Shop roku Shop roku

Gamer telefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Kijelző mérete
5,5"-5,9" között
(18)
6"-6,4" között
(127)
6,5" és nagyobb
(373)
Rendszermemória (RAM)
16 GB ≥
(45)
12 GB
(154)
8 GB
(162)
6 GB
(49)
4 GB
(13)
Belső tárhely mérete
1 TB
(15)
512 GB
(115)
256 GB
(266)
128 GB
(122)
Kártya konfiguráció
Hibrid
(67)
Dual SIM + memóriakártya
(7)
Dual SIM
(204)
Single SIM
(2)
Single + eSIM
(206)
Hibrid + eSIM
(7)
Dual SIM + eSIM
(25)
Megjelenés éve
2024
(64)
2023
(278)
2022
(118)
2021
(49)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(516)
Vezeték nélküli töltés
(311)
Gyors vezeték nélküli töltés
(284)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(79)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn
(234)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx
200 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
3095 mAh
6500 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(514)
WiFi
(518)
Bluetooth
(515)
GPS
(508)
Infraport
(54)

Gyakorlatilag bármelyik okostelefont használhatod játékhoz. Bár léteznek speciális gaming telefonok is, ebben a kínálatban azokat találod, amelyek kiváló játékélményt nyújtanak. Ezeket a gyártó nem nevezi közvetlenül gaming telefonoknak, de nagy kijelzővel, magas felbontással és képfrissítési rátával, megfelelő teljesítménnyel és elegendő memóriával rendelkeznek.

Tovább

Gamer telefonok - alapvető jellemzők

Szinte mindegyik mobiltelefonon játszhatsz, de egy jól felszerelt készülékkel jobb eredményt érhetsz el, valamint nagyszerűbb élményben lesz részed. Melyek a legfontosabb szempontok?

  • Maximális teljesítmény - A processzor a grafikus chippel együtt biztosítja.
  • Sima és magas felbontású kijelző - Elengedhetetlen a kiváló játékélményhez.
  • Magas frissítési frekvencia - Simább mozgást és jobb irányíthatóságot biztosít.
  • A játékadatok tárolásához kellően nagy és gyors belső memóriára van szükség.
  • Nagy kapacitású akkumulátor - A zavartalan játékélményért, akár órákon át.

Gamer telefon

A gamer telefonok esetén fontos a hatékony hűtőrendszer. Megfelelő hűtés nélkül a processzor vagy más belső alkatrészek veszélyesen túlmelegedhetnek.

A gamer telefonok és a teljesítmény

A gamer telefonok lelke általában az olyan csúcskategóriás chipek egyike, mint a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 vagy a MediaTek Dimensity 9300. Azonban az utóbbi években egyre inkább jellemző, hogy az alacsonyabb kategóriájú processzorok is képesek lépést tartani az erősebb modellekkel.

i

A RAM-kapacitás szintén fontos szerepet játszik a teljesítmény szempontjából. A kényelmes játékhoz manapság 8 GB RAM-nak kell lennie az abszolút minimumnak. A legjobb telefonok 12 vagy 16 GB RAM-ot is kínálnak.

Az Android gamer telefonok processzorai

Az Android gamer telefonok számos, különböző típusú és különböző teljesítményű chipet használnak. Az arany standardot a Qualcomm Snapdragon, a Samsung Exynos vagy a HiSilicon Kirin processzorok nyújtják.

  • A Qualcomm Snapdragon hajtja az androidos játékok túlnyomó többségét. A legerősebb chipek jelenleg a Qualcomm Snapdragon 8-as sorozatában találhatók, amely generációk szerint tovább van osztva. A legújabb a Snapdragon 8 Gen 3.
  • A MediaTek Dimensity a Snapdragon chipek versenytársai, és az utóbbi időben nagyon bátran sikerült húzniuk az ellenfelet. A MediaTek Dimensity 9300 például csúcsteljesítményt nyújt majd.
  • A Samsung Exynos még a legmagasabb kategóriás Samsung telefonok exkluzív része volt. Manapság azonban inkább a Snapdragonokat találod, az Exynos pedig inkább a középkategóriás tartomány.
  • A Google Tensor a Google Pixel telefonokon található. Bár ezek a chipek elsősorban a mesterséges intelligenciára koncentrálnak, teljesítményben biztosan nem szenvednek hiányt, így a Pixellel is lehet játszani.

Az Apple gamer telefonok kizárólag Apple Silicon processzorokat használnak

Az Apple iPhone gamer telefonok és az Apple Silicon processzorok évről évre csúcsokat döntenek a teljesítmény terén. Az A15 Bionic, az A16 Bionic és a legújabb A17 Pro minden egyes benchmarkban az élmezőnyben található.

Gamer telefonok - Kijelző

A minőségi kijelző ugyanolyan fontos a gamer telefonok esetében, mint a csúcsteljesítmény. De mi határozza meg a kijelző minőségét? A méret, a felbontás, a frissítési sebesség, a betekintési szögek és az alkalmazott technológia.

