Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Gamer egerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(149)
Vezetékes
(340)
Kivitelezés
Jobbkezeseknek
(389)
Szimmetrikus
(98)
Balkezeseknek
(13)
Vertikális
(4)
Technológia
Gombok funkciói
DPI-váltás
(372)
Dupla kattintás
(3)
Szín
Fehér
(61)
Fekete
(356)
Piros
(22)
Lila
(5)
Kék
(13)
Narancssárga
(2)
Átlátszó
(1)
Lila
(2)
Rózsaszín
(12)
Ezüst
(2)
Szürke
(7)
Többszínű
(3)
Arany
(1)

A gamer egerek sok szempontból különböznek az irodai egerektől. Tartósabbak, tapintásra és használatra kifinomultabbak, de egy gamer egér további fontos előnyei között szerepel a sebesség és a pontosság is. A videójáték műfajának, érzékelőjének és egyéb jellemzőinek megfelelően többféle típusban és kialakításban is kapható egér gamer célokra. Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, melyik gaming egér a számodra a legmegfelelőbb!

Tovább

A gamer egerek mely paramétereire érdemes összpontosítani?

Javasoljuk, hogy a megfelelő gamer egér kiválasztásakor tartsd szem előtt az alábbi paramétereket és funkciókat:

A gaming egér érzékelője - optika vs. lézer

A gaming egér szenzora határozza meg a mozgásérzékelés pontosságát, ami rendkívül fontos játék közben. Az érzékelő lehet optikai vagy lézeres. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

 1. Az optikai érzékelő a LED-fény elvén működik, pontosabb és megbízhatóbb eredményeket kínál. Hátrány lehet azonban az egérpad használatának szükségessége, mert enélkül az érzékelő nem képes megfelelően érzékelni a mozgást.
 2. A lézeres szenzor viszont lézerrel érzékeli a felületet, pontosságot kínálva bármely felületen. Hátránya azonban, hogy érzékenysége túl nagy a lassú mozgásokhoz, ami pontatlan rezgést okozhat.

Egy kiváló minőségű gamer egérpad vagy gaming egéralátét jelentősen fel tudja javítani a gamer egér szkennelési pontosságát.

Hogyan mérik a gamer egerek érzékenységét?

A DPI mérete (pont per hüvelyk) határozza meg, hogy az egér kurzora meddig halad mozgása közben. Az alacsonyabb értékek alacsonyabb, a magasabbak pedig magasabb fokú érzékenységet jelentenek. A gaming egér DPI-je 1000 és 20 000 DPI között mozog, de nem lehet egyértelműen meghatározni a "legjobb értéket", mert ez pusztán a játékos szubjektív preferenciáján múlik.

Az egér gamer gombjainak száma – válassz a kedvenc játékod műfajának megfelelően

A gamer egerek a használható gombok száma alapján is nagy különbségeket mutatnak: a 2 gombos alapszinttől egészen 20 programozható gombig. Javasoljuk, hogy a kedvenc játékműfajodnak megfelelően válaszd ki a gombok számát. Az akciójátékokhoz általában 5-6 gombos game egér az ideális, ellentétben az MMORPG / MOBA műfajú egerekkel, ahol további gombokra is szükség lehet a karakter különböző támadásaihoz és varázslataihoz.

akciójáték egér gamer
Gamer egér akciójátékokhoz

MMORPG egér gamer
Gamer egér MMORPG játékokhoz

Egy jól kiválasztott gamer billentyűzet szintén jelentősen fel tudja javítani a videójátékok irányíthatóságát, kezelhetőségét.

Gamer egerek speciális gombokkal

Egyes speciális gombokkal rendelkező gamer egerek hasznos funkciókat kínálnak a játékosok számára:

 • Az ún. dupla kattintású gaming egér leginkább a lövöldözős videójátékok kedvelői számára tud hasznos lenni, hiszen így egy kattintással kétszer lőhetnek a fegyverrel.
 • A tripla kattintású gaming egér hasonlóan működik, mint a dupla kattintású. Abban különbözik, hogy a fegyvert háromszor is elsüti.
 • A néma gaming egér speciális gombokkal rendelkezik, amelyek szinte semmilyen hangot nem generálnak, ennek köszönhetően nem zavarja a használója környezetét.

i

Gamer egér ár
Olcsóbb gamer egerek már akár 2-3 ezer forint körüli áron is kaphatók, az átlagár körülbelül 20 ezer forintra tehető, azonban a legdrágább modellek elérhetik a 70-80 ezer forintos árat is. Tekintsd meg teljes kínlatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig.

