legkevesebb válaszidejű egereket ajánljuk, különösen az akciójátékok szerelmeseinek, ahol minden pillanat számít.

i

A legdrágább Gamer egerek általában a legkorszerűbb érzékelőkkel és csúcstechnológiával rendelkeznek, amelyekkel az ellenfelekkel való bármilyen összecsapásban fölénybe kerülhetsz. Kedvezz a végső játékélménynek a legjobb felszereléssel.

A gamer egér lehet irodai vagy utazáshoz használt egér is

Egy praktikus gamer egér, amelyet bárhová magaddal vihetsz, vagy a munkahelyeden is használhatsz.

 • A Gamer egerek - utazó változata kisebb méretű lehet. Azonban ugyanazokat a tulajdonságokat éri el, mint egy klasszikus gaming egér, legyen szó a gombok számáról vagy az érzékelő érzékelés minőségéről.
 • A Gamer egerek - irodai változata játékra is használható, de az irodában, az iskolában vagy otthon is el tudja látni a feladatát.

Mekkorák az ideális gaming egér méretei?

Válaszd ki legújabb gaming egeredet a súlya és méretei figyelembevétele mellett! A súly befolyásolja az egér játék közbeni mozgását. Az egér méretének viszont meg kell egyeznie a tenyered méretével. A tenyér hosszát a középső ujj hegyétől a csukló első hajlási pontjáig mérjük. Az alábbi táblázat ismerteti a tenyérhossz szerinti ajánlott egérméretet.

A gamer egér mérete A tenyér hossza
S (kicsi) 17 cm-ig
M (közepes) 17-19 cm
L (nagy) 19-21 cm
XL (extra nagy) 21 cm felett

Egyes videójátékok esetében jobbak a kontrollerek.

Hogyan csatlakozik a gamer egér a számítógéphez?

A gaming egerek vezetékes és vezeték nélküli módon is csatlakoztathatók. Vess egy pillantást a két kapcsolati mód előnyeire és hátrányaira:

Vezetékes gamer egér számítógéphez, avagy a megbízható klasszikus

A vezetékes gamer egerek általában olcsóbbak, mint egy hasonló felszereltségű vezeték nélküli gamer egerek. Mivel a vezetékes egerek közvetlenül a számítógéptől kapják a tápellátást, nem kell hozzájuk akkumulátort vásárolni vagy elemeket újra tölteni. Játék közben azonban korlátozhat a kábel hossza, vagy maga a vezeték is akadályozhatja a szabad mozgást. A vezetékes gamer egerek USB-n keresztül csatlakoznak a PC-hez.

 • Olcsóbb vételár,
 • általában jobb válaszidő,
 • nem igényelnek akkumulátort, újra töltést.
 • Korlátozott hatótáv,
 • elfoglal egy USB portot,
 • a kábel zavarhatja a játékmenetet.

Vezeték nélküli gamer egér - búcsúzz el a bosszantó kábeltől

A vezeték nélküli gamer egerek semmilyen módon nem korlátozzák a felhasználót használatuk közben, hiszen kábel nélkül csatlakoznak a számítógéphez, teljes szabadságot kínálva ezzel az asztalon. Működésük elemmel vagy újratölthető akkumulátorral van megoldva. A vezeték nélküli egerek legnagyobb hátránya viszont a nagyobb válaszidő. Azonban ez általában nem jelent problémát, különösen a drágább modellek esetében. Kapcsolati mód szempontjából kétféle vezeték nélküli gamer egeret különböztetünk meg:

 1. A bluetooth egerek általában drágábbak, nem igényelnek USB-vevőt, de manuálisan kell őket párosítani a számítógéppel.
 2. A rádiófrekvenciás egerekhez jár egy USB-vevő, amelyet a számítógépéhez csatlakoztatva az egér automatikusan párosítja magát a számítógéppel.
 • 10 méteres hatótávolság,
 • teljes mozgásszabadság,
 • megfelelő az utazásokhoz.
 • Magasabb vételár,
 • gyakran rosszabb válaszidő,
 • akkumulátort igényel és gyakran kell tölteni.

i

Némely vezeték nélküli game egér egy speciális töltő egérpad segítségével játék közben is újratölthető.