A gamer telefon és a képátló

Mekkora legyen a gamer telefon képátlója, az ideális játékélményhez? Itt nincs egyetlen helyes válasz. A legkisebb használható méret általában 5,5″.

  • Az 5,5″ és 5,9″ közötti gamer telefonok különösen kompakt és zsebbarát méreteikkel szereznek pontot.
  • A 6″ és 6,4″ közötti gamer telefonok kompromisszumot kínálnak a magával ragadó látvány és a kompakt méret között.
  • A 6,5″ és ennél nagyobb gamer telefonok a szenvedélyes gamerek igényeit elégítik ki, akiket nem zavar a telefon nagyobb összmérete.

5,9 hüvelykes gamer mobil

6,1 hüvelykes gamer telefon

6,78 hüvelykes gamer telefon

Gaming telefon 6,8 hüvelyk


Gamer telefon - A kijelző felbontása

Milyen kijelző felbontást érdemes választani? A legtöbb gamer telefon Full HD felbontást kínál, ami optimális kompromisszumot jelent a kép részletessége és az akkumulátor fogyasztása között. A legjobb gamer telefonok 2K felbontással büszkélkedhetnek.

A felbontást a DPI (Dots Per Inch) értéke adja meg, amely nem más, mint a hüvelyenként található képpontok száma.

Hogyan működik a frissítési frekvencia, és miért jobb a magasabb érték?

A frissítési frekvencia (Hz-ben megadva) egyszerűen azt jelzi, hogy másodpercenként hányszor rajzolódik újra a telefon kijelzője. A normál kijelzők 60 Hz-es frekvencián működnek, míg a gamer telefonok 90, 120 vagy akár 144 Hz-es frekvencián. A magasabb frissítési frekvencia simább és pontosabb megjelenítést és mozgást biztosít.

i

Frissítési sebesség a gyakorlatban

Képzeljünk el egy játékot, amelyben egy autót vezetünk egyenes vonalban. Az autó minden másodpercben 50 métert tesz meg. A 60 Hz-es kijelzőn az automatikus megjelenítés 1/60 másodpercenként történik, ami 0,83 méteres ugrást jelent minden egyes alkalommal. A 120 Hz-es kijelzőn az autó mindössze 0,42 métert tesz meg a két megjelenítés között.

Gamer telefon - Mennyi belső memória elég?

A kevésbé nagyigényű játékosoknak megteszi a gamer telefon 64 GB memóriával. Ha komolyabb gamer vagy és több kedvenc játékod van, akkor érdemes 128 GB, 256 GB, 512 GB vagy ennél is több belső memóriával rendelkező gamer telefont választanod.

A gamer telefon és az akkumulátor

Míg a nagy akkumulátorkapacitás és a gyorstöltés jót tesz a játéknak, a legjobb gamer telefonok (amelyeket elsősorban játékra terveztek) lehetőséget kínálnak az akkumulátor teljes áthidalására. Ha a telefont a hálózatra csatlakoztatod, akkor az alkatrészeket közvetlenül táplálhatod, így az akkumulátor élettartamát megspórolhatod.

Nem fogod megbánni, ha gamer telefonod mellé gyorstöltőt, powerbankot, minőségi kábelt vagy telefontöltő tokot szerzel be.


Gamepad pro herní telefon

Komoly mobil gamer vagy és szeretnél még jobb lenni? Akkor jól jöhet egy gamepad mobiltelefonhoz.

Gamer telefon és VR? Semmi probléma

VR-szemüveg nem csak gamer telefonhoz - ez a legegyszerűbb belépőjegy a virtuális valóság világába. Élvezd a VR-t kényelmesen és mindenekelőtt olcsón egy VR headset segítségével. A VR-játékok és -alkalmazások kínálata napról napra szélesebb és változatosabb.

i

Hogyan emelheted a mobil játékélményt egy teljesen új szintre? Próbálja ki a gamer fejhallgatókat.

Gamer telefonok ár szerint

A gamer telefonok többféle árkategóriában kaphatók. Mennyibe kerülnek az alap gamer telefonok és mennyibe kerül a legjobb, maximális teljesítményű gamer telefon?

  • Gamer telefont 80 000 Ft alatt nem találsz. Ugyanakkor egy sima, néhány tízezerbe kerülő telefonon is gond nélkül lehet játszani, legalábbis, ha egyszerűbb, nem túl teljesítményigényes játékokról van szó.
  • Gamer telefon 150 000 Ft alatt - ez az alap a gamer telefon kategóriában, alacsonyabb frissítési sebességgel és gyakran kisebb memóriakapacitással.
  • 150 000 Ft feletti gamer telefonok - bármilyen teljesítményigényes játékkal kényelmesen megbirkóznak. A gamer telefonok felső ár határa 800 000 Ft körül mozog.

Szeretnél játszani, de közben pénzt is spórolni? Vess egy pillantást olcsó gamer telefonok kínálatunkra.