A gamer egér válaszideje

A válaszidőt milliszekundumban (ms) mérjük, ez határozza meg, hogy mennyi időbe telik, amíg a gamer egérétől származó információk eljutnak a számítógéphez. A válaszértékek leggyakrabban 1 és 2 ms között mozognak, de a legjobb gamer egerek képesek akár 1 ms alatt is reagálni. A lehető legkevesebb válaszidejű egereket ajánljuk, különösen az akciójátékok szerelmeseinek, ahol minden pillanat számít.

i

A legdrágább gamer egerek általában a legmodernebb szenzorokkal és fejlett technológiákkal rendelkeznek, amelyek segítségével az ütközetek során előnyhöz juthatsz ellenfeleiddel szemben.

Mekkorák az ideális gaming egér méretei?

Válaszd ki legújabb gaming egeredet a súlya és méretei figyelembevétele mellett! A súly nagyban befolyásolja az egér mozgathatóságát játék közben, azonban az ideális súly pusztán egyéni preferencia kérdése. Az egér méretének viszont meg kell egyeznie a tenyered méretével. A tenyér hosszát a középső ujj hegyétől a csukló első hajlási pontjáig mérjük. Az alábbi táblázat ismerteti a tenyérhossz szerinti ajánlott egérméretet.

A gamer egér mérete A tenyér hossza
S (kicsi) 17 cm-ig
M (közepes) 17-19 cm
L (nagy) 19-21 cm
XL (extra nagy) 21 cm-től

Bizonyos videójátékok esetében a kontrollerek gyakran jobban alkalmazhatók, mint az egér és billentyűzet párosa.

Hogyan csatlakozik a gamer egér a számítógéphez?

A gamer egerek vezetékes és vezeték nélküli módon is csatlakoztathatók. Vess egy pillantást a két kapcsolati mód előnyeire és hátrányaira:

Vezetékes gamer egér számítógéphez, avagy a megbízható klasszikus

Egy vezetékes gamer egér általában olcsóbb, mint egy hasonló felszereltségű vezeték nélküli gamer egér. Mivel a vezetékes egerek közvetlenül a számítógéptől kapják a tápellátást, nem kell hozzájuk akkumulátort vásárolni vagy elemeket újratölteni. Játék közben azonban korlátozhat a kábel hossza, vagy maga a vezeték is akadályozhatja a szabad mozgást. A vezetékes gamer egerek USB-n keresztül csatlakoznak a PC-hez.

 • olcsóbb vételár
 • általában jobb válaszidő
 • nem igényelnek akkumulátort, újratöltést
 • korlátozott hatótáv
 • elfoglal egy USB portot
 • a kábel zavarhatja a játékmenetet

Vezeték nélküli gamer egér - búcsúzz el a bosszantó kábeltől

A vezeték nélküli gamer egér semmilyen módon nem korlátozza a felhasználót használata közben, hiszen kábel nélkül csatlakozik a számítógéphez, teljes szabadságot kínálva ezzel az asztalon. Működése elemmel vagy újratölthető akkumulátorral van megoldva. A vezeték nélküli egér legnagyobb hátránya viszont a nagyobb válaszidő. Azonban ez általában nem jelent problémát, különösen a drágább modellek esetében. Kapcsolati mód szempontjából kétféle vezeték nélküli gamer egeret különböztetünk meg:

 1. A Bluetooth egerek általában drágábbak, nem igényelnek USB-vevőt, de manuálisan kell őket párosítani a számítógéppel.
 2. A rádiófrekvenciás egerekhez jár egy USB-vevő, amelyet a számítógépéhez csatlakoztatva az egér automatikusan párosítja magát a számítógéppel.
 • 10 méteres hatótávolság
 • teljes mozgásszabadság
 • megfelelő az utazásokhoz
 • magasabb vételár
 • gyakran rosszabb válaszidő
 • akkumulátort igényel és gyakran kell tölteni

i

Némely vezeték nélküli game egér egy speciális töltő egérpad segítségével játék közben is újratölthető.