Más típusú gamer egerek

A vezetékes és vezeték nélküli gamer egerek mellett egyéb alkategóriákkal is találkozhatsz:

 • A Gamer szett egyedülálló módon összehangolt egeret és billentyűzetet tartalmaz egy csomagban.
 • A balkezes gamer egerek kifejezetten a balkezes játékosok számára lettek kialakítva.
 • A PS4 billentyűzetek és egerek remek választás a Sony PS4 konzolodhoz! Így kényelmesebben játszhatsz a kedvenc játékoddal a tévén.

Milyen funkciókkal és különleges tulajdonságokkal rendelkezhet egy gamer egér?

Néhány gaming egér hasznos funkciókat és képességeket sorakoztat fel a testreszabhatóság érdekében, amelyek jól jöhetnek az harc hevében.

 • A DPI gomb egy olyan hasznos funkciót kínál, amely lehetővé teszi a gaming egér érzékenységének gyors megváltoztatását.
 • A súlyozás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyes preferenciáik alapján megváltoztassák a gaming egér súlyát.
 • A cserélhető burkolatok alternatív gombkészleteket kínálnak, általában az egér hüvelykujjhoz eső részénél.
 • A Hyperscroll egy olyan gomb, amely feloldja az egér görgetőjét, lehetővé téve ezzel a korlátozás nélküli forgását.
 • A felhasználói profilokat az egér szoftverében lehet megváltoztatni. Minden egyes játékhoz beállíthatsz speciális makrókat, DPI-t, világítást és még sok minden mást.

Gamer egér oldalsó gombokkal
Gamer egér oldalsó gombokkal

Gamer egér cserélhető súlyokkal
Gamer egér cserélhető súlyokkal

Szín szerint is tudsz szűrni - egy fehér gaming egér bármilyen asztalon jól mutat

A megvilágított gamer egér mindenkinek megragadja a tekintetét

A világító gamer egerek is egyre népszerűbbek. Ez elsősorban esztétikai funkció, így nem nyújt semmilyen előnyt más játékosokkal szemben. Legtöbbször testre szabható, vagy akár más játékkiegészítőkkel is szinkronizálható a letölthető szoftverek segítségével. Három változat létezik.

 1. A monokróm háttérvilágítás mindig egy színben világít, és általában nem kapcsolható ki.
 2. A többszínű háttérvilágítás általában 5-8 színű háttérvilágítást kínál, amely szintén kikapcsolható.
 3. A RGB háttérvilágítás 16,8 millió színt biztosít, így kiválaszthatod a kedvencedet.

i

Tudni szeretnéd, hol szerezhető be a legjobb gamer egér olcsón? Az Outlet oldalunkon remek használt darabokat találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech PRO X Superlight, fekete Szállításra kész > 5 db
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
39 990 Ft

2.
Logitech G502 Hero Szállításra kész > 5 db
Gamer egér - akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)
19 990 Ft

3.
Logitech G305 - fekete Szállításra kész > 5 db
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, lightspeed vevő a csomag része, mérete 3,82 × 6,215 × 11,66 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,099 kg
19 590 Ft

Még több
475 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Rapture ASPIS fehér - Gamer egér
Típusok
4,5 33×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture ASPIS fehér
Gamer egér - vezeték nélküli, Pixart PAW3370 optikai érzékelő, DPI akár 19000, válaszidő 1 ms, tracking speed 400 IPS, Gyorsulás 50G, képkocka sebesség 19000 fps, RGB háttérvilágítás, 8 programozható gomb, Kailh GM 8.0 kapcsolók (fő gombok), élettartam akár 80 mil kattintás, Kailh GM 2.0 kapcsolók (oldalsó gombok), élettartam akár 20 mil. kattintás, teflon csúszka (tartalék csúszka mellékelve), cserélhető borítások (mellékelve), cserélhető főgombkapcsolók (1 pár TTC Gold kapcsoló mellékelve, élettartam 30 mil kattintás), cserélhető főgombkapcsolók (1 pár TTC Gold kapcsoló mellékelve, élettartam 30 mil kattintás), Plug & Play, 430 mAh akkumulátor, USB-C csatlakozó az egér testén, kábel hossza 1,6 m, paracord kábel, egér súlya 73 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI módosítása, háttérvilágítás, makrók)
Szuper ár
19 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM008b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Razer DeathAdder Essential [2021] - Gamer egér Típusok
4,3 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer DeathAdder Essential [2021]
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 6400 DPI érzékenység, 1 ms válaszidő, 5 gombos, hagyományos görgő, egyszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4,2 × 6,2 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,096 kg
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR071a1b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 50×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Basilisk V3
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 26000 DPI érzékenység, 1 ms válaszidő, 11 gombos, hyperscroll, lendkerekes görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4,3 × 6 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,1 kg
33 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR071a1b3
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Logitech G502 X Plus Black - Gamer egér
Típusok
4,7 34×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G502 X Plus Black
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 13 gombos, hyperscroll, oldalra billenthető görgő, lendkerekes görgő, Logitech Lightforce kapcsoló, RGB háttérvilágítás, mérete 13,14 × 4,11 × 7,92 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,106 kg
53 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG137a6d4a1
Logitech PRO X Superlight, fekete - Gamer egér
Típusok
4,7 316×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125f01
4,4 50×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture VENOM STEALTH fekete
Gamer egér - vezetékes, optikai érzékelő INSTANT A825, 800 - 1600 - 3200 - 6400 - 10000 DPI, válaszidő 1 ms, követési sebesség 60 IPS, gyorsulás 20G, képkocka sebesség 7000 fps, RGB háttérvilágítás (14 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, élettartam akár 10 000 000 kattintás, Plug & Play, kábel hossza 1. 8m, fonott kábel, USB-A csatlakozó, egér súlya 112 g, súlybeállítás súlyokkal (6x4g), szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM001c
4,5 23×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH Dawn GM-24L, fekete
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 6400 DPI érzékenység, DPI-váltás, 7 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,5 m, mérete 4,5 × 7 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,137 kg
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC431b2
Logitech PRO X Superlight, fehér - Gamer egér
Típusok
4,7 316×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, fehér
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125f02
4,8 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius GX Gaming Scorpion Spear
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, USB elem, 2000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, maximális hatósugár 1 m, kábel hossza 1 m, mérete 3,9 × 6,73 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,13 kg
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB900a11
Rapture VENOM fehér - Gamer egér
Típusok
4,7 127×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture VENOM fehér
Gamer egér - vezetékes, optikai érzékelő INSTANT A825, 800 - 1600 - 3200 - 6400 - 10000 DPI, válaszidő 1 ms, követési sebesség 60 IPS, gyorsulás 20G, képkocka sebesség 7000 fps, RGB háttérvilágítás (14 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, élettartam akár 10 000 000 kattintás, Plug & Play, kábel hossza 1. 8m, fonott kábel, USB-A csatlakozó, egér súlya 112 g, súlybeállítás súlyokkal (6x4g), szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM001b
Logitech PRO X Superlight, magenta - Gamer egér Típusok
4,7 316×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, magenta
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
39 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125f02a
Trust GXT109 FELOX Gaming Mouse Black - Gamer egér
Típusok
3,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Trust GXT109 FELOX Gaming Mouse Black
Gamer egér - vezetékes, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja USB, 6400 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,5 m, mérete 4,2 × 7 × 13,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,102 kg
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS270b4
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
JEDEL GM1070
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, csatlakozás módja USB, 3200 DPI érzékenység, DPI-váltás, 7 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,5 m, súlyok a csomag része, mérete 4,1 × 8,6 × 12,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,158 kg
