AKASA X4

Termékkatalógus
AKASA X4
4,0 1 értékelés
Processzor hűtő socket 775 / 115x / 1366 / AM2 (+) / AM3 (+) / FM1 / FM2 (+), 3x hőcsövek, PWM ventilátor, fordulatszám 600-2500, zaj 17-29.5dBA, 135x109x90mm
Kód:  CT278h2 Termékszám:  AK-968

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKASA X4

Ez a nagyszerű hűtő az elismert Akasa cég terméke, amely nagyteljesítményű processzor hűtőket gyárt. Ezen kívül speciális kialakítása is egyedivé teszi, amely extra csendes működést tesz lehetővé. A hűtő elődje, a népszerű AK-965, amelyből a vállalat áthozta a legjobb megoldásokat és egy minden eddiginél szélesebb körben kompatibilis típust hozott létre X4 megnevezéssel.

Legfontosabb jellemzői

  • Gyors telepítés az Akasa Easy Select Clip segítségével
  • Alacsony zajszint hűtés közben
  • Elegáns design VRM hűtéshez
  • Alkalmas minden általános AMD és Intel processzorhoz
  • Finom alumínium bordázattal a tökéletes hőelvezetéshez

Egyedülálló megoldás

 

Ez a ventilátor egy 4 tűs PWM csatlakozón keresztül csatlakozik az alaplaphoz. Tehát ha az alaplapon van ez a csatlakozó, a ventilátor sebességét a processzorhőmérséklettől függően 600 és 2500 RPM között lehet szabályozni. Az egyik legjobb tulajdonság, amelyet minden felhasználó értékelni fog, az a nyomógombok segítségével történő beállítás. Ez lehetővé teszi, hogy a hűtőt három különböző helyzetbe helyezzük anélkül, hogy szükség lenne csavarozásra. Egyszerűen megtalálja helyét az Intel LGA775, LGA1156, LGA1366 és AMD Socket 939, AM2, AM2 +, AM3, AM3 +, FM1 és FM2 processzorokon. Ennek köszönhetően a felhasználási lehetőségek nagyon szélesek.


A hűtő teste alumíniumból készült, melyet a lehető legnagyobb hőelvezetéshez terveztek. A hűtő magja rézből készült. Ezzel a termékkel teljes mértékben biztos lehetsz abban, hogy a legmagasabb minőségű anyagokat használják a lehető legjobb működés és a leghosszabb élettartamhoz érdekében.

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


This product is not an independently functional unit and may require professional installation.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKASA X4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA X4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKASA X4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA X4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA X4.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