Xbox Cloud Gaming - gamer telefon

Több száz konzolos játék mobilra? Ez nem sci-fi, hanem valóság. Használd a Cloud Gaming - Game Pass szolgáltatást.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HONOR Magic6 Pro 12GB / 512GB, fekete Szállításra kész > 5 db
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2800 × 1260 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 180Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 80W, vezeték nélküli töltés 66W, 5600 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
549 990 Ft

2.
iPhone 13 128 GB éjfekete Szállításra kész > 5 db
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 3240 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, iOS operációs rendszer
248 690 Ft

3.
Google Pixel 8 8 GB/128 GB fekete Kérés esetén megrendeljük 1 db
Mobiltelefon - 6,2"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Google Tensor G3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,68) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 1,9Mpx teleobjektív, 10,5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, 4485 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
269 990 Ft

Még több
518 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 12×
Motorola EDGE 40 Neo 12GB / 256GB Peach Fuzz
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single SIM, MediaTek Dimensity 7030 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
184 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR528b4
Arany középút Kiváló ár/érték arány
HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 56×
HONOR Magic5 Pro 5G 12/512 fekete
Mobiltelefon - 6,81"-es OLED kijelző 2848 × 1312 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 66W, vezeték nélküli töltés 50W, 5100 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
369 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM322b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
iPhone 15 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 137×
iPhone 15 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
336 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
HONOR Magic6 Pro 12GB / 512GB, fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
HONOR Magic6 Pro 12GB / 512GB, fekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2800 × 1260 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 180Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 80W, vezeték nélküli töltés 66W, 5600 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Vásárold meg a kóddal HONORMAGIC6 469 990 Ft
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM331b1
HONOR Magic6 Pro 12GB / 512GB, zöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
HONOR Magic6 Pro 12GB / 512GB, zöld
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2800 × 1260 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 180Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 80W, vezeték nélküli töltés 66W, 5600 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Vásárold meg a kóddal HONORMAGIC6 469 990 Ft
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM331b2
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 35×
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld
Mobiltelefon - 6,82"-es AMOLED kijelző 3168 × 1440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP65 vízálló, gyorstöltés 100W, vezeték nélküli töltés 50W, 5400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
449 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ONE0092c2
4,8 54×
POCO X6 Pro 5G 12GB / 512GB, sárga
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8300 Ultra processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO119c3
4,8 114×
Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB fekete
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera + 2Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP53 vízálló, gyorstöltés 68W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
+Ajándék Vezeték nélküli töltő Infinix Wireless Charger XWC01 Black Pro melynek értéke 11 490 Ft
84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INFI1015b1
iPhone 14 256 GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 338×
iPhone 14 256 GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
349 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c1
4,7 283×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB grafit
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
Leárazás -3 %
144 990 Ft 149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b3
4,8 692×
iPhone 13 128 GB fehér
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 3240 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, iOS operációs rendszer
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI036b1
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 137×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
553 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b2
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Midnight Black - Mobiltelefon
A kiszállítás
ingyenes
4,9 401×
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Midnight Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI284c1
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 137×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
561 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b1
4,8 54×
POCO X6 Pro 5G 12GB / 512GB, fekete
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8300 Ultra processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO119c1
4,8 692×
iPhone 13 128 GB PRODUCT(RED)
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 3240 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, iOS operációs rendszer
249 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI036b3
Xiaomi Redmi Note 13 8GB/256GB Midnight Black - Mobiltelefon
A kiszállítás
ingyenes
4,7 71×
Xiaomi Redmi Note 13 8GB/256GB Midnight Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI280c1
4,9 391×
Xiaomi 13T 8 GB/256 GB Alpine Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 8200 Ultra processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
239 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HXI272b3
4,3 18×
POCO X6 5G 12GB / 256GB, kék
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5100 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO118b2
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 81×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
359 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b1
4,7 120×
OnePlus Nord 3 5G 16 GB/256 GB zöld
Mobiltelefon - 6,74"-es AMOLED kijelző 2772 × 1240 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 9000 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP54 vízálló, gyorstöltés 80W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
189 990 Ft 198 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONE0090c2
4,8 65×
HONOR Magic5 Lite 5G 8 GB/256 GB zöld
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 40W, 5100 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM321c2
4,4 59×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
102 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b1
4,8 54×
POCO X6 Pro 5G 12GB / 512GB, szürke
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8300 Ultra processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO119c2

Gamer telefonok

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
mobiltelefonokLezajlott a barcelonai MWC 2024, íme a 8 legérdekesebb újdonság Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről...
Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az...
A Google elérhetővé tette az Android 15 operációs rendszer első fejlesztői verzióját, amely 2024 második felében fog megjelenni. Mint mindig, az első verzió most is csupán informatív jellegű, előrevetíti a soron következő verzió tulajdonságait. Mire számíthatunk a...
További cikkek Összes cikk

Gamer telefonok

A Gamer telefonok kategóriában összesen 518 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer telefonok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer telefonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer telefonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer telefonok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