4 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JEDEL001a13
Logitech PRO X Superlight, piros - Gamer egér Típusok
4,7 316×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, piros
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400 DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB-vevő, alkalmas jobbkezeseknek, piros
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125f02b
3,7 22×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture PYTHON STEALTH fekete
Gamer egér - vezetékes, optikai érzékelő Pixart PMW3327, 600 - 800 - 1200 - 1600 - 2400 - 3600 - 6200 DPI, 1 ms válaszidő, követési sebesség 220 IPS, 30G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (5 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Kailh csendes kapcsolók, élettartam akár 10 000 000 kattintás, Plug & Play, kábel hossza 1,8 m, egér súlya 112 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM002d
Trust GXT109W FELOX Gaming Mouse White - Gamer egér
Típusok
3,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Trust GXT109W FELOX Gaming Mouse White
Gamer egér - vezetékes, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja USB, 6400 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,5 m, mérete 4,2 × 7 × 13,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,102 kg
6 000 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS270b5
4,7 351×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G502 Hero
Gamer egér - akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG137a6d3
4,3 68×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH GM-03P Tychon
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 3200 DPI érzékenység, 4 gombos, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430d43
4,7 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Trust GXT 108 Rava Illuminated Gaming Mouse
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 2000 DPI érzékenység, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, maximális hatósugár 1,7 m, kábel hossza 1,7 m, mérete 3,4 × 8,8 × 12,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,111 kg
8 200 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS245h14b
Logitech G502 X Lightspeed Black - Gamer egér
Típusok
4,3 31×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G502 X Lightspeed Black
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 13 gombos, hyperscroll, oldalra billenthető görgő, lendkerekes görgő, Logitech Lightforce kapcsoló, mérete 4,11 × 7,92 × 13,14 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,102 kg
Leárazás -13 %
39 290 Ft 45 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG137a6d3n1
C-TECH GM-01 Akantha - kék háttérvilágítás - Gamer egér
Típusok
4,3 246×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH GM-01 Akantha - kék háttérvilágítás
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 2400 DPI érzékenység, DPI-váltás, 0,98 ms válaszidő, 6 gombos, egyszínű háttérvilágítás, kábel hossza 2 m, mérete 3,4 × 8,5 × 12 cm (Ma×Sz×Mé)
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430d4
4,2 62×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture PYTHON lila
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3327 optikai érzékelő, 600 – 800 – 1200 – 1600 – 2400 – 3600 - 6200 DPI, 1 ms válaszidő, 220 IPS tracking speed, 30G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (5 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, akár 10 000 000 kattintásnyi élettartam, Plug & Play, kábel hossza: 1,8 m, fonott kábel, egér súlya 112 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM002g
Glorious Model O Wireless (Matte Black) - Gamer egér
Típusok
4,6 66×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Glorious Model O Wireless (Matte Black)
Gamer egér - vezeték nélküli, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, USB elem, 19000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, unifying vevőegység és akkumulátor a csomag része, mérete 3,75 × 6,6 × 12,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,069 kg
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Gm10a2d2
C-TECH GM-01G Akantha - zöld háttérvilágítás - Gamer egér
Típusok
4,3 246×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH GM-01G Akantha - zöld háttérvilágítás
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 2400 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, egyszínű háttérvilágítás, kábel hossza 2 m, mérete 3,4 × 8,5 × 12 cm (Ma×Sz×Mé)
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430d42

Gamer egerek

cikkMit jelent az egér DPI értéke? Elgondolkoztál már azon egy új egér kiválasztásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el...
A számítógépes egerek különbözőek, van köztük olcsó, luxus, gamer, professzionális... és ergonomikus. Honnan tudhatod valójában, hogy melyik a megfelelő egér? Gamingre, alkalmi munkára alkalmasak, vagy grafikusok és más igényes felhasználók számára lettek specializálva?...
Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
RazerRazer és Philips Hue: kapcsolat, amely megragad, amikor PC-n játszol A Philips Hue egyesítette erőit a Razer számítógép-perifériák gyártójával. Együtt tették meg a következő lépést, hogy a játékok vonzóbbá váljanak. A Razer billentyűzet és egér háttérvilágítását szinkronizálni kell a Philips Hue izzókkal, és pontosan reagálnak a...
További cikkek

Gamer egerek

A Gamer egerek kategóriában összesen 479 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer egerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer egerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer egerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer egerek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