Egyéb típusú gamer egerek

A vezetékes és vezeték nélküli gamer egerek mellett egyéb alkategóriákkal is találkozhatsz:

Olcsó gamer egér
Kíváncsi vagy, hol juthatsz hozzá olcsóbban egy gaming egérhez? Az outletben kedvezőbb áron szerezhetsz be felbontott, használt és újszerű gaming egerekhez.

Milyen funkciókkal és különleges tulajdonságokkal rendelkezhet egy egér gamer célokra specializálva?

Néhány gaming egér hasznos funkciókat és képességeket sorakoztat fel a testreszabhatóság érdekében, amelyek jól jöhetnek az harc hevében.

 • A DPI gomb egy olyan hasznos funkciót kínál, amely lehetővé teszi a gaming egér érzékenységének gyors megváltoztatását.
 • A súlyozás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyes preferenciáik alapján megváltoztassák a gaming egér súlyát.
 • A cserélhető burkolatok alternatív gombkészleteket kínálnak, általában az egér hüvelykujjhoz eső részénél.
 • A Hyperscroll egy olyan gomb, amely feloldja az egér görgetőjét, lehetővé téve ezzel a korlátozás nélküli forgását.
 • A felhasználói profilokat az egér szoftverében lehet megváltoztatni. Minden egyes játékhoz beállíthatsz speciális makrókat, DPI-t, világítást és még sok minden mást.

Választhatsz szín alapján is – egy fehér gaming egér például bármely asztal éke lehet.

Egy világító gaming egér bárkit könnyen elbűvöl

A világító gamer egerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A háttérvilágítás elsősorban egy esztétikai funkció, így nem nyújt előnyt más játékosokkal szemben. A világítás a legtöbb esetben testreszabható, de egy letölthető szoftver segítségével akár más játéktartozékokkal is szinkronizálható. Három változat létezik:

 1. A monokróm háttérvilágítás csak egy színben világít és általában nem kapcsolható ki.
 2. A többszínű háttérvilágítás általában 5-8 váltogatható világítást kínál.
 3. Az RGB háttérvilágítás 16,8 millió színt biztosít, így szabadon kiválaszthatod a kedvenc színedet.

i

Gamer egér teszt
Tudni szeretnéd, melyik a legjobb gamer egér? Az Alza gamer egér teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális gaming egér termékkínálatot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech G502 Hero Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Gamer egér - akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)
22 990 Ft

2.
SteelSeries Sensei Ten Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Gamer egér - vezetékes, optikai, 18000DPI, 8 gomb, többszínű háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, szimmetrikus, színe: fekete
14 990 Ft

3.
Logitech PRO X Superlight, fekete Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, színe: fekete
43 590 Ft

Még több
472 termék
Classic Kategória
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Sensei Ten
Gamer egér - vezetékes, optikai, 18000DPI, 8 gomb, többszínű háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, szimmetrikus, színe: fekete

13 490 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT10
Szuper ár
14 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MX060a37
Arany középút
HyperX Pulsefire Haste Wireless Gaming Mouse - Gamer egér Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HyperX Pulsefire Haste Wireless Gaming Mouse
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 16000DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, 1.8 m hosszú kábel, vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus,

33 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DS995a1d3
Premium Kategória
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 8 gomb, rgb háttérvilágítás, vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, színe: kék

46 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8d2
Logitech PRO X Superlight, fekete - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, színe: fekete

43 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125f01
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG Gladius II Origin
Gamer egér - vezetékes, optikai, 12000DPI, 6 gomb, rgb háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

18 260 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT10
Leárazás -4 %
20 290 Ft 21 090 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NA748q2
Logitech PRO X Superlight, fehér - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, fehér
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, színe: fehér

43 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125f02
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G502 Hero
Gamer egér - akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)

22 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a6d3
Logitech G502X Plus Black - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G502X Plus Black
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 13 gomb, felhasználói profilok és PTFE sliderek, rgb háttérvilágítás, vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, jobbkezeseknek, színe: fekete

69 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a6d4a1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G300s Gaming
Gamer egér - vezetékes, lézeres, 2500DPI, 9 gomb, felhasználói profilok, többszínű háttérvilágítás, USB, szimmetrikus, színe: fekete

Szuper ár
11 780 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a6a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G502 Lightspeed
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 11 gomb, súlyok és felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, színe: fekete

37 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a6d4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 14000DPI, 7 gomb, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, színe: fekete

30 190 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR086a2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT DOODLE 3
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 4800DPI, 6 gomb, felhasználói profilok és miniatűr szenzor, rgb háttérvilágítás, 1.5 m hosszú kábel, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek,

11 890 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JD754u51a
SteelSeries Rival 5 - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Rival 5
Gamer egér - vezetékes, optikai, 18000DPI, 9 gomb, rgb háttérvilágítás, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

25 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MXS21A14
Logitech G102 Lightsync - fekete - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G102 Lightsync - fekete
Gamer egér - vezetékes, optikai, 8000DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, 2.1 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

13 290 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a4x1
Logitech G305 Recoil fehér - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G305 Recoil fehér
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 12000DPI, 6 gomb, felhasználói profilok és miniatűr szenzor, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, színe: fehér

18 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8f02
Logitech PRO X Superlight, magenta - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, magenta
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25400DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, színe: lila

50 690 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125f02a
Logitech G502X Plus White - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G502X Plus White
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 13 gomb, felhasználói profilok és PTFE sliderek, rgb háttérvilágítás, vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, jobbkezeseknek, színe: fehér

67 790 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a6d4a2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer DeathAdder V2
Gamer egér - vezetékes, optikai, 20000DPI, 8 gomb, rgb háttérvilágítás, 2.1 m hosszú kábel, jobbkezeseknek, színe: fekete

19 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR066e1u
HyperX Pulsefire Haste Black/Red - Gamer egér
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HyperX Pulsefire Haste Black/Red
Gamer egér - vezetékes, optikai, 16000DPI, 6 gomb, cserélhető fedelek és felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, 1.8 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek és szimmetrikus, színe: fekete és piros

28 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DS995a1d1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG GLADIUS III
Gamer egér - vezetékes, optikai, 19000DPI, 5 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

34 890 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NA748q7c
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture COBRA fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, Pixart PAW3325 optikai érzékelő, 800 - 1200 - 2000 - 3200 - 5000 DPI, 1 ms válaszidő, 100 IPS követési sebesség, 20G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (7 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, élettartam akár 10 000 000 kattintás, Plug & Play, 2. 4 GHz-es USB-A vevő, hatótávolság akár 10m, 900mAh beépített akkumulátor, USB-C csatlakozó, kábel hossza 1,8m, fonott kábel, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)

Szuper ár
12 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGM003a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G903 Lightspeed Hero
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 25600DPI, 11 gomb, cserélhető fedelek, súlyok és felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, színe: fekete

40 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG137a8k
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Deathadder V2 Mini
Gamer egér - vezetékes, optikai, 8500DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, rgb háttérvilágítás, 1.8 m hosszú kábel, USB, jobbkezeseknek, színe: fekete

Szuper ár
9 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MR066e5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture PYTHON rózsaszín
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3327 optikai érzékelő, 600 - 800 - 1200 - 1600 - 2400 - 3600 - 6200 DPI, 1 ms válaszidő, követési sebesség 220 IPS, 30G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (5 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, élettartam akár 10.000.000 kattintás, Plug & Play, kábel hossza 1,8 m, fonott kábel, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)

Szuper ár
7 890 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: RPTGM002c

Gamer egerek

Mi a teendő, ha nem működik az egér? (ÚTMUTATÓ) A számítógépes egér pusztán egy fogyasztási cikk, de természeténél fogva gyakran eltörhet. Néhány hibát...
Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az...
A Philips Hue egyesítette erőit a Razer számítógép-perifériák gyártójával. Együtt tették meg a következő...
cikkDPI Elgondolkoztál már azon új egér választásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó...
További cikkek